Лидл ::50::

• 73 212
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
Да, видях  Simple Smile Ами вече са обещани на MilenaZ

# 136
  • София
Честита ни юбилейна тема!  bouquet
Zvanche, благодаря за труда и отделеното време! Hug
Нещо тая седмица, нищо не ме грабна! Ама и по-добре, че миналата яко пазарувах! Simple Smile

Мисля в петък да се разходя да си взема пак вратни пържоли и карначета ( миналия път бяха много хубави) и евентуално 10-ина пакета от пикантния фъстък, вкъщи много се харесва.

Два въпроса:
1.Как става подмяната на стока точно?  С касовата бележка на касата ли? Т.е. влизам в магазина с артикула, чакам на опашка и после пак си влизам в магазина да направя смяната или по друг начин?
2.Мисля да ходя да пазарувам в Лидъла на бул. Александър Стамболийски 196 или бул. Сливница 236 , за да си подменя евентуално червената блузата с черна, ако има (от т.нар. буклени блузи в черно, които вървяха с прословутите панталони), ако има някой, пазаруващ в тези Лидъли, моля да хвърли едно око дали има S-ka в черно и да драсне, защото в този на Скобелев няма, та да не се разхождам напразно! Предварително благодаря!

# 137
Аз влизам от изхода - чакам някой да излезе и използвам отварянето на вратата, за да се мушна вътре и после се цвъквам директно на касата отпред.. Mr. Green

Влизала съм и от входа, но все ме е страх да не кажат , че сега съм взела стоката примерно Confused

# 138
Нямате ли касова бележка? На влизане може да предупредите някой от охраната, че влизате с нещо, което имате намерение да смените.
В Лидл не съм сменяла нищо, но в друг магазин отивам, взимам си точния размер и на касата казвам, че едното искам да го върна.

# 139
  • ride my bike...
Сменяла съм очила.
Обадих се на охраната. Каза ми да вляза с касовата бележка и да ги сменя. На касата взеха старите и си тръгнах с новите.

# 140
Че тя охраната стои винаги зад касите при нас hahaha

Нямам достъп до нея, освен да му чукна на прозореца отвън Laughing

Шегата настрана, в интерес на истината досега не съм имала проблем с връщането, а доста съм връщала, но някак си все си мисля, ако ме контрират с въпроса това сега ли го взехте, как ще докажа, че го нося от вкъщи Mr. Green Касовата бел. може някой друг да ми я е дал примерно..

знам, знам....това моето е параноя Laughing

# 141
  • Варна
Разочарована съм от едро смляната лютеница!

Ама, това е кетчуп омешан с парчета пипер / чушка / и парченца патладжан.

И аз мога да изпраскам една такава домашна лютеница!

# 142
  • Пловдив
И аз щях да пиша за нея  ooooh! Взех случайно,че ми трябваше основа за пица.Не струва,определено!

# 143
  • София
На мен пък много ми харесва (миналата година съм вземала), нищо общо с кетчуп, който не понасям.

# 144
Момичета, търся да закупя кутията за тези (проклети) стикита. Проверявах няколко дни в магазините в Бургас, но се оказа, че отдавна са свършили.

# 145
  • Бургас
Момичета, търся да закупя кутията за тези (проклети) стикита. Проверявах няколко дни в магазините в Бургас, но се оказа, че отдавна са свършили.
Мисля,че още има в магазина на Трапезица Peace

# 146
  • Варна
Едро смляната лютеница е СУПЕР! По-вкусна купешка лютеница от тази не съм опитвала! Peace

# 147
Едро смляната лютеница е СУПЕР! По-вкусна купешка лютеница от тази не съм опитвала! Peace

Тази на Чира, нали? И за мен е най- вкусната учудих се на предното мнение....да не е друга марка?

# 148
Моля който си е купил от дънките да ми каже всички цветове са толкова тесни долу в крачола. /Писна ми да ходя и да сменям вече колко пъти./

# 149
дали ма още от тия гъби  Thinking
И аз това се чудя  newsm78 Може ли някой да ги покаже как изглеждат, моля? Аз видях само едни за петна, но предполагам не са те. Под керамика има ли се предвид например керамична мивка за баня? Имам и бял плот от технически камък, който също се чудя с какво да почиствам, надявам се тези гъби да стават (и да са останали де Tired)

много благодаря!   bouquet Ще проверя дали са останали

Общи условия

Активация на акаунт