Лидл ::50::

• 73 195
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
Баткото днес направо удари джакпота със скититата!  Simple Smile При сметка 70лв. момчето на касата му даде 7-8, да не кажа и 10 скитита. + 2 от един познат. Много щастлив и си имаме цяло ято патки и стадо крави  Laughing
Това се отнася за Велинград и касиера получи големи благодарности
Аз по-нагоре питах за препаратите за петна( дето изчистват дезодорантите), ама никой не се включи, и купих 2: единия окси-нещо си за петна( 1л)а 4,99лв. и с помпичка(750мл)за 2,99лв.

# 121
  • Варна
Мисля ,че от зеленият шампоан не беше доволна дъщеря ми ,може да е по-лек за по -лесно омазняващи се коси.

Аз използвам точно зеления шампоан в момента и съм супер доволна от него  Peace С другите шампоани, които съм използвала преди ми се налагаше през ден да си мия косата, ужасно бързо се омазнява, освен баня, друго нищо не помага. Със зеления Cien я мия 2 пъти седмично, което си е направо супер.

Иначе похвалвам гъбите за керамика и стъкло от миналата седмица.

# 122
Тя го изхвърли директно /склонна към омазняване й е косата,моята на другия полюс /. Всичко е строго индивидуално. Аз ще пробвам и шампоана за боядисана.

# 123

И аз ги купих тези гъби,но още не съм ги ползвала.....с препарат ли ги ползвате, за какво е тази бежовата страна?

# 124
  • Варна

И аз ги купих тези гъби,но още не съм ги ползвала.....с препарат ли ги ползвате, за какво е тази бежовата страна?

Аз ги избробвах на силно замърсен плот, напръсках с обезмаслител и го минах отгоре с бялата страна, всичко излезе много лесно и плотът направо блесна. Бежовата страна според мен е за по-леки замърсявания, тъй като не е толкова "груба", колкото бялата.
П.С. Сега погледнах опаковката - има картинки отпред, според които първо се минава с бялата страна за отстраняване на по-сериозни замърсявания и след това с бежовата. Следващия път така ще пробвам.

# 125
  • Пловдив
дали ма още от тия гъби  Thinking

# 126
  • Някъде на път....
Баткото днес направо удари джакпота със скититата!  Simple Smile При сметка 70лв. момчето на касата му даде 7-8, да не кажа и 10 скитита. + 2 от един познат. .....
Ееее, супер!
А на мен оня ден при сметка 13.50 не ми дадоха Стики...  Sad
То по принцип не ми се и полагаше де, ама помолих и ме издразни факта, че касиерката ми каза : "Ми купете си едни цигари и готово - ще има за Стики!" Аз отговарям: "Ама аз не пуша..." И тя: "Ми... Ваш проблем!"  Crazy
Аз само се усмихнах леко иронично и си тръгнах... ooooh!

# 127
И аз това се чудя  newsm78 Може ли някой да ги покаже как изглеждат, моля? Аз видях само едни за петна, но предполагам не са те. Под керамика има ли се предвид например керамична мивка за баня? Имам и бял плот от технически камък, който също се чудя с какво да почиствам, надявам се тези гъби да стават (и да са останали де Tired)

# 128
  • София
Ей, Танче, тази касиерка направо си е за  #2gunfire. Ще препоръчва тя цигари!?!?!?

На мен преди 3-4 дни или по-скоро на малката касиерът подаде едно стики, въпреки че нямах 14лв сметка, но като видя тя как гледа с очакване...

# 129
  • Варна
И аз това се чудя  newsm78 Може ли някой да ги покаже как изглеждат, моля? Аз видях само едни за петна, но предполагам не са те. Под керамика има ли се предвид например керамична мивка за баня? Имам и бял плот от технически камък, който също се чудя с какво да почиствам, надявам се тези гъби да стават (и да са останали де Tired)

# 130
  • Варна
Някой да е виждал останали някъде единични спални комплекти с бухали? Във Варна и в трите магазина няма.

# 131
За солта и аз не я харесах, отдавна купих от по-скъпата и наистина беше влажна, използвах я само за готвене, понеже през солницата не минаваше - оттогава не купувам оттам.

Доматите на клонка не са ли същите, които продават цяло лято? Защото ние само оттам взимаме и наистина са много хубави, не само на външен вид.

# 132
Да попитам за робота Виледа - може ли да замести минаването с моп примерно; и само сухо почистване ли прави, в смисъл ако напръскам подложките(кърпите( с препарат за прозорци...

# 133
Бреййй, колко сте изписали...Ако някой се интересува от Стикита имам около 10 броя неотворени, все не мога да случа на касите някое дете и да му ги подаря. От Сф съм, Студентски град. С радост ще ги подаря на някое детенце. Може да пишете на лични.

# 134
  • София
Писах на ЛС

Общи условия

Активация на акаунт