Лидл ::50::

• 73 264
  • 737
  •   1
Отговори
# 210
Е, все до обяд трябва да я качат някъде...надявам се. Sad

# 211
  • Русе
Какво ще кажете за комплекта на VILEDA http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=12929, мисля че излиза на сметка - вчера в МЕТРО гледах специално, че този моп в момента е на промоция и там, но цената му е 32 лв. само мопа, отделно кофата е около 17 лв. и резервната микрофибърна подложка е 14 лв.
Имам го това, идеално е за паркет и ламинат както пише и в брошурата  Wink За теракота и други повърхности не става, не обира добре според мен.
Впрочем не трябваше ли вече днес да има нова брошура за следващата седмица?

Наистина ли няма нужда от изтискване? Навсякъде сме с естествен паркет, отдавна го гледам това, но комплекта излизаше към 60, които хич не ми се дават. И после има ли резервни подложки. Иначе чистя с такъв тип микрофибърни и съм доволна, но аз мокря, изтисквам, ...

И аз чистя с Пулирапида, даже точно в момента е намазана банята с него. Най-доволна съм от него, за батериите, мивката и ваната - Медикс Рейзър, за ВЦ-то - бреф или доместос.

# 212
Мопът се изстисква в кофата, без ръце, с крак се натиска един бутон на него и той се освобждава от твърдата част, меката се сгъва и така се пъха в процетпа на кофата. Това е изстискването. Има и картинки. Има резервни подложки на пазара. Не е моят моп за почистване обаче. Аз си харесвам тези http://aronbg.com/bg/view/category/medzhik-mop

# 213
Freyda,може ли линк на препарата с хлор?

http://broshura.lidl.bg/f6b8892e-b2b0-4831-a998-5246c2d493c2/index.html#/10
Горе в ляво

Пак уточнявам, нашата баня е с бели плочки, ние сме под наем и банята е стара, но затова наблягам на чистенето и с този препарат банята изглежда някак по-приветлива. Знаете, че една баня, която е стара, колкото и да чистиш по-нова няма как да стане  Mr. Green Но за 3 лв препарата си е супер, но ми се струва, че в Доместос има повече избелващи съставки. 

Последна редакция: чт, 16 окт 2014, 11:06 от Freyda

# 214
Някой беше питал за оризоварка ..... има такива в магазина на Стамболийски,дето е до Западен Парк  Peace

# 215
Гледам, че ще има пилинг за дрехи от понеделник, някакви отзиви? За какви материи го използвате?

# 216
  • Пловдив
Гледам, че ще има пилинг за дрехи от понеделник, някакви отзиви? За какви материи го използвате?
Имам го, но е друга марка, не върши чудеса 

# 217
  • Русе
Имам лидълската пилинг машинка от 2-3 години вече. Аз пък съм много доволна. Пуловерите стават като нови. Пробвала съм я както върху фини, така и върху по-мъхести материи. Обирала съм и маншетите на памучни суичъри, на якета, които знаете как се завалват, обирала съм и една рокля от трико на малката, която на места също беше направила топчета. newsm10

# 218
Цитат на: Meggysan
И аз чистя с Пулирапида, даже точно в момента е намазана банята с него. Най-доволна съм от него, за батериите, мивката и ваната - Медикс Рейзър, за ВЦ-то - бреф или доместос.
Meggysan, какъв цвят са ви плочките и фугина? Избелва ли този полирапид?

# 219
Имам лидълската пилинг машинка от 2-3 години вече. Аз пък съм много доволна. Пуловерите стават като нови. Пробвала съм я както върху фини, така и върху по-мъхести материи. Обирала съм и маншетите на памучни суичъри, на якета, които знаете как се завалват, обирала съм и една рокля от трико на малката, която на места също беше направила топчета. newsm10
Благодаря за бързите отговори, вече нямам търпение за понеделник!  Laughing И аз съм чела добри отзиви за такива машинки, но някъде бях срещала, че можело да скъсат дреха и се бях разколебала. Сега обаче ме нави да си я взема.  Party

# 220
  • Русе
Благодаря за бързите отговори, вече нямам търпение за понеделник!  Laughing И аз съм чела добри отзиви за такива машинки, но някъде бях срещала, че можело да скъсат дреха и се бях разколебала. Сега обаче ме нави да си я взема.  Party
Не ми се е случвало да ми къса дреха, дори синът ми имаше един пуловер, който беше закачил на чина в училище и се беше извадила нишка около 1 см., нямах проблеми.
Само се запаси в началото с 1-2 резервни батерии освен тази, която е с машинката. Аз така се бях ентусиазирала отначало, че де що имаше пуловери из нас ги минах с нея и батерията замина много бързо. Laughing Удобство си е, като знам преди как се мъчех със самобръсначките и мъхове хвърчаха навсякъде.

# 221
Скрит текст:
Аз похвалих препарата с хлор Naughty, чистила съм с какво ли не, вкл. с Пулирапид, а последно се бях спряла на Цилит, но този препарат за 3лв така ми избели пожълтялото в тоалетната, където се събира водата и то с едно напръскване, освен това мивката ми по фугите всеки ден мухлясваше, а сега след напръскване има траен ефект. А в банята пръснах една плочка с този препарат и друга плочка със спрея за баня (пак от Лидл) и минах с душа, втората плочка си стоеше с отлаганията, а първата беше лъснала. Това е моят опит, но може би си зависи от банята. Аз лично се запасих с още два и не съжалявам Peace
А може ли снимка или линк за този препарат?

# 222
  • София
Аз имам пилинг от Лидл, от който не съм доволна (не го видях този дали е същия), но имам и друг, не помня от къде съм го вземала, много съм доволна от него. Много хубаво изчиства топченцата по дрехите, лидълския е някак си по-слаб и само по-големите успява да махне.

# 223
Благодаря за бързите отговори, вече нямам търпение за понеделник!  Laughing И аз съм чела добри отзиви за такива машинки, но някъде бях срещала, че можело да скъсат дреха и се бях разколебала. Сега обаче ме нави да си я взема.  Party
Не ми се е случвало да ми къса дреха, дори синът ми имаше един пуловер, който беше закачил на чина в училище и се беше извадила нишка около 1 см., нямах проблеми.
Само се запаси в началото с 1-2 резервни батерии освен тази, която е с машинката. Аз така се бях ентусиазирала отначало, че де що имаше пуловери из нас ги минах с нея и батерията замина много бързо. Laughing Удобство си е, като знам преди как се мъчех със самобръсначките и мъхове хвърчаха навсякъде.

Какви са тези батерии, някакви специални за него или? newsm78

# 224
  • Русе
Цитат на: Meggysan
Meggysan, какъв цвят са ви плочките и фугина? Избелва ли този полирапид?

Кафяви и бежови. И да има, не е нещо кофти или драстично.

И аз ще помисля за тази пилинг машиника.

milittana, мерси. Аз точно с такива чистя, така че утре ще мина да ги видя. Дано да има отворена кутия. И преди са ги пускали знам.

Общи условия

Активация на акаунт