Септември 2014 - Тема 1

• 39 856
  • 756
  •   1
Отговори
# 735
Благодаря за съвета и аз мисля,че вече е време за по-сериозни храни  Twisted Evil ох момичета на мен постоянно ми е нервно нанапоследък,чувствам се изтощена и физически и психически,а само едно бебче имам  Embarassed не като да са 5. Съпруга ми помага както може обаче все съм уморена и измервана тези дни ще питам личната лекарка нормално ли е  Joy

# 736
И аз и аз. Направо има дни хем нищо не съм свършила, хем ми е скапано и уморено, онзи ден чак си поплаках малко, че бях почнала да готвя а бебчо не ме оставяше и постоянно искаше внимание, прескочи си съня... едва съм наготвила . Толкова съм изнервена и изтормозена, а наистина бебето е само едно. Но няма на кого да го оставя и за секунда дори, освен на мъжа ми .. няма никой друг наоколо. Освен това и кръст почна сериозно да ме боли при всяко движение, а като вдигна бебето е ужас някакъв...

# 737
Здравейте,мами! Искам да попитам как се развиват физически вашите бебоци? Има ли друга мама с такова слабинко бебче  Sad . Моят син е на 7 месеца и 20 дни,а тежи 7 кг. Все по малко хапва и качва по малко . Правихме му изследвания , но няма проблем. Иначе си хапва кашички и пюренца,но като птиченце  Whistling

# 738
А ти или съпругът ти да сте дребни? Или някоя баба/дядо? Изключена ли е опцията детето да прилича на някой роднина в това отношение? Например ако ти си 150см./45кг. (примерно), някак си не би било нормално да се очаква бебче да е 10кг. на тези месеци. Wink

# 739
Аз съм висока 160 см и никога не съм била над 50 кг ( без бременността ) . И майка ми ме успокоява,че също съм хапвала по малко,но като гледам другите бебчовци колко сладко са пухкави...  Heart Eyes

# 740
Ми и моя не е от най-пухкавите. Тежи с половин кг повече от твоето на същата възраст беше на консултацията мисля. Яде си , ама не тежи кой знае колко...

# 741
според мен килограмите не са най-важното нещо при развитието на бебето. 7 кг. не са малко, не се притеснявай. В света умират годишно 2 милиона от глад и 20 милиона от болести свързани с преяждането.
Момичета мен пък ме хвана зверски вирус с болки в ушите, болки в крайниците, сега болките ми спряха, но почти съм си загубила слуха. Така ме е страх да не заразя бебето. Пазете се и не се преуморявайте.

# 742
Не се притеснявайте а теглото на бебчетата, ето - аз съм 153 см, а молкият е доооста дундавичък, чак му се смеят (хем е изключително кърмен, но  пък и малко мързелче). В сащото време, една мама, с която почти заедно раждахме и има момиченце вчера ми разправяше, че малката още няма 7 кг. То си е до човече, щом е здравичко и хапва - значи е финяга просто.
Иначе е нормално да сме изтощени и изнервени - това ни е първата пролетна умора С бебета Simple Smile Повече разходки и свежи плодове и зеленчуци. И аз нямам помощник, но правим срещи с гледачки, които да ни отменят за по няколко часа 2-3 пъти седмично - например да изведат Боян на разходка, докато поспя Simple Smile

# 743
И аз и аз. Направо има дни хем нищо не съм свършила, хем ми е скапано и уморено, онзи ден чак си поплаках малко, че бях почнала да готвя а бебчо не ме оставяше и постоянно искаше внимание, прескочи си съня... едва съм наготвила . Толкова съм изнервена и изтормозена, а наистина бебето е само едно. Но няма на кого да го оставя и за секунда дори, освен на мъжа ми .. няма никой друг наоколо. Освен това и кръст почна сериозно да ме боли при всяко движение, а като вдигна бебето е ужас някакъв...

оле все едно аз съм го писала!!!! Аз за кръста бях на лекар и дори снимка ще ми правят.Лекарката каза да ходя на плуване,да отслабвам,да се разхождам повече и да не пипам тежка работа  Joy Малката вече е 8,700 как да не вдигам тежко 😀 съпруга ми е на работа по цял ден и после ми помага с дом работа,а на мен ми е много гузно защото знам че е уморен ....
Поне ми дадоха болнични,защото на мен майчинството ми свърши вече. Аз се бях притеснила да не е някаква депресия или нещо такова,защото по принцип съм много положителен човек,а сега се изнервям и от най малката глупост  Embarassed

# 744
За теглото на бебчовците и аз подкрепям горните мнения. всяко дете носи и генетични заложби и свой характер така че ако е игриво и весело няма проблеми.   bouquet

# 745
Здравейте мами  Wink незнам дали въпроса ми е за тук,но все пак да попитам от 3 дни имаме ситен обрив по брадичката и понякога като днес и по бузките..на 7 месеца и 20 дни сме.. Thinking newsm78

# 746
И синът ми беше така няколко дни и забелезах,че е и с лек загар от слънцето по бузките. Намазах го със Судокрем и се пооправи. Сега го мажа със слънцезащитен крем. Но при вас може и от храна,ако сте въвели тези дни нещо ново Simple Smile

# 747
При нас такъв обрив се появява след като бузките й са били мокри/ когато дълго време е гризала някоя играчка и се е олигавила.../ и
Аз я мажа със судокрем докъто спи и минават. Обаче всяко бебе си е различно. момичета аз да ви питам имате ли зъбки вече,защото ние още нямаме  newsm78

# 748
и ние нямаме зъби

# 749
И ние нямаме зъби но каквото хванем го лапаме било то дрехи, телефони всичко каквото му е под ръка.
Много гледаме ТВ като му пусна един канал наречен Байби ТВ направо се кара с телевизора  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт