Лидл ::50::

• 73 329
  • 737
  •   1
Отговори
# 435
  • София
В какъв срок можеш да върнеш дадена стока?

# 436
  • Пловдив
1 месец

# 437
  • София
Привет. Днес си взех от черните ботички, но доста се колебах кой номер. Взех си по-големия. Изкуствената кожа отпуска ли се? Широчки са ми на дясната пета.... а по-малкия номер ми убиваха на пръстите...

# 438
Здравейте, ако имате наблюдение може ли да ми кажете пасатора през какъв период от време го пускат в продажба, последно май са го продавали юни месец.

# 439
  • София
За биопастата попитах, но се осведомих .
Благодаря.

Последна редакция: пн, 20 окт 2014, 15:29 от amia_a

# 440
  • Пловдив
Но влизам да похваля биопастата. Тук някоя услужлива съфорумка я беше споменала с добро и я взех и аз. Изчисти ми почерняло сребро, толкова черно, че чак като дяволско дупе.  Mr. Green Лъснах с него мивката, която е метална и събира много мазни налепи и варовик. Даже имах петна по латекса, и тях махнах.
Тази биопаста била вълшебство. Благодаря на момичето, което я похвали в темата   bouquet
Може ли линк към тази биопаста, че аз днес награбих някакъв препарат с гъба отгоре за 5.99лв. с идеята ММ да почисти абсорбатора, но незнам дали е въпросната.

Да, въпросната е  Simple Smile

# 441
  • Варна
Привет. Днес си взех от черните ботички, но доста се колебах кой номер. Взех си по-големия. Изкуствената кожа отпуска ли се? Широчки са ми на дясната пета.... а по-малкия номер ми убиваха на пръстите...

Мисля, че добре си направила. Винаги можеш една стелка вътре да пъхнеш или да ги носиш с по-дебел чорап и си готова. Не си е работа обувки да ти убиват, пък и доколкото знам изк. кожа не се отпуска.

# 442
  • Щастлива мама на 3 слънца
момичета тази закуска с йогурт с вода ли се прави или с мляко /кисело/прясно

# 443
  • София
1 месец

Благодаря!

# 444
Нещо за сладоледите да кажете. Морските дарове също ме блазнят.
дА. На клечка- ванилия и бял шоколад- за 0.79 намалено от 0.99. Моля, всички да се втурнат да купуват, та да свършат и да мирясам.  badscale

Ааа - и този,  моля да изкупите: Зелена опаковка с бадеми= на клечка!

Както и кремът за мазане 'Пилос'- че той не отстъпва по нищо на филаделфията.

# 445
  • София
Направо притрепервам покрай сладоледените хладилници Mr. Greenягодовия на клечка, покрит с бял шоколад.....да вземат да ги прибират вече. Mr. Green

# 446
  • София
 hahaha
Момичета,да ви кажа каква я свърших  Embarassed.Нахъсана от отзивите ви  за препарата за баня с хлор ,отидох в Лидл и се заплеснах.Накупих какво ли не ,само не съм взела  от въпросния спрей  Mr. Green,забравила съм за какво отидох. Та прибирам се и като примерна домакиня влизам да мия банята.Грабнах един спрей от покупките и я напръсках обилно.Пръскам и се чудя-не мирише на хлор а на парфюм,и да е по-чиста-ми не е  Mr. Green.Чак тогава погледнах с какво пръскам-ми то било ароматизатор  Embarassed
Забелязахте ли на снимката на якето с какви щипки са го прихванали на гърба http://www.lidl.bg/catalogmedia/bg/article/102116/102116_02_teas … themeworld2x1.jpg
 Laughing
Ах! И двата поста ме развеселиха, ама много, хахахахах!  Joy Joy  Joy

# 447
Нямам търпение за детските дрешки от другата седмица Wink
Това къде го гледате, може ли линк ?

Между другото миналия ден за пръв път си позволих да си купя храна от Лидл, досега винаги отлагах, но честно да си кажа останах приятно изненадана Simple Smile
Купих някакво краве сирене Пилос - по нищо не остъпва на Тертер, Лакрима и Олимпус, а ние главно тези три марки консумираме. Взех и някакви колбаси (шунка май) с които направих пица, харесаха ми. Някакъв крем за мазане с билки в зелена опаковка, аз още не съм го опитала но мъжът ми твърди че не отстъпва по нищо на Филаделфията Simple Smile
Зърнена закуска за детето с плодове и ядки - хареса я много, а и аз я опитах, и на мен ми хареса Simple Smile

Та с две думи - ще повторя най-вероятно Simple Smile

# 448
  • София
Искам да благодаря на всички, които споделиха за препарата с хлор. Фугите в банята направо побеляха след 5 мин след напръскването . Много съм доволна!!   bouquet
може ли линк с този препарат?

И аз се интересувам..... Simple Smile

Благодаря Simple Smile

Заповядайте !

# 449
Нямам търпение за детските дрешки от другата седмица Wink
Това къде го гледате, може ли линк ?
Имаше плакати в магазина. 

Общи условия

Активация на акаунт