Лидл ::50::

• 73 089
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
Благодаря за поясненията за джегинса, имаме един от ХМ и е много удобен, обаче, цената е двойна.
Ще ги причакам неделя късно вечер, да ги погледна тези от 12 лв.

Няма защо, радвам се, че помогнах. Ето тук може да ги разгледате:
http://www.lidl.de/de/esmara-damen-jeggings/p185522

А относно ХМ, нормално техните да са по-хубави, имат едни по 25лв., но все пак с цената си върви и качеството. Simple Smile

# 106
Похвалвам пушените им меса - по-специално пилешките бутчета и бекона на Baroni!
Също и пушените риби - толкова вкусна скумрия, опушена по този начин, никъде другаде не продават!

# 107
Аз пък чакам американската седмица Crossing Arms

Искам от фъстъченото им масло, друго такова нЕма Laughing

# 108
Записвам се и като анонимен алкохолик - днес не съм ходила до Лидл  Mr. Green Blush

# 109
 Guess Who ,точно от тази сол имам в момента и е влажна. Лятото си бях купила пакета скоро го отворих. Чиста е ,но си е влажна./ Затова и се чудя колко сол да сложа като пека хляб./ Мисля ,че може да се изсуши във фурна в тава/на който му се занимава/.Чак гадна не ми е ,но е трудна за поръсване и дозиране/аз като готвя обичам да ръся на око от съда в който я държа .
 Относно дънките да попитам и сините ли са толкова тесни долу в крачола. Май ще се откажа вече от тях и ги връщам.
  Ще се купя джегинс непременно.

# 110
  • София
Благодаря за поясненията за джегинса, имаме един от ХМ и е много удобен, обаче, цената е двойна.
Ще ги причакам неделя късно вечер, да ги погледна тези от 12 лв.

Няма защо, радвам се, че помогнах. Ето тук може да ги разгледате:
http://www.lidl.de/de/esmara-damen-jeggings/p185522

А относно ХМ, нормално техните да са по-хубави, имат едни по 25лв., но все пак с цената си върви и качеството. Simple Smile

Даа, няма по-малък номер от С/36-38/.

Ще пробвам пушената скумрия, за голям срам живеем срещу Лидл, а го използвам само за хляб, шоколадови топчета и прясно мляко. Не можах да свикна да пазарувам основни продукти оттам и не ги познавам. Оттук се осведомявам за кое си струва и ходим да го пробваме. Mr. Green

# 111
Някой има ли впечатления от машинката за отпушване на канали?

# 112
  • Русе
Аз пък не съм доволна от балсама на Cien. Предното лято бях взела, да слагам на косата на малката, че и е дълга до кръста и много се заплита. Ами все едно нямаше балсам на косата, пък и усещането по ръцете ми когато и го слагах, беше все едно някаква вода и слагам. И косата си се заплиташе и имах чувството, че става твърда, а не мека и лигава, както става моята с Елсев, например.

# 113
Зависи за кой вид балсам говориш - дъщеря ми беше ползвала друг вид - не знам кой точно и не беше доволна. Купуваме лилавия и сме много доволни / по -ми харесва и от Елсев ,преди това толкова евтини балсами не съм купувала никога / този е 2,50 и е идеален/ Но може да зависи и от типа коса -всичко си е строгоиндивидуално.
Но нашите с дъщеря ми са различни и двете сме доволни. Моята е с плънен дебел косъм ,нормална съм суха. Нейната по -тънък и склонна към омазняване.
 Кой точно тип си ползвала ?

# 114
  • Русе
Зависи за кой вид балсам говориш - дъщеря ми беше ползвала друг вид - не знам кой точно и не беше доволна. Купуваме лилавия и сме много доволни / по -ми харесва и от Елсев ,преди това толкова евтини балсами не съм купувала никога / този е 2,50 и е идеален/ Но може да зависи и от типа коса -всичко си е строгоиндивидуално.
Но нашите с дъщеря ми са различни и двете сме доволни. Моята е с плънен дебел косъм ,нормална съм суха. Нейната по -тънък и склонна към омазняване.
 Кой точно тип си ползвала ?
Аз не съм. На малката на косата го слагах. Ако не се лъжа беше зелен.

# 115
Мисля ,че от зеленият шампоан не беше доволна дъщеря ми ,може да е по-лек за по -лесно омазняващи се коси.

# 116
  • Русе
Ами, може и така да е, но аз не посмях за 5 годишно дете да взема балсам за боядисана коса. Взех с провитамини.

# 117
  • софия
Много са хубави холандските домати на клонка. Благодаря, на който ги препоръча!
Сварих царевица. Имам спомен, че и нея похвалихте. Мисля да сложа на детето за училище.

# 118
  • на Мелмак
Аз също ги купувам отдавна  Peace
Новата царевица още не съм пробвала , но днес взех лазаня ххл - ужасна , с вкус на пръст Sick

# 119
  • Варна
1 ден да не вляза и колко е напреднала темата Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт