Септември 2014 - Тема 1

• 39 818
  • 756
  •   1
Отговори
# 705
  • have faith and be patient ..
и моята много пада и мноооого бързо се омазнява на 2-3 дни , а преди държеше по седмица ,и аз доста я одрязах  ..  но аз и кърмя де .. предполагам и ти Simple Smile всеки ден  боря килима от косми с прахосмука Simple Smile ползвам шампоан с биотин и виждам че има нови щръкнали косъмчета , но  докато израстнат на дължина , сигурно ще дойде времето за второто  Laughing Laughing
ако някой се интересува : http://www.iherb.com/Avalon-Organics-Biotin-B-Complex-Therapy-Th … ;sr=null&ic=1
 сега и намален , в кошницата става $6.78

# 706
Здравейте мами! Христос воскресе!
Отдавна не съм се включвала та да се отчета и ние не сме много по движението мързи го човека  Grinning не може да лази, но пък и аз не настоявам, обръща се от гръб на корем, а обратното е трудно по- лесно му е да заплаче и мама да помага Laughing. Седи сам без опора дълго време без да се катурне и се чудя на проходилката слагах го веднъж ама ме е страх. Вие ползвате ли вече?
Храним се със зеленчуково или месно пюре на обяд, за следобедна закуска за сега съм давала 2-3пъти каша въпреки че педи не препоръча. На последната консултация каза 6ти месец месата да въведа, а после ..... не знам какво ще каже аз си карам по усет и това е. Каката по това време ехее колко неща ядеше като я гледам нищо и няма. Вече ще почвам и глутен.
Да ви кажа и за моята коса /дълга, гъста и къдрава/ падаше ужасно не можех да насмогна с прахосмуча, а пък в банятааа ooooh! спасих се с шампоан Здраве с хинин много добре  подейства.

# 707
Да и аз кърмя още.. имам много малко сутрин вечер още по-малко, но не  ми се иска да спирам. Викам на мъжа ми, че кърмя за имунитет, не за наяждане.. Иначе си взех козметика за коса на дюкрей, но не може докато кърмя.. С фитовал капсули същата работа , а тя  пада и пада около слепоочията чак главата ми се вижда на моменти. Взех да се паникьосвам...

# 708
Искам бебче, звучи страшно така както го описваш.

# 709
Ми то и мен ме хвана страх, докато се оглеждах оня ден в огледалото... и повечето продукти не може, заради кърменето. Ще го видя тоя здраве с хинин, ама не трябва ли да спре по някое време уж естествено

# 710
  • have faith and be patient ..
ами смятай с какви химии са пълни , щом не може по време на кърменето  Peace този здравето трябва да му видя съставките и може и аз да го пробвам Simple Smile

# 711
Здравейте,мами! Честит Великден!!! Може да потърсите шампоан против косопад на " Green Pharmacy". Няма вредни съставки и без проблем може да си го ползвате,докато кърмите.

# 712
Аз имам малък напредък с косопада след като сложих и 12те ампули на Rene Furterer. Сега са ми подарили един шампоан на Vichy, та да видим.
Как изкарахте Великдена момичета, ходихте ли някъде с бебоците? Ние бяхме на село при баба и дядо. Навън й беше супер, ама през ноща нещо се будеше, ревеше. Дали усеща, че е на чуждо място и се плаши, не знам.

# 713
Мами на момченца, какво направихте със забелването.
Аз днес много се ядосах. Ходих при хирурга в поликлиниката, в която е педиатърката, чаках го един час имаше и още 5-6 човека преди нас за него. Бебето се изнерви много и тръгнахме с мъжа ми. То бива, бива ама ми писна с тия лекари. Ходихме и преди 1 седмица беше отпуска, после Великден, а и мъжът ми ходи на работа, не може всеки ден, пък аз не шофирам.
Докато чакахме хирурга, минах през личната лекарка казах и че бебчо не може да седи, необходима ли му е рехабилитация, просто да го погледне. Премери го - тежи 7,900 кг, 72 см. Каза, че му няма нищо и да му погледне ставите хирурга.
Аз разбирам, че никой не се интересува, ама все пак малко от малко може да ми обърне внимание.
Извинявайте, че така се оплаквам, но нещо не ми е ден. Педиатърката ми каза, да го слагам в проходилка. Аз и казвам, че не може да седи редно ли е да е в проходилка. Тя - като почне да седи го слагай.
Вие ползвате ли проходилки, нали уж са противопоказни.
По принцип съм доволна от педиатърката защото никога не изписва антибиотици, освен ако не е на живот и смърт, ама пък толкова ме неглижира днес, през цялото време бързаше.
Айде лека вечер, няма повече да мрънкам.
Мисля бебето да го водя в Пирогов другата седмица. То и стая фимоза е противоречиво - едни нищо не правят, други забелват.

# 714
И ние сме доникъде със забелването. Правим някакви опити със съпруга ми като го къпем леко да го придърпваме, преди се получаваше, но от 2 - 3 месеца не мръдва. Нашият педиатър каза, че ще ни прати на уролог на годинката.... Иначе много сте едрички браво крис, моят е мъничък - 7,600 - 69 см. За движенията всяко дете е различно...не знам какви са нормите ..

# 715
Здравейте момичета аз забелих на 2 месеца но не знам добре ли съм направила или не. Когато го забелих излезна толкова много бяло отвътре и ми казаха в БГ че много добре съм направила защото щяло да загнои. Добре вървеше всичко но към 4 месец едната му страна се поду и стана гноина торбичка. Отидох на доктор тук в Германия и ми казаха че докато не се обреже няма да се оправи но е още малко за това. Слязох си за БГ там стана по зле и му я спукаха. Лекувах го но същото място пак загноява. Върнах се в Германия и тук го лекувахме. Вече сме почти на 7 месеца и нищо не
се е променило. Добре поне че не го боли.
Извинете за дългия пост но вече не знам на кого да вярвам  newsm78

# 716
Беиза другата седмица живот и здраве отивам в Пирогов в детската урология ще ви кажа какво съм направила. При нас е толкова тясно каналчето в началото, че според мен ще трябва да се цепи, не вярвам иначе да се получи. Болката е много силна и бебето се травмира, затова четох, че слагали пълна упойка, месна не може за бебета.

# 717
Оле ужас и мен ме наплаши, дано не се налага на никого.. Сега ме накара да се замисля, майка ми казва, че брат ми е имал такъв проблем и е ходила при неговия педиатър, който го е забелил на ръка, слагала реванол два дни и после му минало и нищо си му няма. Въпросния педиатър още практикува и е предложил да види бебчо, на мен не ми се искаше, защото е вече доста възрастен и ми е притеснено по принцип, мислех, че е по-добре на уролог, ама ако е толкова чак цепване, упойки си мисля, че май май по-добре на ръка , не знам и аз .....

# 718
Относно забелването, по-новото схващане е, че не бива да се прави, особено при деца под годинка. Моето лично усещане е, че не бива да пипам и да причинявам излишен дискомфорт, да не кажа болка на детето си, при положение, че природата не го е измислила така. Силно се съмнявам нашите прабаби да са подръпвали пишлетата на дядовците, но фактът, че ни има говори, че това не е проблем Simple Smile Природата го е измислила, момченцата сами се "справят" с отлепването на кожичката, когато започнат да проявяват интерес към половите си органи и с първите ерекции. Забелязвам, че от известно време моят син доста смело подръпва Simple Smile
За много неща е трудно да се спори с педиатри, които не са обновили знанията си, но за себе си съм открила подкрепа в статии като тези:
Дано по някакъв начин да се стигне до там да се спести болката на повече бебенца. Разбира се, не изключвам случаите, в които намеса наистина е нужна, но те само потвърждават правилото Simple Smile

# 719
Да въпросния възрастен педиатър казал, че има сега някаква наредба не знам и аз как да какво е точно, но забранявали на педиатрите да пипат до годинката пишлетата на момченцата, но предполагам, че една консултация само никога не е излишна. Той си пишка, няма проблем, подуване и т.н. Според него -това било най-важното в момента...Много е противоречиво и има хиляди мнения, не е пък и добре според мен, ако чакам и не се оправи - да го водя на 4 5 годинки, че и повече, според мен травмата ще е много по-голяма и ще я помни вече..

Общи условия

Активация на акаунт