Лидл ::50::

• 73 188
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
Е, това е българското S Laughing - демек С...

Аз си взех от този с кожа, S-ката ми стои леко широко, искаше ми се по-тесен да ми е, но иначе е готин де...

Взех си и сиво поло, и черната туника...

# 511
Аз просто попитах . Не видях такъв размер./Ако оригиналниченето беше отправено към мен. / Точно и на мен S ми стои широко и затова питах как са номерата при другият вид -нали са от друга материя.

# 512
Другите май са по-тесни..материята им е друга , повече приличат на клин, отколкото на джегинс..

# 513
Джегинсите с кожа с типичната по-дълбока талия ли са?

# 514
  • София
Аз просто попитах . Не видях такъв размер./Ако оригиналниченето беше отправено към мен. / Точно и на мен S ми стои широко и затова питах как са номерата при другият вид -нали са от друга материя.

мда към теб беше, никак не може да ми хрумне, че някой не може да разбере, че С e  изписано на кирилица S, но щом казваш, че е така а не заяждане на каквото приличаше - извинения Simple Smile

За другите - XS - 34, S отговаря на 36, M - 38 и т.н. В Лидъл почти не се сещам да са пускали нещо XS, а принципно гледам, защото техните S-ки са ми широки блузите, за  панталони съвсем мисля не е имало. X нещото вероятно е било XL.

# 515
Ходих да разгледам, въпреки, че тази седмица няма да купувам. Много ми харесаха туниките, особено една в сиво, която я няма в брошурата. Термоклиновете наистина са тънки, но съдържат акрил, а това е топлеща материя, но 9лв ми се стори доста като цена. Все пак се записах с едни италиански макарони Ал ферето. Някой ако може да препоръча начин на приготвяне  chef

# 516
  • Варна
Пунчик, какъв размер си взела за дъщеря си - моята е почти същите килограми 46, но е 158 см - дали ще е ОК на дължина?

S (което май е 34/36). На дъщеря ми са и добре на дължина, но пък тя все пак ги изпълва повече на широчина.

Погледнах по-внимателно - 36/38 е. На глезените и стои набрано, без да е грозно. Ако тръгна да и ги правя съвсем по мярка, ще трябва да отрежа около 12 см.

За останалите, които се чудят - черните М-ки са равни на сините L-ки. Тия с кожата не ги погледнах как са.

# 517
  • РУСЕ/ПЛОВДИВ
Има ли кори за лазаня, но не тези пресните, а в кутия мисля беше синя?

# 518
  • София
Ей това бялото винце http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=13239 е ммммм newsm74 С аромат на бъз и лайм.

# 519
Някой знае ли дали пликовете за замразяване на храна са от постоянния асортимент? Имаше ги в брошура в началото на октомври, но тогава не взех.

Скрит текст:

# 520
Телешкото месо намалено ли е и ако не- защо  не е след  като срокът му изтича скоро- изтича,когато и свинското,което беше намалено-?!! Не стига, че струва скъпо. И друго ме е яд- защо не намаляват пилешкото, а само свинското #Cussing out

# 521
От пликовете аз си купих преди няколко дни  Peace
Купих прясно мляко Пилос 3.6%, няма такава гадория хораааа  Sick не бих повторила за нищо на света ! ooooh!
Очаквам да видя в четвърък какво ще е положението с детските дрехи Simple Smile

Купих риба тон в зехтин, тъй като дребосъчковата яде в промишлени количества - по нищо не отстъпва на Рио Маре-то според мен Simple Smile

Да ви питам относно месата - не ви ли е страх да вземате от големите вериги ?  Rolling Eyes
Аз лично месо купувам само от кланници или специализирани магазини Simple Smile

# 522

Купих риба тон в зехтин, тъй като дребосъчковата яде в промишлени количества - по нищо не отстъпва на Рио Маре-то според мен Simple Smile

Да ви питам относно месата - не ви ли е страх да вземате от големите вериги ?  Rolling Eyes
Аз лично месо купувам само от кланници или специализирани магазини Simple Smile
Риба тон в зехтин- къде има- само в олио съм виждала. newsm78
Колкото до месото- никога не съм се разочаровала от месото дори на промоция.
само да намаляват пилешкото по-често, да има агнешко и телешко на промоция също, ако може!! BlushТо , в случай, че четат тук де

# 523
Три видя бяха - собствен сос, олио и зехтин.
От магазина в Кичука я взех, за Пловдив става въпрос Simple Smile

# 524

Не зная колко е голямо детенцето ти, но имай предвид, че риба тон не е мн. добре за редовна и голяма консумация, предвид по-голямото наличие на живак в нея..:
http://dete.bg/n/riba-za-umni-detsa.352.html

Общи условия

Активация на акаунт