Лидл ::50::

• 73 064
  • 737
  •   1
Отговори
# 60
Относно десертите- у нас се харесват само тези в червената опаковка, другият вид (жълтите) не.

borqn_ka, за всеки 15 лева сметка ти се полага едно стики. Смятам, че е редно да дават толкова, колкото са обявили, но явно е до касиер.

# 61
Благодаря за новата тема   bouquet
Искам да пуснат пак италианска седмица. Дали ще ме огрее  newsm78

Днес на нашия ЛИДЛ видях постер с Италианска седмица. Имаше талиатели бели и зелени по 3 и нещо, тирамису и някакво месо на постера. Обаче не загледах датата. Аз не следя много седмиците, та може и да е минала тази, така че ако е така, се извинявам.  Embarassed

# 62
Точно заради тези случаи със стикитата се направих на ударена вчера като купувах кецовете,но не ми дадоха,нищо че веднъж на приятелка за 13лв й бяха дали едно,защото имаше в сметката детски стоки.Вчера пък на майка с дете дадоха четири,а видимо детето беше под 3 години.Какво толкова ги стискат тези стикита или пък дават на око.Как за едни може,а за други не.Хайде да ги спират вече,че детето само се дразни и всеки път като се върна от Лидл ме пита дали има стики за него.Златни ни излизат тези стикита....хубавото е,че повечето са ни подарък от приятели и аз съм взела реално само две.

# 63
Здравейте, нахлувам млако в темата, ама исках и аз да попитам за тази прахосмукачка Dirt devil, която ще я има в Лидл тази седмица, мощна ли е, чисти ли добре и лесна ли е за подръжка. Аз имах една от същата марка и бях много доволна, ама тази е малко по - различна. Най - много ме интересува дали е мощна и чисти ли добре, че много мразя прахосмукачки дето оставят половината боклук Simple Smile

# 64
  • София
За момиче 163 см/45 кг. какъв размер дънки и джегингс трябва? Да пратя таткото да рови, че изникнаха спешни нужди от впити панталони за физическо.

И друг въпрос, ако някой е пробвал - когато заредят понеделнишката стока в неделя вечерта, може ли да се купува още в неделя?

# 65
  • София
Явно не всеки се е добрал до каталога щом има толкова въпроси. ОТ 20.11., понеделник ще има много дамски дрехи. Тук има цени, разцветки, всичко общо взето:
http://issuu.com/lidlbg/docs/bg_catalogue-syist_200x200mm_fg?e=9356139/9604216

Toва е само сезонната брошура за дрехи. Не виждам седмичната.

Впрочем, някой питаше как изглеждат панталоните от букле - на 4 страница от тази брошура са (трето разгръщане). Момичето е с колело.  Wink Аз не бих ги нарекла точно букле - някаква доста рехава плетка е.

borqn_ka, за всеки 15 лева сметка ти се полага едно стики. Смятам, че е редно да дават толкова, колкото са обявили, но явно е до касиер.

Ако предишния човек от опашката не ги е взел, ги дават на някое детенце. Но пък някога са толкова стриктни, че чак да те хване яд. Пред мен имаше татко със сметка 29,90 и му дадоха само едно. Е, и той си е виновен, защото можеше да се протегне и да вземе някое десертче или дъвка от касата, но за 10 стотинки можеха да направят компромис.

За момиче 163 см/45 кг. какъв размер дънки и джегингс трябва? Да пратя таткото да рови, че изникнаха спешни нужди от впити панталони за физическо.

ХS или 34 номер и пак може да са големи.  Wink

# 66

И друг въпрос, ако някой е пробвал - когато заредят понеделнишката стока в неделя вечерта, може ли да се купува още в неделя?

Дъщеря ми е толкова, но С  и е голямо най- често, може би ХС или 34 ако има като размер  Peace

# 67
  • Русе
Относно десертите- у нас се харесват само тези в червената опаковка, другият вид (жълтите) не.
Точно за червените, шоколадовите беше въпроса, те са като Киндер пингуи. Другите са тип Киндер милк шните. Peace

Аз пък отдавна за 20-ти съм си набелязала якетата, но както всички други якета в ЛИДЛ, малко ме съмнява да са плътни.

Сетих се да надникна в немската брошура. Якетата в момента ги предлагат там на 19,99 Е. Пише, че са с приятно топла подплата. Каква ли ще е? Ще изпратя племенницата ми да ги огледа и да докладва Wink

Последна редакция: вт, 14 окт 2014, 11:14 от viki_1974

# 68
  • София

Според мен всичките ще са й големи, най-малкото в кръста.
Обаче нужда от впити дънки по физическо???
Вземи й е идн клен - хем по нея, хем удобед за движение.

Ако заредят и хванеш нещо - може да.

Мерси за инфото, аз чакам тези зимните за по-големи деца,  гащеризончета и подобни,  та се надявах нещо да сте мернали такова по плакатите... Simple Smile За хелоуин обикновенно разни сладкиши има...

# 69
  • София
С обикновен клин я е срам да ходи, дълги блузони трябва да търсим.
Маски имаше на хелуинския плакат.

# 70
  • софия
Здравейте, нахлувам млако в темата, ама исках и аз да попитам за тази прахосмукачка Dirt devil, която ще я има в Лидл тази седмица, мощна ли е, чисти ли добре и лесна ли е за подръжка. Аз имах една от същата марка и бях много доволна, ама тази е малко по - различна. Най - много ме интересува дали е мощна и чисти ли добре, че много мразя прахосмукачки дето оставят половината боклук Simple Smile
ooooh!
Точно на 2 страници назад има отзив. То хубаво нахлувате, но не пречи да прегледате поне страница, две.

# 71
Явно не всеки се е добрал до каталога щом има толкова въпроси. ОТ 20.11., понеделник ще има много дамски дрехи. Тук има цени, разцветки, всичко общо взето:
http://issuu.com/lidlbg/docs/bg_catalogue-syist_200x200mm_fg?e=9356139/9604216

Toва е само сезонната брошура за дрехи. Не виждам седмичната.

Впрочем, някой питаше как изглеждат панталоните от букле - на 4 страница от тази брошура са (трето разгръщане). Момичето е с колело.  Wink Аз не бих ги нарекла точно букле - някаква доста рехава плетка е.

Ако предишния човек от опашката не ги е взел, ги дават на някое детенце. Но пък някога са толкова стриктни, че чак да те хване яд. Пред мен имаше татко със сметка 29,90 и му дадоха само едно. Е, и той си е виновен, защото можеше да се протегне и да вземе някое десертче или дъвка от касата, но за 10 стотинки можеха да направят компромис.

ХS или 34 номер и пак може да са големи.  Wink

Знам, че е брошура само за дрехи, затова я постнах. Може да има някой, който да не я е виждал и да не се чудят хората какви дамски и мъжки дрехи ще пускат, това имах предвид. Седмичната брошура излиза най-рано сряда вечерта, прекалено рано е за нея.

# 72

Мисля, че всичко в Лидъл ще и е голямо, обикновено почват от 36 р-р. Тези панталони "капри" мисля, че ще ви влязат в употреба много добре, от тях имаше XS и ще са удобни за физическо, нещо като анцуг се явяват според мен, но не се знае дали ще намерите останали някъде. Относно джегингса, това са кадо дънки, но с ластик на кръста, едва ли ще са най-добрия избор за физическо. На някои хора са им много удобни, на мен лично - не, като се отпусне ластика и започват да падат постоянно. Лично мое мнение, дано съм била полезна.  Peace

# 73
Точно заради тези случаи със стикитата се направих на ударена вчера като купувах кецовете,но не ми дадоха,нищо че веднъж на приятелка за 13лв й бяха дали едно,защото имаше в сметката детски стоки.Вчера пък на майка с дете дадоха четири,а видимо детето беше под 3 години.Какво толкова ги стискат тези стикита или пък дават на око.Как за едни може,а за други не.Хайде да ги спират вече,че детето само се дразни и всеки път като се върна от Лидл ме пита дали има стики за него.Златни ни излизат тези стикита....хубавото е,че повечето са ни подарък от приятели и аз съм взела реално само две.

Да не би въпросната майка да съм била аз  Simple Smile !?!
Не че се оправдавам, но за втори път ме почерпват така да се каже с 3 стикита плюс полагащото ми се за сметката. Може би касиерките си правят някакви комбинации и не дават на всеки клиент. Всъщност едва ли някой ги засича или инвентаризира! Просто се стараят да спазват някаква политика.
Айде и аз искам да свършват, че .... настава паника, като падне някое под дивана!

# 74
  • София
Момичета, ако мернете някъде водопроводни ключове да ми сигнализирате, че моят се счупи вчера и тоя път искам да купя нещо качествено на прилична цена. Тоя е 3-тия, който заминава за 3-4 години.
Питам вас, тъй като току-що на горещата им линия ми казаха, че са изчерпани без да се замислят.... и често вече се случва да не съобщават коректно.

Общи условия

Активация на акаунт