Лидл ::50::

• 73 293
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
За стикитата- хубава работа, ама българска.
Можеше ли да е толкова кратко времето на даването им и друго- в Лидл Германия са ги продавали по 50 цента в непрозрачна опаковка и по 1 евро в прозрачна. Тук ни карат да ги разменяме по пощата, да ги купуваме от продавалник, да молим касиерките, да пазаруваме излишни често неща. Вярно- че никой не ни кара, но все пак като сме започнали да ги събираме..

Да кажа че на края на лятото станахме фенове у нас на сладолед ванилия, на клечка, с бял шоколад. Не мога да намеря картинка. редовната му цена е 0,99

# 166
Някой попадна ли на новия каталог? Нямам търпение вече!  Laughing

# 167
  • Варна
Каква е вероятността тези обувки да ги пуснат и при нас?
http://www.lidl.de/de/esmara-damen-schnuerschuhe/p180682?et_cid= … amp;et_lid=804434

# 168
http://www.lidl.de/de/esmara-damen-schnuerschuhe/p180682?et_cid= … amp;et_lid=804434

Може би чак пролетта, вече няма за кога. Иначе и аз им бях хвърлила око.  Laughing

# 169
  • Варна

Може би чак пролетта, вече няма за кога. Иначе и аз им бях хвърлила око.  Laughing

Ами, това не е критерий за Лидл. В края на лятото бяха напускали прозрачни блузки и друга лятна стока.

# 170
  • София
Ти купи ли си от сегашната?
Да не си технологът на Чира, че твърдиш с такава непоколебима решителност, че няма никакъв кетчуп?

Стига подскача, де. Не съм технологът, споко, и да, купих си. А да не би ти да си въпросният технолот, че си толкова категорична в наличието на кетчуп?

# 171
  • на Мелмак

50:50  Joy

# 172
"На вкус и цвет товарищей нет" Grinning
 Дечурлигата ми харесват само ситно смляна и съм мислела да взема и да я пасирам. Сега като беше на промо мислех ,ама се колебая.
 Тази година не съм правила домашна,миналата само кетчупа ядяха/пак мое производство/.
 Може да взема за проба 1 буркан , за нас тази разфасовка е голяма и ще се развали.

# 173
  • София
Чирата понякога много ми харесва, друг път никак, нещо явно променят, чак  да има кетчуп... надали, ама малко са прекалили като цяло с  едрината на парчоците чушки вътре.
Последно си взехме домашна лютеница от пазара - беше разкошна, нищо общо ни с хубавата, ни с  не до там хубавата чира Simple Smile

# 174
Тази лютеница я научих от вас и купих, но да си призная не ми е по вкуса, верно прилича на домашна, вижда се че има парчета чушка и патладжан, но сякаш са смесени с доматено пюре /не е вкуса на кетчуп/ и има вкус на кимион. Вероятно е сложен като подправка и това най- не ми допада....Но всеки си има вкус....

# 175
Стикита търся : пингвин, пате, крава прасе, зайче, moody, puff-puff i snaky.
повторени имаме слонче и куче.

# 176
  • Варна
Скрит текст:
Ти купи ли си от сегашната?
Да не си технологът на Чира, че твърдиш с такава непоколебима решителност, че няма никакъв кетчуп?
Стига подскача, де. Не съм технологът, споко, и да, купих си. А да не би ти да си въпросният технолот, че си толкова категорична в наличието на кетчуп?

Който не скача е червена бабичка  Mr. Green

Борбата между женски тела, омазани в кетчуп ми омръзна, но повече няма да се плюнча в темата, въпреки че, малко си противоречиш в последните поста. Едва ли има някой, на който да не му е пределно ясно, че не съм Чиров технолог и това ме предпазва, да подритвам след пост на някоя съфорумка, разочарована от продукт, от който преди е била доволна.

Споделих си разочарованието от любим продукт и вече ми леко и свободно около врата.

КОйто не иска да е бабичка и то червена, спокойно може да си скача след поста ми.

# 177
Стикита търся : пингвин, пате, крава прасе, зайче, moody, puff-puff i snaky.
повторени имаме слонче и куче.

Това е за темата за размяна на стикита.

# 178
  • София
Аз влизам от изхода - чакам някой да излезе и използвам отварянето на вратата, за да се мушна вътре и после се цвъквам директно на касата отпред.. Mr. Green
teta75, много ме разсмя! Joy
Момичета, благодаря за отговорите!
Сега чакам някой ятак от магазините на Стамболийски или Опълченска да каже дали въобще ще правя замяна!

yulmana, аз имам от тъмно сините дънки, какво да ти кажа, теснички са в крачолите, но тя е такава и материята им - просто залепват по крака и прибират доста. За дължината, ако ти се набират много, можеш да ги резнеш.

# 179
Някой има ли впечатления от машинката за отпушване на канали?

Къде е тази машинка, не я откривам?

Общи условия

Активация на акаунт