Лидл ::50::

• 73 219
  • 737
  •   1
Отговори
# 390
Момичета,да ви кажа каква я свърших  Embarassed.Нахъсана от отзивите ви  за препарата за баня с хлор ,отидох в Лидл и се заплеснах.Накупих какво ли не ,само не съм взела  от въпросния спрей  Mr. Green,забравила съм за какво отидох. Та прибирам се и като примерна домакиня влизам да мия банята.Грабнах един спрей от покупките и я напръсках обилно.Пръскам и се чудя-не мирише на хлор а на парфюм,и да е по-чиста-ми не е  Mr. Green.Чак тогава погледнах с какво пръскам-ми то било ароматизатор  Embarassed

# 391
 Joy Мацка, усмихна ме рано рано  Joy

# 392
  • София
yovanka , пухчето на черните боти сваля ли се ?Не мога да измисля с какво ще се носят , май задължително с джегингс за да е крачола вътре , или греша ?!

Мисля, че не се сваля, толкова бързах да тръгвам за работа, че само ги мерих и огледах за дефекти и хукнах. Mr. GreenГледайте чифтовете, че първите два бяха с доста смачкана и вдлъбната кожа от транспортирането.

# 393
  • София

yovanka , пухчето на черните боти сваля ли се ?Не мога да измисля с какво ще се носят , май задължително с джегингс за да е крачола вътре , или греша ?!

Не се сваля. Сутринта и аз се уредих, но докато си изровя 39 номер  ooooh! Взех си и от вълнените стелки и вече са ми на краката  Crazy
Аз ходя с дълги черни панталони, които не са чак толкова тесни в долната част, така че пухчето се покрива изцяло, но и с пола или джегингс биха стояли чудесно  Peace

Взех и 2 блузки - за мен и за щерката, тях ще ги мерим довечера. Термо клиновете нещо тънички ми се видяха  newsm78

А за въпросния боб - в къщи се харесва. Ползвам го и за салата и за яхнийка  Peace

# 394
Пръскащия се препарат с бялата якичка е страхотен - вчера отстрани без никакъв зор петна от нар и бебешко ако. Тази сутрин се запасих с още.

Другата седмица ще има пижами - ако са като миналогодишните са супер.
Освен това ще има Персил и Памперс на промоция и бебешки дрешки.

Нали няма лоши отзиви за тази шевна машина? броя дните вече Simple Smile /3/

# 395
  • Варна
И аз се сдобих с черни боти с пухче, с клин стоят добре. Дълго време не можех да избера между 39 и 38-ми номер, че съм някаква междинка, заложих на по-малкия размер, по добре стоят и от страни и по плътно ги усещам по крака. Хареса ми Peace И аз си взех от вълнените стелки за зимните апрески Peace

# 396
  • Пловдив
Пижами...за бебешки ли говориш?

# 397
Някой взе ли си от този джегинкс с кожата, добре ли стои ?  Simple Smile

# 398
Термо клиновете нещо тънички ми се видяха  newsm78
Аз мислех да си взема, но като ги видях се отказах- наистина са много тънки (дори ми се стори, че прозират).
Якетата на външен вид мисля са добре, но също много тънички. Взех само стелки.

# 399
  • София
Аз взех яке - много ми харесва. Тъкмо от такова (за никакво време) имах нужда, че старото ми се прокъса. Има вътрешни ръкави, стои прибрано с колана и е леко. Качулката и пуха се махат, което за мен е +. Според мен е добра покупка и за парите си ...

# 400
Аз си взех яке, идеално е за късна есен и топла зима. Имаше и размер 38 в магазина в Младост, София, така че може да се поровите. Peace За мен е перфектно якето - ще се пере често и според мен бързо ще съхне - взех от светлия цвят. Черното ми простееше, а и нямах нужда от тъмно.

# 401
  • Пловдив
Момичета,нали пише зимно яке?Тъничко ли е?
Аз още не съм се замъкнала до Лидл,тъкмо да събера отзиви от вас.Искаше ми се нещо за зимата,че и моето е уж зимно,но пропуска водата като завали.

# 402
  • Пловдив
Забелязахте ли на снимката на якето с какви щипки са го прихванали на гърба http://www.lidl.bg/catalogmedia/bg/article/102116/102116_02_teas … themeworld2x1.jpg
 Laughing

# 403
  • Варна
Колко е дълго обсъжданото яке? До коленете или по-късо?

# 404
  • Варна
Някой погледна ли жилетките? Отзиви за тях?

Общи условия

Активация на акаунт