Лидл ::50::

• 73 081
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
  • Русе
Минах на бърз пазар днес, купих и препарата за петна, че предният път не разбрах кой е и не взех. Ще се тества тези дни. От препарата за тоалетна не съм доволна, не виждам кой знае какво, но и моята, особено едната я мия почти всеки ден, че с трима мъже е ужас.
Стики ми дадоха в Русе, не пазарувам заради тях, но децата си играят. За малките не стават, на 1-2 г, най-много да ги сдъвчат.

# 91
  • Пловдив
Аз влизам да помрънкам днес.С малката направих 14,80 сметка с Лидл Смирненски.Е аз съм си виновна ,че не погледнах колко е-можех едни дъвки да взема.Стики не ни дадоха въпреки ,че помолих касиерката.Но истински се ядосах вчера в Лидл Филипово.Мъжът ми купувал някакви машинки- е за 95 лв-5 стикита.Били напривършване та не можело повече да му дадат.Естествено той като мъж е над нещата ,ама аз се ядосах от сърце.

# 92
Във Варна още си дават стикита.Вчера ми дадоха две,ще ги дам на съседското дете.
На моето не ги давам тези дребосъци,че да не ги глътне.

# 93
Аз пък влизам да кажа, че днес пазарувах други неща и видях останали хлебопекарни в магазина на Раковска - София. Ако някой има желаещ нека се възползва.

# 94
Току що ми дадоха стикита в магазина в Западен парк. Ако някой търси, там има.

# 95
  • До морето
Влизам малко ни в клин, ни в ръкав да с похваля за това прекрасно нещо, наречено одеяло с ръкави! Супер е! От как съм го купила съм се омотала в него и ако мога няма от вкъщи да излизам  Laughing

И на нас ни дават стикита винаги, аз в началото си мислех, че детето няма да ги отрази и ги раздавах на приятелски деца, ама на него взеха, че му харесаха и сега ги събираме  Whistling

Нямам търпение за италианската седмица!

А някой забелязал ли е на какъв период ги редуват тези седмици, че аз чакам гръцката и този път ще се запася с промишлени количества маслини и аншуа  Crossing Arms ?

# 96
 Искам да попитам прахосмукачката само за твърди настилки ли е и какво прави като срещне килим?Няколко пъти оставам играчките на касата с думите "да зарадват някое дете".

# 97
Искам да попитам прахосмукачката само за твърди настилки ли е и какво прави като срещне килим?Няколко пъти оставам играчките на касата с думите "да зарадват някое дете".

Прахосмукачката или роботът? Не виждам защо прахосмукачка да не може да чисти килим.

# 98
  • Mediterraneo
Солта им е ужасна! Мокра, мокра... Ужас! Купувам за втори път, бях забравила каква е гнусотия!

# 99
Тези дънки само на мен ли ми се струва че са ненормално тесни отдолу . Взех 40 номер в талия и  т.н са ми добре ,но едвам си наврях крака ,стои някак набрано . Не се виждам да съм толкова дебела ,ама знае ли човек . В долната част приличат на ръкав /. Сто пъти връщам но ми се струва че големият номер ще ми е като торба отгоре и в долната част тясно. /От черните са/.
 Утре се чудя пак ли да сменя или направо да ги върна и да си взема джегинс. Миналогодишният си го износих. Това лято си купих друг вид -по -плътен и с широк ластик не го харесвам много някак странно се свлича.
  Като цяло съм доволна от панталона тип букле. Лек и удобен.
    Да похваля балсама за боядисана коса Cien. От пролетта само от него купувам. Дъщеря ми също много го харесва.
 Преди време бях купила от зеления шампоан са същата марка тя не го одобри. Интересува ме отзив за шампоана за боядисана коса,който е ползвал моля да сподели.
  Картофите са със странен пласт пръст /даже на пясък/ ми мяза малко.Взех и от червените.
   Сметаната от 500мл течна 10% ,днес я загледах става ли за готвене или е по-скоро за кафе. /На опаковката пише UHT/ . Зачудих се ,но пак си взех от малката червена опаковка / за сос с гъби и топено сирене. /
  Като цяло и днес се натоварих като магаре.  : Grinning

# 100
  • Русе
Нямам търпение за италианската седмица!

А някой забелязал ли е на какъв период ги редуват тези седмици, че аз чакам гръцката и този път ще се запася с промишлени количества маслини и аншуа  Crossing Arms ?
Не знам дали ги редуват. Италианската беше от 14.07., гръцката си спомням, че беше около нея. Ако е така, то скоро и гръцка трябва да има.

# 101
Солта им е ужасна! Мокра, мокра... Ужас! Купувам за втори път, бях забравила каква е гнусотия!
Това е българската, по-евтината в прозрачни пакети. Не само е влажна, но е пълна с боклуци и не е солена.
Има една гръцка в шарен, непрозрачен пакет, която е с 10 ст. по скъпа и е перфектна - суха е и бяла като сняг. Аз само нея взимам вече. Май беше 39 стотинки.

# 102
Шампоаните на Cien не ми харесват, поне моята коса ставаше ужасна. Sick Балсамът е по-добър.Миналата година купих този за боядисана коса и имах чувството, че не можеше да свърши-много е икономичен.

# 103
  • Пловдив
Момичета, пускали ли са преди робота за почистване?
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=12934

Моля, някой ако го има да изкаже мнение, върши ли работа. Ние в къщи сме с пухкави килими. Ще се справя ли с тях или само на ламината? И тези подложки перат ли се?
Нали е на принципа на прахосмукачка?

# 104
  • София
Момичета, пускали ли са преди робота за почистване?
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=12934

Моля, някой ако го има да изкаже мнение, върши ли работа. Ние в къщи сме с пухкави килими. Ще се справя ли с тях или само на ламината? И тези подложки перат ли се?
Нали е на принципа на прахосмукачка?

По-назад и в предишната тема е коментиран. За килим няма да се справи, събира косми и мъхове, но не и трохи - това бяха отзвуците. В Ютуб може да потърсите клипчета с ревюта.

Общи условия

Активация на акаунт