Лидл ::50::

• 73 224
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Да попитам:
Джегингсите с каква номерация са 36,38 или S,M ?
Отговарят ли си на номерата - за предните казахте, че са били оголемени?
И кой е най-малкият номер,ако някой е видял?
Синьото като на брошурата ли е или пак блъска на черно?
Е...., почти нищо не попитах! Simple Smile
Аз купих С-ка за щерката/в скоби имаше някаква номерация май 34-36/, но ще го мери довечера. За ръста 163 ще й стане, но май на талията ще е една идея по-широк. Точно синьото взех, като на брошурата е.
yovanka, голямо благодаря за инфото. Аз докато отида, те май ще свършат! Simple Smile

Пунчик, какъв размер си взела за дъщеря си - моята е почти същите килограми 46, но е 158 см - дали ще е ОК на дължина?

# 496
На мен ми се струват уголемени тези размери. Щом М мие леко широк ,но аз взех черен. Има ли разлика в размера при различните цветове ?Защото черният е и от друга материя.

# 497
  • София
Синия заспа на щерката, на кръста е идеално. Ще е добре С-ката за твоята.

# 498
  • Варна
Пунчик, какъв размер си взела за дъщеря си - моята е почти същите килограми 46, но е 158 см - дали ще е ОК на дължина?

S (което май е 34/36). На дъщеря ми са и добре на дължина, но пък тя все пак ги изпълва повече на широчина.
По принцип са малко къси.
Аз съм 175/73 и 42/44 от черните и 44/46 от сините не ми стигат до глезените, но не са и чак 7/8.
Не ми пречи, защото ще ги нося с ботуши.

# 499
Moмичета, дали има тема за размяна на стикита?  Embarassed

# 500
# 501
  • Варна
Броколи пресни някой купувал ли е ?Имаше табелка ,че са намалени ,но те липсваха. Утре мисля да взема или да си купя от замразените. Дайте ми съвет.

Аз бих те посъветвала при наличие на пресни броколи да си купиш ако има, явно бързо се изчерпват. Аз си взех от Лидл пресни броколи  Peace
Е, изкупихте джегингсите Laughing

# 502
  • Бургас
S на джегинксите е 36-38.

# 503
S на джегинксите е 36-38.

А XS има ли?

# 504
  • Бургас
Май не.

# 505
Аз мернах нещо X - ама да ли беше  S не знам.

# 506
Започват от S .... Peace

Последна редакция: вт, 21 окт 2014, 16:32 от emma.ly

# 507
  • Русе
Аз пък мернах сега това и се чудя дали е хубаво да го имам, и кой от двата вида- механичния или цифровия? newsm78
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=13404
Някой ползва ли такъв уред? За какви ел.уреди може да се ползва?
Аз по принцип гледам да не ходя в ЛИдл, че останах без пари вече, пък там като отида за едно, се връщам с 10  Joy

От 12-13 г ползваме електронен за бойлера, може да се ползва за всеки уред. Нашият е нагласен всяка нощ бойлера да се включва примерно от 1 до 5. Ако се наложи нещо да го пуснем допълнително, има си копче, пускаш и после пак на авто режим. Не е лидл-ски, струваха тогава достава пари, така че си заслужава според мен.

Замислих се за радиаторите, ще го покажа на ММ, но тъй като сме на камина с водна риза, едва ли има смисъл.

# 508
Размера на джегинса ли започва от C!? Такъв размер не ми е познат .
 Такива знам аз XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL....
 Това  C се използва за сутиени мисля ?

# 509
  • София
Нужно ли такова оригиналничене?
До сега панталони ХС не съм виждала в лидл и за тези си пише, че си почват от С.

Общи условия

Активация на акаунт