Лидл ::50::

• 73 229
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Дават ли още стикита в Лидл?

# 481
  • София
Вчера се озъртах и аз за стикита ,че по напазарувах за сума ....   Mr. Green но нямаше .
Сдобих се  с 2 джегинса  : 1 като деним и 1 с кожа - много удобни .
Пуловерче бордо и комплект за вкъщи .

# 482
Ей тоя клин с кожа...ще ме накарате да се размърдам до там  Wink
Плътни ли са?

# 483
  • Пловдив
И аз снощи отидох,че отдавна не бях стъпвала,а ми е на 100м. Crazy Money Стикита нъцки...детето направи физиономия,ама-няма.
Гледах якетата,ама нещо...даже и не мерих,имаше доста хора,а и бях награбила в ръцете разни нещица.Взех чабати,намалени да на 0,30ст. при нас.Взех и стелките с фолио-топлят!Другото разни хранителни,но дребно...

# 484
при нас имаше по няколко торби със стикита на всяка каса.

# 485
  • Пловдив
В Пловдив /Филипово/ има стикита.

# 486
  • Пловдив
Кой вариант е по-добър? Ел, или механичния.
Аз ползвам механичния вече много години, може би 10, купен е от Лидл навремето. За пералнята го ползвам, тъй като е без отложен старт, няма грешка!

# 487
  • София
А как избира коя програма и с какви настройки да пусне?

Дават ли още стикита в Лидл?

Ако са останали в конкретния магазин - да.

# 488
  • София
при нас имаше по няколко торби със стикита на всяка каса.

Къде е това "при нас"?

На Резбарска в София поне от 10-ина дни няма и моя дребосък се примири като че ли вече...

Доволна съм от полу блузките - взех и на щерката и на мен. С доволно дълги ръкави и дълги по тялото са  Peace Май ще минавам да допълня още цветове ако са останали  Crazy

# 489
  • София
Ей тоя клин с кожа...ще ме накарате да се размърдам до там  Wink
Плътни ли са?
За мен са достатъчно плътни , смятам и през зимата да го нося , ако все още ми става де ...  Laughing Laughing Laughing

# 490
  • Пловдив
И аз се сдобих с един джегингс в син цвят,но ми се вижда доста изкуствен.Може и студено да държи зимата.Иначе миналата година по това време си взех пак,но друг цвят и струваше 16 лв.,много си го харесвах.Изкарах зимата,но то нямаше и зима,де.
Якетата стояха страхотно,но много тънички.Дано пуснат по-плътни,наистина зимни.
Нямам търпение за бебешките дрешки.От вчера ползваме и памперсите Тожур,много ми харесват меки и тънки и мокрите кърпи Тожур също са страхотни.

# 491
В София, на Сливница снощи нямаше вече стикита. В Овча купел имаше преди няколко дни, но нямам по-актуална информация.

# 492
Момичета, някой взел ли си е вече от тези спални комплекти, с двете лица - http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=13092
Имало ли е преди такива или подобни? Стават ли?

# 493
  • Варна
Първо взех 2 джегингса - един черен 42/44 и един син 44/46, защото. Черните са по-разтегливи в талията и по-големи от същия номер сини. Пробвах ги вкъщи, върнах се и купих на дъщерята син от най-малките.
При предишни набези в Лидл, няколко жени ми оглеждаха щерката, че да преценят дали дрехите ще стават за техните не съвсем стандартни девойки. Мерките и са 1,35 см. / 45 кг. - заспа и.

# 494
Аз имам от миналата есен джегинс и е по-тънък ,още един от лятото -по-плътен ,но с широк колан и се свлича някак странно ,стои си като дънки /нямала съм такъв проблем с дънки и панталони /.
 Броколи пресни някой купувал ли е ?Имаше табелка ,че са намалени ,но те липсваха. Утре мисля да взема или да си купя от замразените. Дайте ми съвет.

Общи условия

Активация на акаунт