Лидл ::50::

• 73 236
  • 737
  •   1
Отговори
# 420
Замразените са страхотни.

# 421
  • София
Както не бях фен на Лидъл,може и да стана hahaha JoyХодих до видя какво има на итал.седмица и оставих едни 100 лв на касата Mr. GreenВзех паста,сосчета,сладкиши от италианските.Похвалвам френското Бри,много ми хареса ,а беше някакви смешни пари и ягодовото сладко,преди взимах само от Икеа ягодово сладко,но това много ми хареса и е само 3лв Flutter

# 422

Но влизам да похваля биопастата. Тук някоя услужлива съфорумка я беше споменала с добро и я взех и аз. Изчисти ми почерняло сребро, толкова черно, че чак като дяволско дупе.  Mr. Green Лъснах с него мивката, която е метална и събира много мазни налепи и варовик. Даже имах петна по латекса, и тях махнах.
Тази биопаста била вълшебство. Благодаря на момичето, което я похвали в темата   bouquet

Хайде сега върни си жеста и дай линк  Heart Eyes

Заповядай!
Скрит текст:

# 423
  • София
KaRoLa, catty m, благодаря за отговорите за препарата с хлор и плочките – ще атакувам и аз! Hug

Да попитам:
Джегингсите с каква номерация са 36,38 или S,M ?
Отговарят ли си на номерата - за предните казахте, че са били оголемени?
И кой е най-малкият номер,ако някой е видял?
Синьото като на брошурата ли е или пак блъска на черно?
Е...., почти нищо не попитах! Simple Smile

# 424
И аз оставих доста парички днес в Лидл. Взех си туниката http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=13264, две кутии за съхранение, едните с многото отделения и другия комплект от две малки и една по-голяма. Добре изглеждат за дреболии, чорапки, бельо.И едни италиански пастички с вкус на тирамису, много вкусни. И сладкото грозде е хубаво.

# 425
  • София
Момичета, имаше ли в Лидъл броколи, че не се сещам дали съм виждала при зеленчуците?

Има, да, мернах преди няколко дни.

# 426
Момичета, това Коколино - 2л дали е читаво?

# 427
  • Варна
Колко е дълго обсъжданото яке? До коленете или по-късо?

На мен ми е под средата на бедрото, но аз съм висока.

Peace

# 428
Нещо за сладоледите да кажете. Морските дарове също ме блазнят.

# 429
  • София
KaRoLa, catty m, благодаря за отговорите за препарата с хлор и плочките – ще атакувам и аз! Hug

Да попитам:
Джегингсите с каква номерация са 36,38 или S,M ?
Отговарят ли си на номерата - за предните казахте, че са били оголемени?
И кой е най-малкият номер,ако някой е видял?
Синьото като на брошурата ли е или пак блъска на черно?
Е...., почти нищо не попитах! Simple Smile

Аз купих С-ка за щерката/в скоби имаше някаква номерация май 34-36/, но ще го мери довечера. За ръста 163 ще й стане, но май на талията ще е една идея по-широк. Точно синьото взех, като на брошурата е.

# 430
  • Пловдив
Нещо за сладоледите да кажете. Морските дарове също ме блазнят.
Лятото по едно време бяха намалени и изядохме няколко кутии Heart Eyes Имаше един ванилия и шоколад Peace Още ме е яд,че нямах място в камерата,та още щях да си похапвам.

# 431
Момичета, имаше ли в Лидъл броколи, че не се сещам дали съм виждала при зеленчуците?

Има много често пресни, както и замразени.

# 432
  • София
Ако става въпрос за италианския сладолед - мен никак не ме очарова.

# 433
Ходих за жилетка и балеринки, но и двете не ми харесаха. Жилетката ми се видя много тънка. Взех сушилката за радиатор, зимата мисля че ще ми е от полза за дрешките на малката. Взех и италиански вкусотии, довечера мисля да опитаме трицветните спагети. Нямам търпение за детските дрешки от другата седмица Wink

# 434
  • Варна

Но влизам да похваля биопастата. Тук някоя услужлива съфорумка я беше споменала с добро и я взех и аз. Изчисти ми почерняло сребро, толкова черно, че чак като дяволско дупе.  Mr. Green Лъснах с него мивката, която е метална и събира много мазни налепи и варовик. Даже имах петна по латекса, и тях махнах.
Тази биопаста била вълшебство. Благодаря на момичето, което я похвали в темата   bouquet

Хайде сега върни си жеста и дай линк  Heart Eyes

Заповядай!
Скрит текст:

А тази био паста става ли за почистване на замърсени прибори - вилици, ножове и т.н?

Общи условия

Активация на акаунт