Лидл ::50::

• 73 262
  • 737
  •   1
Отговори
# 450
  • 1st floor
Термовинтилите за парно дали са Ок? Спомням си, че и миналата година ги пускаха по това време...И тогава им се чудех, и сега...и още си стоя без термовинтили...ама като не разбирам от такива работи...

# 451
  • София
Ако говориш за Програмируем термостат, да аз съм много доволна. Мислех, че сме изхарчили повече парно от предходната година, защото той си го пускаше и спираше, но се оказа значително по-малко. Настройва се и се включва и изключва в определен час, поддържа определена температура. За мен е супер.

# 452
За това ли говорите?

# 453
  • 1st floor
А може ли да го зарежа само на определена температура, без да се изключва? Трудно ли се борави с менюто? Трябва ли да се купува нещо допълнително за да се монтират на радиаторите. Сега сме с най-обикновен винтил.
Алина, точно за това става въпрос!

# 454
  • Пловдив
Аз чакам пижами, искам за всички деца да взема. Миналата година взех, прилично се държат. Дано да има от 92 до 146 размер Simple Smile Взех и от комплектите термобельо и те се ползват като пижами, доволна съм.

Да споделя - провансалските билки от френската седмица са разкошни, днес ми пристигнаха 3 буркана от приятелка, добавени към моите два, защото в нашия магазин взех последните два.

# 455
  • София
Пробвахме лазанята полуфабрикат - дискутирана е в предишни теми... Не съм очарована, няма да купя повече... Странна е.

# 456
И аз да се отчета със скромно пазаруване - взех пилинг-машинката (на първо пробване се държи добре), комплекта кутии за съхранение с 3-те части (някой по-горе ми даде добра идея, че може да се ползват и за бельо, чорапки и т.н, макар че аз ги взех с друга цел).
Чудех се за джегингс с кожата, но така и не се реших да взема. Може утре пак да ида да се почудя  Thinking
От сладоледите на клечка много харесвам на Gelatelli шоколадовия с парченца, за 0.79 ст. е екстра  Simple Smile.

# 457
  • София
А може ли да го зарежа само на определена температура, без да се изключва? Може. Трудно ли се борави с менюто? Не. Трябва ли да се купува нещо допълнително за да се монтират на радиаторите. Сега сме с най-обикновен винтил. Да, трябва да има термоглава.

# 458
Сушилнята за дрехи добра ли е като качество, заслужава ли си?

# 459
И аз май станах фен на Лидл покрай пекарната им.
Обикновено купуваме нехранителни, но май ще наваксаме пропуска.  Grinning

Много хвалите някакви зърнени, моля за линк или картинка кои са по-точно, че все се чудя с какво да разнообразявам закуската  Crazy
И за този джегингс с кожата - ластичен ли е, плътно ли е трикото, по-скоро като клин ли стои или като панталон??? Много му се чудя...  Rolling Eyes

# 460
Аз пък мернах сега това и се чудя дали е хубаво да го имам, и кой от двата вида- механичния или цифровия? newsm78
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=13404
Някой ползва ли такъв уред? За какви ел.уреди може да се ползва?
Аз по принцип гледам да не ходя в ЛИдл, че останах без пари вече, пък там като отида за едно, се връщам с 10  Joy

# 461
Джегинсът с имитация кожа е чудесен. Мислех син да си взема ,но грабнах един такъв. И нали съм съм си блейка защо бях решила че ми трябва L . Като погледнах ,то било размер 44-46 . Смених с M ,но ми се струват уголемени номерата. И той ми е леко широк.

Пушеният свински врат и филе са намалени .Доста им се чудех.
 Табелка имаше за намаление на броколи /пресни/ само дето броколи не се виждаха -даже и кашон или нещо в което са стояли.
 Сладоледите до кога ще са на промо?!
  От стелките взех с фолиото. Ако останат нататък бих взела от филц.
 Ботите не разгледах .Утре,ако има останали може да ги видя.

Купих едни намалени немски наденички. Как са по - хубави на скара или в тиган /така пише че се приготвя/ Не ядем пържено. Стават ли да се запекат на фурна !?

# 462
Скрит текст:

Но влизам да похваля биопастата. Тук някоя услужлива съфорумка я беше споменала с добро и я взех и аз. Изчисти ми почерняло сребро, толкова черно, че чак като дяволско дупе.  Mr. Green Лъснах с него мивката, която е метална и събира много мазни налепи и варовик. Даже имах петна по латекса, и тях махнах.
Тази биопаста била вълшебство. Благодаря на момичето, което я похвали в темата   bouquet

Хайде сега върни си жеста и дай линк  Heart Eyes

Заповядай!
Скрит текст:

А тази био паста става ли за почистване на замърсени прибори - вилици, ножове и т.н?

Става.

# 463
Сушилнята за дрехи добра ли е като качество, заслужава ли си?
Стои стабилно на радиатора, но моята е малко хлабава от едната страна, не че е болка за умиране, но много й се дразня. От едната страна това червеното се движи мноооого лесно, а от другата си е ок. Как само ти го обясних и аз, дано да си ме разбрала  Blush

# 464
  • Бургас
Джегинксът е супер. Пратих да ми вземат синия за дъщерята, най-малкият номер й заспа. Сега пратих за втори брой от другите видове каквото е останало, че синьото е било последно.  Аз умишлено не отидох, защото 100 лв. не ми мърдат пак, а и са ми далече магазините, пратих свекърва ми - жената изпълнява точно.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт