Септември 2014 - Тема 1

• 39 818
  • 756
  •   1
Отговори
# 720
и мен ме е страх, отивам да чуя тяхното мнение пък после ще видя какво ще правя. Въпросът със забелването е като този за ваксините - има много за и против. В миналото не е имало нито забелване нито ваксини, но пък в някои религии се обрязват, което си е вид забелване.

# 721
Да, напълно съм съгласна, че консултацията около годинката е препоръчителна и ще я направя. Единственото, на което държа е докторът да не започне да забелва от вратата, че ще се караме Simple Smile

# 722
Момичета как сте с нощното хранене?

# 723
Не се храни през нощта, не се буди за хранене.. Яде 5 пъти. Но заспива многоо късно към 1 1 и половина и сутрин става в осем и половина девет

# 724
Моето зверче се буди по безкрай пъти на нощ. Колко от тях яде и колко само ме дъвче, не мога да кажа. Но съм зверски недоспала. Tired

# 725
През 2-3 часа се буди нощем, тогава му е времето за наяждане явно - и аз не помня кога само се приспива и кога суче по-дълго, защото само давам гърда и задрямвам. Иначе спи от 20 до 8 сутринта горе-долу.

# 726
Ние спим от горе-долу от 22.30 до 7 непробудно, ако сме си у дома. Ако не сме, се субужда 2-3 пъти и през ноща.
Момичета, понякога ми се налага да давам АМ, вече преходно мляко ли трябва да пият бебочовците? От каква марка сте доволни?

# 727
Пият номер 2 Simple Smile не знам дали се води преходно. Ние от самото начало сме на Нан , пробвах и аптамил и Лактана, че ги водят хубави млека, но не му понесе на коремчето ...

# 728
Аз съм доволна от Лактана био. Пием номер 2. Понякога пие и нощем, понякога не.

# 729
Здравейте,
Аз на Ема и давам ХИП-2. Още в болницата започна с него. Пробвах да го сменя с аптамил и още едно мляко, но резултатът беше много рев и отказ от ядене. А от Хип-2 съм доволна, защото помага и на коремчето и не се запича Simple Smile

Искам да ви питам вие започнахте ли да давате попара на малчовците? На мен док ми каза чак от 8-мия месец, но проблемът ми е, че тя прави огромни паузи между сутрешното хранене и обяда. Има само 4-ри хранения дневно. Вечер заспива в 9 и се буди към 6-7. След това яде чак в 12-13. Отказва да яде мляко и си чака до пюрето. Чудя се,  ако започна да и давам попара към 10 дали няма да и хареса. Иначе последните два месеца наддава с по 200гр.

# 730
Аз мисля да давам попара вече. Въведох глутена, за сега не виждам алергични прояви. Евентуално от белтъка на кравето мляко, но като давам нормално, а не хипоалергенно мляко, предполагам че няма да има проблем и от кравето сирене.

# 731
И нашият бебчо се храни по 4 пъти. Ляга към 9, буди се към 7 и закусва мляко към 9 без нещо. На обяд пюре, към 16:00 мляко и плодово пюре и преди лягане само мляко. Докторът каза да започваме попара с чай, сухар и козе сирене.

# 732
До скоро бебка хапваше в 12 и 6 твърда храна обаче преди няколко дни усетих,че само мляко не й стига за закуска.Тя става към 7 суче и към 9-10 и давам каша с глутен на адапта мил мисля и аз днес да а и въведа млечен продукт.назнам с какво да започна масло,сирене,кашкавал или кисело мляко newsm78 моля дайте идеи.Иначе педиатърката ми е дала книжка с препоръки за захранването и там си съветват направо да се дават храни като за възрастни спагети болонезе,риба с картофи и сирене...пасирани разбира се   chef

# 733
Моето палавниче става 2 пъти на вечер да суче. Многоооо е лакомо да не види някои че яде и почва да се облизва  Laughing

# 734
Галя според мен риба с картофи вече може. Просто всичко трябва да е сварено, без сол и подправки. Вече са големи. Реално ги захранихме.
И моето бебече си хапва. Понеже голямото ми дете е много злоядо и се моля и това да не е като него и много му се радвам когато яде.

Общи условия

Активация на акаунт