Лидл ::50::

• 73 242
  • 737
  •   1
Отговори
# 465
Купих едни намалени немски наденички. Как са по - хубави на скара или в тиган /така пише че се приготвя/ Не ядем пържено. Стават ли да се запекат на фурна !?

В тигана не се пържат, защото се слагат на сух тиган, колкото да се запекат. Скоро правихме от алпийската седмица и бяха чудесни.

# 466
Сушилнята за дрехи добра ли е като качество, заслужава ли си?
Стои стабилно на радиатора, но моята е малко хлабава от едната страна, не че е болка за умиране, но много й се дразня. От едната страна това червеното се движи мноооого лесно, а от другата си е ок. Как само ти го обясних и аз, дано да си ме разбрала  Blush
Извинявам се, че не уточних, но питам за тази от 19 лв., не която е за радиатора.  Embarassed

# 467
  • 1st floor
А може ли да го зарежа само на определена температура, без да се изключва? Може. Трудно ли се борави с менюто? Не. Трябва ли да се купува нещо допълнително за да се монтират на радиаторите. Сега сме с най-обикновен винтил. Да, трябва да има термоглава.
Благодаря! А какви пари са тия термовинтили?! По принцип търся по-евтин вариант, ама като нищо не разбирам...Лидълските скъпи ли са, евтини ли са, какви са?!

# 468
Аз пък мернах сега това и се чудя дали е хубаво да го имам, и кой от двата вида- механичния или цифровия? newsm78
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=13404
Някой ползва ли такъв уред? За какви ел.уреди може да се ползва?
И аз следя за него. Peace

# 469
  • софия
Облъчена от вас купих препарата с хлор. Каак миришеее... очите ми са насълзени, а пръснах малко, за да видя ефекта. Не мога добре да преценя, защото няма нищо супер замърсено. С голям страх подходих, защото на указанията има много условности. Дано не е прецакал нещо.

# 470
  • София
Аз пък мернах сега това и се чудя дали е хубаво да го имам, и кой от двата вида- механичния или цифровия? newsm78
Аз по принцип гледам да не ходя в ЛИдл, че останах без пари вече, пък там като отида за едно, се връщам с 10  Joy

По принцип се сещам да се ползва например за бойлер или радиатор електрически. Ти с каква идея го заглеждаш?

# 471
  • София
Благодаря! А какви пари са тия термовинтили?! По принцип търся по-евтин вариант, ама като нищо не разбирам...Лидълските скъпи ли са, евтини ли са, какви са?!
Лидъл не продават термовинтили, а само програмируемите термостати, но главите ги има във всеки строителен хипермаркет. Цените им са от около 15 до 30лв.

# 472
Аз по принцип гледам да не ходя в ЛИдл, че останах без пари вече, пък там като отида за едно, се връщам с 10  Joy

По принцип се сещам да се ползва например за бойлер или радиатор електрически. Ти с каква идея го заглеждаш?

Laughing Ами с никаква конкретна идея  Laughing Видях го и се зачудих дали би ми бил полезен. Бойлерът ми е с постоянна връзка извън банята( с копче: вкл/изкл.)

# 473
  • София
Идеята е например ако не ти стои нон стоп включен уреда, но искаш сутрин  да се събудиш и да имаш пълен, топъл бойлер да си го нагласиш, да се включи например 1 час по-рано. Или ако сте на ел. радиатори да си го нагласиш, да почне да топли 30-60 мин преди да се приберете в къщи и да ви е топличко...и някакви от сорта.
Честно да си призная не се сещам за нещо друго, за което да се ползва.

# 474
Кой вариант е по-добър? Ел, или механичния.

# 475
  • София
Нямам идея, едни познати имат едно такова  с  копченца, но не е лидълско, иначе са си доволни, мен лично ме е страх всякакъв такъв тип  екстри да ползвам, дори отожените стартове, които са си част от някои уреди.

# 476
Да похваля корите за лазаня от "италианската седмица"-чудесни са  Peace

# 477
Благодаря за брошурата Peace

Харесах термоизолиращото фолио, тъкмо търсих такова и ето...ще се купува.
Някой купувал ли е такова от предишни промоции?
Лесно ли се слага/лепи?
Ще дебна и аз в четвъртък, ама дали ще има и ще се справя с него,не знам.

# 478

Laughing Ами с никаква конкретна идея  Laughing Видях го и се зачудих дали би ми бил полезен. Бойлерът ми е с постоянна връзка извън банята( с копче: вкл/изкл.)
Имам   механичния  от  7-8 години  използвам  го  за пералнята  защото  моята  няма  отложен  старт.

# 479
  • 1st floor
Лидъл не продават термовинтили, а само програмируемите термостати, но главите ги има във всеки строителен хипермаркет. Цените им са от около 15 до 30лв.
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт