Лидл ::50::

• 73 271
  • 737
  •   1
Отговори
# 405
mystic woman Пижамите ще са за възрастни, тинейджъри и деца. Не съм сигурна за размерите, можеби няма да има за тези които са съвсем малките - до 92 р-р.

# 406
Забелязахте ли на снимката на якето с какви щипки са го прихванали на гърба http://www.lidl.bg/catalogmedia/bg/article/102116/102116_02_teas … themeworld2x1.jpg
 Laughing

И аз се загледах онзи ден  Laughing.

# 407
  • Пловдив
mystic woman Пижамите ще са за възрастни, тинейджъри и деца. Не съм сигурна за размерите, можеби няма да има за тези които са съвсем малките - до 92 р-р.
Peace На мен ми трябва 134.Въпреки,че ще е за следващата есен,щото зимни надали ще са  Thinking Те и не са пускали.

# 408
На мен жилетките не ми допаднаха. Много .. как да кажа . афиф ми се видяха.
Но влизам да похваля биопастата. Тук някоя услужлива съфорумка я беше споменала с добро и я взех и аз. Изчисти ми почерняло сребро, толкова черно, че чак като дяволско дупе.  Mr. Green Лъснах с него мивката, която е метална и събира много мазни налепи и варовик. Даже имах петна по латекса, и тях махнах.
Тази биопаста била вълшебство. Благодаря на момичето, което я похвали в темата   bouquet

# 409
  • София
Колко е дълго обсъжданото яке? До коленете или по-късо?

На мен ми е под средата на бедрото, но аз съм висока.

# 410

Но влизам да похваля биопастата. Тук някоя услужлива съфорумка я беше споменала с добро и я взех и аз. Изчисти ми почерняло сребро, толкова черно, че чак като дяволско дупе.  Mr. Green Лъснах с него мивката, която е метална и събира много мазни налепи и варовик. Даже имах петна по латекса, и тях махнах.
Тази биопаста била вълшебство. Благодаря на момичето, което я похвали в темата   bouquet

Хайде сега върни си жеста и дай линк  Heart Eyes

# 411
Къде ги видяхте тия пижами Simple Smile

# 412
  • София
Ох , само гледам часовника кога ще стане 13 ч . за обедната ми почивка , да ходя до Lidl. ooooh!

atwork

Къде ги видяхте тия пижами Simple Smile

Да не би да са тези ?
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=13103

# 413
...на плакат в магазина.

# 414
  • София
Пижамите са от другия понеделник -27, а от 30-ти - сладурски пухкави суитчери и панталони за бебета.

# 415
  • Щастлива мама на 3 слънца
Днес пазарувахме яко. Ботите с Пунчева са супер и жилетка взех не е мн дебела.

# 416
ето немския Лидл - те дават седмица напред http://www.lidl.de/de/kombi-basic-styles-ab-27-10/c13569

# 417
  • София
Те немците чудесно дават седмица напред, но тук я дойдат 1/3 от нещата, я не Simple Smile

# 418
Те немците чудесно дават седмица напред, но тук я дойдат 1/3 от нещата, я не Simple Smile
Да, и не е честно да им продават качествени блузки и жилетки по 4 евро /при техния стандарт/, пък ние само да се дразним като гледаме..... Wink

# 419
  • Плевен
Момичета, имаше ли в Лидъл броколи, че не се сещам дали съм виждала при зеленчуците?

Общи условия

Активация на акаунт