Златна есен чука на вратата, за две чертички тръпне ни душата (мами над 35)

• 23 947
  • 780
  •   1
Отговори
# 105
Ейй пак се заформи двойка бременни Simple Smile традицията е жива.
Аз от опит знам, че майските бебета са най-добри  Mr. Green
Хубава среща утре на бургаската групичка, ще чакам отзиви  Peace

# 106
Нали скоро се коментираше изследване на ембриона. Да искам ли утре това изследване? Май писахте, че много няма смисъл. Но ние кариотип не сме правили. Аз доколкото разбрах давали едни и същи отговори или бъркам.

# 107
Пате, аз не отказвам изследвания, по-добре прежали тези пари за повече информация. Стискам ти палци процедурата да мине леко  Hug

# 108
  • На остров
Даре и от мен един глас много си готина  Hug !

Аз да питам знаещите момичета това AMH анти мюлеров хормон някакви осоебености като ще ми взимат кръв за него? Сестрата каза не , но да ви питам аз.

# 109
  • В градината...
За АМХ няма изисквания, а инхибин Б е на 3 ден от цикъла.

# 110
  • Варна
Пате, аз съм човека с Кариотипа и другото изследване...
Да, няма много смисъл, ако имате Кариотип, да правите това. Също ако имате преди това едно общо дете, да правите Кариотип И това изследване... Но вие нямате и ти си преценяш. Знам ли, дори и да има грешка в хромозомите или нещо друго, то тя може да е случайна...  newsm78 Сякаш май най-добре да си направите Кариотип на по-късен етап, но и други да изкажат мнение... Сигме?

Перу, а някъде в документите за осиновване посочва ли се професията на двамата кандидати?

# 111
  • На остров
Перу благодаря Simple Smile .

# 112
Аз имам дете, ММ няма. Кали, само броят на хромозомите ли показва това изследване, дава ли и някаква друга информация?

# 113
Уанче, аз ги пуснах и двата на 3-ти ден от цикъла.
Момичета, пожелавам ви лека и спокойна нощ. Аз отлитам при Алиса  Tired

# 114
  • Варна
Аз имам дете, ММ няма. Кали, само броят на хромозомите ли показва това изследване, дава ли и някаква друга информация?

Това, че ти имаш дете, не е от значение в случая. Това са Генетични изследвания, които доказват съвместимостта между двама точно определени души. И докато Кариотипа е необратимо и неоспоримо изследване, (т.е. или сте съвместими, или не), то при изследването на "абортивен материал" се допуска възможността, дори и да има хромозомна грешка, тя да е била случайна и да не се повтори. Т.е. ако излезе такава грешка при това изследване, после задължително ще правите Кариотип..
Това изследване дава и малко друга информация, като наличие на маркери за синдром на Даун, още два синдрома, които дори не си направих труда да запомня, и най гадното (поне за мен) - какъв е бил пола на бебето/бебетата... Sad
Аз специално не намерих смисъл в тези показатели...
Освен, че разбрах, как е можело да имам двама младежи - "водолеи"... Sad

# 115
# 116
Пате,
Скрит текст:
ние правихме кариотип след кюртажа. И както имахме общо дете, а и едно починало, се оказа, че при мен има проблем. Незнам дали помниш, че тогава дори имаше дилема дали изобщо да забременявам отново. Консултирах се с проф. Кременски и генетик от екипа на доц. Конова и казаха, че е много нискостепенен мозаицизма и практически би повлиял почти толкова и ако го нямаше. Но както се правело веднъж в живота това изследване, генетичката, която го работи във Варна, каза, че може да повлияе това, ако имам нередовен цикъл и т, н. А аз след кюртажа имах сериозни закъснения, идваше ми на 40-42ден, при обичайно 29-31 дневен цикъл. Обясни ми, че имало незнам си кво циркулиращо в кръвта, което провокира тия резултати. И все пак, кариотипа е изследване на венозна кръв, ми казаха, а не на самата яйцеклетка и сперматозоид, та с две думи...пак не е съвсем точно, а ориентировъчно, за груби аномалии. Но, в оня момент просто исках да открия причина за случилото се, а понякога просто е некачествен материал или случайна грешка при деленето, с две думи всичко е Божа работа какво точно би се случило при следващо забременяване дори и с нормален кариотип. Ако е съвсем проблемно това изследване, имало 2 варианта, или пробваш до успех с риск за прекъсване на бременност или правят подбор на яйцеклетки и сперматозоиди, или на ембриона, правят го като инвитро, с определена процедура за вземане на клетка още в стадий, преди да ти я върнат в теб, което също е рисковано, от организъм до 10 клетки да вземеш 1 за изследване, дали няма да повредиш нещо...ПИД ли се казва, ще сбъркам, точно тази процедура. Та с две думи реших, че има прекалено много ако...и с генетиците и ММ решихме още 2 пъти проба...максимум, и каквото сабя покаже...  И всъщност затова имах показание за амниоцентеза при бременност...

# 117
Мен пак ме бият хормоните и не мога да спа smile3511
Пате и при мен все казваха,че е просто случайна грешка.
Даре,на снимките изглеждаш много положително заредена newsm10
Рансън,ти какво минаваш само на пръсти?
Перу,притеснение винаги ще има,но се опитай да мислиш положително.
Относно осиновяването ние с ММ преди 10г обмисляхме доста този вариант.Просто тогава нямах нито сили,нито нерви за друг опит.След проучване на нещата в дома в нашия град,ни "зарадваха",че ако искаме дете се "даряват 5000лв за дома и 5000лв в лична сметка на директорката.От там нататък всички други разходи по адвокати, такси и т.н.Е ,решихме после да пробваме с още една бременност,която за наше голямо щастие се оказа успешна-Мими.
Не мога да си обясня факта,че има толкова деца по домовете,но тези "дарения"спират много от тях.

# 118
Добро утро  morning
Дари, приятно плажуване днес   Nature Sunny  sport027

# 119
Добро утро!
Да споделя, защото вече ще се "пръсна".
Скрит текст:
7-дневно закъснение и два (-) теста. Няма и помен от МЦ, гърдите на моменти не мога да ги пипна, на моменти нищо им няма, а главоболието е ежедневно и направо ми иде да вия.
През август бях по същият начин, закъсня ми 10 дни, отново имах 2 отрицателни теста и накрая ми дойде.  Sad
За себе си зная, че отрицателните тестове не са бременност(при мен).
Сега само се моля да не е някой задържан фоликул, киста или не дай Боже нещо по-лошо .. Praynig
Имах нужда да си го кажа.
Лек ден, момичета!

Последна редакция: ср, 15 окт 2014, 15:30 от ♥Mam4e♥

Общи условия

Активация на акаунт