Лидл ::50::

• 73 229
  • 737
  •   1
Отговори
# 345
  • Варна
Да се надявам ли да пуснат тези якенца да ги видя на живо ?
Имате ли представа ?
http://www.lidl.de/de/pepperts-kinder-jungen-thermo-lightjacke/p … amp;et_lid=804434

# 346
И на мен ми харесаха ,черното с оранжево особено.
 Шевната машина от моделите пускани преди ли е ?

# 347
  • Русе
newsm10
Дано ги пуснат и при нас.

# 348
Аз си харесах 1 лампа за 10 лв със сменящи се цветове на светлината. През пролетта бяха пуснали подобни за 6 лв, но бяха едноцветни: жълти, зелени, сини, червени. Мн хубава работа ни вършеше, но предаде Богу дух за 10-ина дена, а не пазехме бележката, та я хвърлихме.
Сега задължително ще взема. А някой да има впечатление за настолната лампа?

# 349
Да похваля евтиното брашно -стават идеални хлебчета във хлебопекарната. /Почти всичко в рецептата е с продукти от Лидл Grinning /

# 350
Днес взех за проба от двата вида десертчета(тип киндер пингуи), но нещо не се харесаха особено вкъщи Sad. Намерих и останал препарат за петна, утре ще го тествам и ще докладвам, дано да се справи успешно. Шишето на Томи Типи е голям хит вкъщи, малката много му се радва. Днес намерих още един цвят и й взех да има още едно Wink. Забравих да похваля бебешките бодита, много са мекички. От другата седмица харесах много неща, като за начало мисля да си взема жилетката и балеринките за вкъщи, изглеждат ми добре.

# 351
Влизам да докладвам за препарата за петна, този с якичката на етикета, спрея-една мацка го беше похвалила...Вчера малкия яде нар и беше като заклан после-целия в червени петна, вкл. и блузката.

Нямам представа дали петната от нар са упорити или напротив, но ги напръсках със спрея от Лидъл, после накиснах за около час с прах и воала...нямаше помен от тях.. Peace

# 352
  • Пловдив
newsm10
Дано ги пуснат и при нас.
То докато ги чакаме...зимата ще дойде Crossing Arms

# 353
Момичета, има ли тостери Лидълски? Чакам от доста време, не са пускали или съм ги изпуснала, та днес ми хрумна да ви питам изобщо има ли в асортимента?
Сиренето Пилос в кутия със саламура 400 гр. за 2,49 лв. много ни хареса и след малко отивам да взема 5 кутии.
Аз лично по-хубаво месо от Лидълското не съм купувала! Ето, вчера спретнах уникален гювеч със свинско, с карначета и с много зеленчуци- картофи, чушки, тиквички, гъбки.
Ножиците от четвъртък, дето са 4 бр. за 4,99 лв.(ако са същите,де), са много добри! Загледах се и в кутията за шивашки принадлежности, 13 лв. мисля че беше.
А машинката за пилинг, понеже не е скъпа, мисля да си я взема. Дори и да е на батерии, имам зарядно, така че вече не ми пречи.

# 354
Знаете ли дали пускат инхалатори? че се чудя да чакам ли или да купя от другаде?

# 355
Знаете ли дали пускат инхалатори? че се чудя да чакам ли или да купя от другаде?
Спомням си, че имаше някакви инхалатори. Не мисля, че са ги пускали скоро. Ако не те мързи се разрови назад из брошурите:
http://www.promooferti.com/tag/lidl-%D0%B1%D1%80%D0%BE%D1%88%D1%83%D1%80%D0%B0/

# 356
  • Русе
Момичета, има ли тостери Лидълски? Чакам от доста време, не са пускали или съм ги изпуснала, та днес ми хрумна да ви питам изобщо има ли в асортимента?
По принцип има, аз съм си купувала, но отдавна май не са ги пускали.

# 357
 Нашият тостер е  silvercrest. Купен е май 2013г за около 11-13лв /някаква промоция/.

този модел е.
  Доволни сме.
  Засега имам миксер с купа , тостер и хлебопекарна и от трите съм доволна. Най-вече от хлебопекарната.

# 358
  • София
Нашият инхалатор е от миналата година по това време някъде, ноември-декември най-късно. Мога да кажа, че съм доволна, но не съм ползвала друг и не мога да направя сравнение.  Peace

# 359
Май месец ми се счупи тостера, който беше НЕО. Решихме да изчакаме лидълските, защото са с голяма гаранция, а на много места съм чела, че са добри. Е, няма и няма! Сега ако ви кажа как си препичам филийки, ще ми се смеете! Включвам фурната на горен реотан( този външния), но така страшно много ток се хаби. Но съм инат и ще чакам!
Ходих за сиренце, взех последните 4 кутии.

Общи условия

Активация на акаунт