Лидл ::50::

  • 73 149
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
  • София
  • Мнения: 46 962
Ооо да, така цената му е мн.хубава Wink

# 541
  • Мнения: 481
Здравейте,

от утре ще има шевни машини Силвър Крест. Имате ли впечатления от нея? Не намерих кой знае колко инфо като впечатления. Цената е доста добра, а аз не съм супер сериозна шивачка Simple Smile Просто се притеснявам да не си дам парите на вятъра и да се окаже някоя много смотана машина, която да ме върне към старата руска на майка ми Simple Smile
И въобще какви са ви впечатленията от марката на Лидл за техника?

# 542
  • Мнения: 21 619
Здравейте,

от утре ще има шевни машини Силвър Крест. Имате ли впечатления от нея? Не намерих кой знае колко инфо като впечатления. Цената е доста добра, а аз не съм супер сериозна шивачка Simple Smile Просто се притеснявам да не си дам парите на вятъра и да се окаже някоя много смотана машина, която да ме върне към старата руска на майка ми Simple Smile
И въобще какви са ви впечатленията от марката на Лидл за техника?
Като цяло за Силвър Крест са добри впечатленията ми. За конкретната шевна машина - нищо не мога да кажа. Аз в къщи нямам никаква, но и не ми трябва.

# 543
  • Под Слънцето
  • Мнения: 4 232
Хора, кога ще има XXL  седмица?  Само тогава пускат едно мляко с ягоди, дето много му се кефя..

# 544
  • Мнения: 5 173
Мъжът ми взел замразени вакумирани миди вместо салатата от морски дарове и едно др морско, до салатата е на брошурата. Да, ама на мидите няма описание на БГ как се правят. Та, как правите миди?

# 545
  • Мнения: 4 886
Жалинка имало хубави отзиви за машината. Не помня кой спомена в темата. Като цяло до сега нищо лошо не съм чела за нея. Вземай я смело, а ако има проблем до един месец с касовата бележка можеш да я върнеш и да ти върнат парите  Hug

# 546
  • Мнения: 9 831
Мъжът ми взел замразени вакумирани миди вместо салатата от морски дарове и едно др морско, до салатата е на брошурата. Да, ама на мидите няма описание на БГ как се правят. Та, как правите миди?

Това лято правих току-що уловени (с черупки ест.-т.е. докато се отворят). Варих ги не повече от 5мин с малко риган във водата; след това ги полях с прясно изцеден лим. сок и нарязан пресен лук Peace

Не съм готвила замразени миди, но имам кофти опит с размр. на замразена риба в микровълнова...та съвета ми е да ги размразиш или във вода, или на стайна Т, но не и в MW

# 547
  • Мнения: 1 325
Няма ли тази седмица да се излъжат и да пуснат брошурата още сега...за компенсация за миналата.  Thinking

# 548
  • Mediterraneo
  • Мнения: 42 539
Замразени миди размразявам и в МВ, няма проблем. Не ги варя, направо овкусявам с лимонов сок и си правя чудна салата с маслини и много лук  Grinning

# 549
  • Мнения: 21 619
Замразени миди размразявам и в МВ, няма проблем. Не ги варя, направо овкусявам с лимонов сок и си правя чудна салата с маслини и много лук  Grinning
Сурови ли ги ядете? Ние в къщи овалваме всички изчистени миди и леко ги пържим. След това заливаме със зехтин, лимонов сок, чесън, риган. Малко е нездравословно  Embarassed, но е страшно вкусно! Така правим и със скаридите.

# 550
  • Мнения: 5 173
milittana, с какво ги овалвате?

# 551
  • Mediterraneo
  • Мнения: 42 539
Едва ли са сурови. За да се извадят от черупката трябва да се обработят топлинно, поне така мисля. Скариди също- само размразявам и почиствам. Нямам идея през какво са минали преди това  Laughing

# 552
  • Мнения: 21 619
milittana, с какво ги овалвате?
Оф, пропуснала съм да напиша. В типово брашно, че в къщи бяло не ядем и не купувам. Пак не е супер здравословно, знам, но все е нещо. Не си играем да ги овалваме една по една, а просто така ги объркваме с брашното, колкото да хванат коричка и пържим в сгорещената мазнина.

# 553
  • Мнения: 1 416
Хора, кога ще има XXL  седмица?  Само тогава пускат едно мляко с ягоди, дето много му се кефя..

И аз я чакам, заради прословутия ориз басмати, дето толкова го хвалите   Peace

# 554
  • Мнения: 204
Мъжът ми взел замразени вакумирани миди вместо салатата от морски дарове и едно др морско, до салатата е на брошурата. Да, ама на мидите няма описание на БГ как се правят. Та, как правите миди?
На кутията има упътване, ако си спомням добре не се размразяваха, аз ги направих с ориз и се харесаха.

Общи условия

Активация на акаунт