Лидл ::50::

• 73 078
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
Не знам дали вие сте били Sunglasses Mr. Green,аз нямам нищо против детенце да се зарадва.Ходих към 13 часа да сменям кецовете и просто ми направи впечатление.Според мен е редно на детенце винаги да се даде,не вярвам да ги отчитат някъде,защото съм забелязала,че не на всички клиенти дават.Това съм го виждала с очите си.Наистина си е явно до касиер.Ето ние какво ги правим,возим ги
Дори си имаме две стикита шофьори,ха ха

http://www.img-share.eu/main/image_view/IMG_20141014_1140271yIujTZ.jpg.htm

# 76
  • Варна
 Вярно ли е ,че вече не дават стикита,защото били свършили?
Става въпрос за Варненските магазини.

# 77
  • на последния етаж
Има ли в Лидл хартия за печене?

# 78
  • София
Има ли в Лидл хартия за печене?

има, само такава ползвам.

# 79
И аз само тяхната хартия за печене ползвам, много съм доволна.  Peace

Благодаря за новата тема!   bouquet

# 80
  • на последния етаж
Чудесно, благодаря! Днес ще поръчам да ми купят. Simple Smile

# 81
  • Русе
И аз съм от доволните от хартията. Дори преди малко я ползвах и в момента пека ябълков сладкиш  Wink

Последна редакция: вт, 14 окт 2014, 12:41 от viki_1974

# 82
  • София
Благодаря за поясненията за джегинса, имаме един от ХМ и е много удобен, обаче, цената е двойна.
Ще ги причакам неделя късно вечер, да ги погледна тези от 12 лв.

# 83
  • София
И аз само тяхната хартия за печене ползвам, много съм доволна.  Peace

Благодаря за новата тема!   bouquet

+1 Naughty

# 84
Принцеска-благодаря за инфото!   bouquet

# 85
  • София
Аз нещо пасувам напоследък. Хич не се и напъвам за глупавите стикита, и без това моите диваци само се бият за тях и ги ползват за дъвки.  ooooh!
И аз ще чакам дамски боти.

# 86
Не знам дали вие сте били Sunglasses Mr. Green,аз нямам нищо против детенце да се зарадва.Ходих към 13 часа да сменям кецовете и просто ми направи впечатление.Според мен е редно на детенце винаги да се даде,не вярвам да ги отчитат някъде,защото съм забелязала,че не на всички клиенти дават.Това съм го виждала с очите си.Наистина си е явно до касиер.Ето ние какво ги правим,возим ги
Дори си имаме две стикита шофьори,ха ха

Eee, не сме били ние  Grinning Ние пазарувахме вечерта.

# 87
  • Sofia
Да кажа за стикитата и аз...какво се стискат касиерите, незнам  ooooh!

Моят син (на 10 г., почти) ги смята за момичешки и бебешки и понеже аз в Лидл влизам от любопитство  Crazy, но някакси успявам да направя сметка такава,че да "заслужа" поне 5 стикита  Thinking, винаги ги подарявам на някое ентусиазирано дете около мен, докато товаря покупките  Hug То е радост,то е чудо, да му е кеф на човек да подари и майките ме гледат невярващо и благодарно  Heart Eyes,чак ми става неудобно, че съм толкоз благородна  Mr. Green

Та,мисълта ми беше, к'во им пречи да дадат като виждат,че децата пърхат възбудено наоколо и чакат  Rolling Eyes

А да питам и за дамските гумени боти,проверявах къде ли не, бързо свършиха ли какво  newsm78, по 19.90 лв бяха обявени,ама така и не видях,а проверих в 3 софийски магазина?!

Добавям и от какво съм доволна-сушилка за дрехи, за 18-19 лв.,която в Карфур е 49 лв. Shocked; овесени бисквити-уникално вкусни  Crazy; шоколадите-млечен и с ядки и стафиди, меденките, пилешките овкусени гърди. Въобще откъм сладости имат интересни и вкусни нещица на много добри цени.

# 88
  • Бургас
Здравейте,
доволни ли сте от плодовият сироп ( вчастност Ягода) за разреждане,
който тази седмица е намален?

# 89
Дами, много се извинявам, но може ли да ми покажете препарата, където чисти петната от дезодорант по дрехите?  Embarassed Нещо рових в предишната тема, ама не можах да открия снимката, където го показахте. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт