Лидл ::50::

• 73 186
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Аз пък съм разочарована от свинския врат с кокал, взех 2 опаковки и като ги отворих отвътре месото беше синьо, а отгоре свежо. Peace Беше си в срок, представям си ако го купя деня преди да изтече  ooooh! Свинското и аз само от една определена кланица и явно ще продължа по този начин Peace

# 526
  • София
Три видя бяха - собствен сос, олио и зехтин.
От магазина в Кичука я взех, за Пловдив става въпрос Simple Smile

Така ли изглежда или е друга кутийката?

# 527
  • София
Купих риба тон в зехтин, тъй като дребосъчковата яде в промишлени количества - по нищо не отстъпва на Рио Маре-то според мен Simple Smile

Не зная колко е голямо детенцето ти, но имай предвид, че риба тон не е мн. добре за редовна и голяма консумация, предвид по-голямото наличие на живак в нея..:
http://dete.bg/n/riba-za-umni-detsa.352.html
А особено риба тон в консерва не е добре и за големи  Stop Сьомгата беше хубава, тя е много полезна за малките, една опаковка от 200 гр. й стига за два пъти и е много вкусна Crazy

# 528

Очаквам да видя в четвърък какво ще е положението с детските дрехи Simple Smile

Какви са тези дрехи? Или става въпрос за хелоуинските костюми?

# 529
  • Варна
От пликовете аз си купих преди няколко дни  Peace
Купих прясно мляко Пилос 3.6%, няма такава гадория хораааа  Sick не бих повторила за нищо на света ! ooooh!
Очаквам да видя в четвърък какво ще е положението с детските дрехи Simple Smile

Купих риба тон в зехтин, тъй като дребосъчковата яде в промишлени количества - по нищо не отстъпва на Рио Маре-то според мен Simple Smile

Да ви питам относно месата - не ви ли е страх да вземате от големите вериги ?  Rolling Eyes
Аз лично месо купувам само от кланници или специализирани магазини Simple Smile

Относно прясното мляко Пилос...не,че не сме го дъвкали 100 пъти братушките са го казали "На вкус и цвет товариш нет" Laughing.У дома се пие такова в промишлени количества и го харесваме повече от всичките "на баба","на дядо" и тем подобни. Аз лично свикнах с вкуса му в Германия,а там бога ми наистина знаят какво да харесват.

С месото от Лидл също нямам проблем. Купувала съм от намаленото 30% с червените етикети и съм го замразявала във фризера. Готвя го и проблеми няма.

И не не се притеснявам да пазарувам от Лидл,Кауфланд и Карфур месо. И в трите вериги при проблем съм сигурна,че ще отреагират адекватно.

Точно срещу нас е прословутата транжорна на "Гюрлата" във Варна,но не купувам месо от там отдавна. Скъпо и отвратително .

# 530
  • Mediterraneo
Прясното мляко и в нас се пие в промишлени количества. Купувам всякакви проценти, в кутия, плик и кофичка.

# 531
  • Русе
Някой знае ли дали пликовете за замразяване на храна са от постоянния асортимент? Имаше ги в брошура в началото на октомври, но тогава не взех.
Скрит текст:
Мисля, че СА. Имам спомен да съм ги виждала и през останалото време.

# 532
Скрит текст:
така изглежда рибата тон в зехтин. От месец някъде е нов продукт мисля. Преди нямаше.

# 533
Не съм обърнала внимание на кутията да ви кажа, мисля че е такава  Peace
благодаря ви за съвета за рибата, ще го имам предвид  Peace
Вкъщи риба не се яде заради ММ, който не понася миризмата на риба и му се гади > дребосъчковата гледа него и тя искала да яде като тати  Tired
На 3.6 г е почти Simple Smile Имам предвид че е яла и две кутии наведнъж (само рио маре досега), а не че яде всеки ден. Но ще го имам предвид оттук насетне, благодаря ви Simple Smile

Сутринта искаше баща и да и отвори кутията, отвори я и каза: Вече не искам  Tired Та ще я хапна аз в случая  Mr. Green

За дрехите съм ви подвела - нали утре излиза новия каталог, та другата седмица ще са детските ...

# 534
  • оттам, откъдето започва България
И аз тествах препарата с хлор на тъмно кафяви и бежави плочки, нищо им няма. Фугите се изчистиха много добре.
А твоите фуги какъв цвят са?

# 535
  • София
И аз тествах препарата с хлор на тъмно кафяви и бежави плочки, нищо им няма. Фугите се изчистиха много добре.
А твоите фуги какъв цвят са?

Тъмнокафяви и бежови. Нямам избеляло нито по тях, нито по плочките, но не държах препарата повече от 1-2 мин след напръскване.

Някой по-назад беше питал за омекотителя Коколино - много, много го харесвам, привършвам трета бутилка и сега мисля да заредя от Лидл.

# 536
  • София
Коколино колко струва в лидл?

# 537
  • Русе
Коколино колко струва в лидл?
Ако не се лъжа 2 л.(тъй като за такъв се питаше) е на цена 7,95 лв.

Аз също съм много доволна от Коколино. От 2 години само него ползвам в комбинация с ОМО(не лидълско).

# 538
Да кажа и аз за препарата с хлор, плочки и фуги кафеви, държах около 20 минути, цвета не мръдна.

# 539
Това е Коколиното и цената му е превъзходна:)

http://www.lidl.bg/bg/Super_Offers.htm?action=showDetail&id=13327

Аз попитах за него, дали е добро??!! Чела съм, че ОМОто на Лидъл и на К имат разлика....та се чудя дали с Коколоно не е така...Ползвам от К. сега с берагамонт, еми страхотен е...

Общи условия

Активация на акаунт