Септември 2014 - Тема 1

• 39 849
  • 756
  •   1
Отговори
# 630
Оле момичета,като ви чета и ми се изправя косата.на нас на 6 месеца ще ни бият наведнъж 6 валентна + още две и упорито твърдят,че нямало нужда да се разделят във времето. Praynig
Каучуков биберон ползваме,за сега активно го дъвче и се чуди какво е това.Аз не й давам за продължително време,защото пишеше че ще получи колики.
Ехе аз всъщност влезнах да се похваля вчера бебка за първи път пролази. Grinning сгъвах си дрехи до нея и гледам,не стои на мястото на което я оставих ...след малко като се загледах по-продължително се оказа че се отласква с крачетата.Бях толкова изумена и щастлива.Изобщо не го очаквах мислех,че е малка още  Hug
В общи линии спокойствието свърши  Joy

# 631
Здравейте, мацки   bouquet

Отдавна не съм писала тук, но май дойде време да поправя грешката  Wink

Не можах да ви изчета, но прочетох последните 2-3 коментара и реших да се включа с моя опит. На моето момиче ѝ сложиха синфлорикс и 4-валентна през ноември месец. 10 дни по-късно се разболя от пневмония и влязохме в болница с дихателна недостатъчност (замалко да стане най-лошото...) . Двама доктори до момента ми потвърдиха, че най-вероятно пневмонията е вследствие от синфлорикса. Естествено, няма как да го докажа, но все тая... Просто искам да ви посъветвам да си имате едно на ум с тази ваксина и да не позволявате да бият по 2 едновременно.

Хубав ден  Grinning

# 632
Здравейте момичета,как сте вие и бебковците? Аз да се похваля след консултацията сме вече цели 8820 и 76,5 см.   Flutter

# 633
Ехе голямо момиче Simple Smile Ние сме си 68 см и 7,0 кг, хапва си доста добре, но не се спира и за секунда
, не знам заради  това ли не качва или заради друго. Добре сме си , но таткото е болен, аз да питах в друга тема, ама да питам и тук. Дадох на бебчо осцилококцинум, една дозичка, но сега не знам да давам ли пак и кога ??? Галина28 щях да ти казвам, че има чаши за пиене на вода по принцип , които са подходящи за бебета от 4 до 7 месеца, примерно, напоследък от такава пием вода. Та си мислех , ако толкова отказва биберона дали може да пие от чашата ??? Друго, което ми хрумна моят отказваше биберон, когато кърмих повечко и нямахме още заместено ядене, но пих аз едно лекарство и нямаше как да го кърмя ден два, та тогава сложих две три лъжички инцидентно плодово пюре в млякото , за да го пропие, ама май не е много хубаво да се прави  много често....

# 634
Здравейте момичета! Ние вече сме 7.380кг и 69см.От вторник се захранваме,май много не й допада,въпреки че й давам сладък картоф,но търпение трябва. Iskambebche, осцилококцинум е хомеопатично,така че можеш да даваш по половин или една дозичка на ден плюс вит.С профилактично 2-3 дни Wink Но по- добре се консултирай с педито..да не се правя аз на докторка Grinning

# 635
iskambebche има един сайт аптека фрамар там може да попиташ фармацефт,също и преди години са го  обсъждали в бг мама и има две теми за това за съжаление не знам как да ти дам линк към тях защото пиша от телефона.Аз лично написах името на лекарството в гугъл и ми излезнаха. Дано не се зарази малкото коте  Praynig

# 636
Здравейте мами, нищо не пишете и се притесних да не би да съм си спряла без да искам следенето в тази тема, че аз съм малко смотана и се случва да кликна нещо без да искам  Grinning
Ние сме пораснали 70 см. и сме 7,600 кг.
Днес ходих на профилактичен преглед при нефролог, нали писах, че на бебето при феталната морфология се откриха увеличени бъбречни легенчета - е днес се потвърди. Доста ми се скапа настроението, защото честно казано очаквах да се израсте. Отклонението е леко, но все пак го има. Иска ми се да отида при още един лекар на второ мнение.
Вие ходихте ли на това изследване, как са при вас нещата?

# 637
Свива ми се сърцето като чуя,че някое бебе има проблем или е болничко.Ние също имаме проблем с бъбреците.Имаме песъчинка,която ни откриха на 2 месеца, при преглед с ехограф.Тогава беше 2мл.Преди два дни ходихме на профилактичен преглед и още си е там,но вече е 1мл.,въпреки че при предпоследното ни посещение беше в уретрата и трябваше да я изпишкаме,но...Не съм никак спокойна,тъй като ми казаха,че може би ще си образува песъчинки от време на време.Вие къде ходихте на нефролог?

# 638
при доцент Адриана Анадолийска, но нищо не ми обясни, не каза нищо само пак да отидем на преглед в рамките на този месец. Мъжът ми ме успокоява, че ако имаше нещо сериозно щеше да каже. Дори не разбрах защо трябва пак да ходим. Така мразя като не искат да обясняват тези лекари. Мисля да отида в частен кабинет при доцент Буева. Просто искам да ми каже две три приказки, колкото и да им е досадно. Иначе урината и кръвната картина - с малки изключения са в норма.
Смятам, че не бива да се филмираме излишно - лошите неща често идват изневиделица и без да ги очакваш. За това през останалото време следва да се радваме на всеки миг.

# 639
Ох много нептиятно дано всичко мине леко. Praynig много се вбесявам и аз че нищо не обясняват.на малката и са много подпухнали очите от време на време и се бях притеснила дали не задържа вода само я погледнаха а не няма какво да се притесняваш...ама аз се притеснявам  #Cussing out какво толкова да отделят 5 минути да обяснят на майката!все от Интернет и книгите трябва да търся информацвят,а тя не винаги е вярна или отговаряща на случая.

# 640
Не сме ходили още на такъв преглед, да се оправи таткото и така, иначе имаме направление, вчера го взел от личния като ходил да го прегледа, ама как го обесних дано разбрахте. Аз дадох вчера един осцилококцинум, днес мисля още един. И после понеже личния вчера е казал на мъжа ми да давам инфлуцид сутрини вечер по едно на бебето, мисля да почна с него утре. Не знам и аз , дано не се разболее, аз още имам малко кърма сутрин около 80-90 мл, и на другите хранения около 20-30мл, надявам се да са пак от полза. Въпреки че си изкарах акъла снощи, бебчо нещо присипна, ама той вчера и онзи ден  много плака. Обикновено го вземам с мен като ходя в другите стаи, ама сега той стои в тая стая изолиран, таткото в другата изолиран и аз само ходя напред назад. И всеки път като изляза от стаята бебчо се скъсва да плаче бързам колкото мога, ама все пак... А ММ вдига 38,8, та не можех да го оставя да се оправя съвсем сам..  абе ужас. Та Педиатъра каза, че може и да е пресипнал от плача, ама може и да се разболява, да го наблюдавам. За сега е ок, няма температура, спокоен изглежда, играе си , спи си , има си апетит. Иначе и мен ме притеснява тоя преглед при нефролога, защоо пие много малко вода и не мога да го накарам въобще и се случва особено сутрин урината му да е много жълта и чак мирише малко, та ще видим..christina1980, а това с тези легенчета голям проблем ли е. Коригира ли се ? Как може нищо да не ти обеснят много гадно така като нищо не казват...

# 641
ами по принцип се израства. Често хората с такъв проблем не подозират и се установява едва когато започнат да правят инфекции за това трябва да се следи.
Инфекциите на бъбреците са нещо много страшно.
Абе надявам се да нямаме проблеми. Ще си правим по-често изследване на урината.

# 642
christina и ние бяхме при доц.Анадолийска.Спокойно и на нас нищо не ни обясни,но тя жената май хич не е добре...жив труп си е.Иди при Буева,тя май само частен кабинет има,но съм чела много добри мнения за нея

# 643
Здравейте момичета, много са ви пораснали бебочетата. Да са ви живи и здрави! Simple Smile Ади за пореден месец е 7 кг Sad, 68 см. малко се притеснявам, че не качва, иначе си хапва. Мисля че кърмата вече ми е намаляла и затова така се получава. Мисля да взема млечна каша с ориз (не съм въвела ощеориза), някой да е чувал дали е проблем на кърмено бебе да му се дава каша с АМ?
Иначе напълно подкрепям Wickedly за синфлурикса, хич не и понесе добре на Ади, не се е разболявала, но 2 седмици след това се будеше с плач, и имаше като цяло неспокоен сън.
Поздрави и слънчев ден, Simple Smile

# 644
Здравейте отново на всички мислех си ,че никой не пише,но сега видях колко много съм изпуснала.
Ние вчера бяхме на консултация и сме 69 см и 7 килограма. Храним се с пюрета и каша. Доктора вчера ми каза че трябва да му пасирам месо със зеленчуци защото се нуждае от тях за растежа. Имам един въпрос как давате храната тоест на какви интервали каква храна( кога кашата кога пюре и кога гърда)

Общи условия

Активация на акаунт