Златна есен чука на вратата, за две чертички тръпне ни душата (мами над 35)

• 23 938
  • 780
  •   1
Отговори
# 90
Кей, егати и дефлацията  #2gunfire
И въобще наличието на дете се оказва една много скъпо удоволствие  #Crazy

# 91
  • В градината...
Аз докато чаках 2 години дете, някои хора осиновиха. Уж бяхме на равни начала. Даже една колежка на майка ми осиновила бебета близнаци.
Оняден звъня в социално подпомагане и задавам адекватни въпроси, коментирам им наредбата и обяснявам на служителката как съм чакала 2 години и усещам леко учудване в тона й. Тук е малко трудно да имаш що годе интелигентен кандидат, с професия и прочие.  Та тя сякаш искаше да каже - ама защо пък не са ви предложили дете  Thinking

# 92
Еми, защото не си бутнала някоя хилядарка.
И една моя позната самотна майка осинови прекрасно момиченце бебе, но майка й работи от години в дом майка и дете. Даже казаха, че проучили родителите на детето.

# 93
  • В градината...
Пате, хилядарките отидоха за инвитро, не мога да тъка на 2 стана  Mr. Green А и не само, че не са ми поискали, а дори не са мис е обадили. Това  са цели 2 скапани години. Поне социалната да се беше престорила да прояви някакъв интерес.

# 94
Перу, аз се престраших и те преместих вече в по-горния списък. Щом сте чули сърчице си за там по мое мнение.

Оф, днес имаше плажуващи и сега ме обработва ММ утре да направим един плаж .... в голямо съм двоумение. Водата била към 20 градуса. Ние на такава откриваме сезона някой път по 24ти май.

# 95
Аз не бих чакала втори път покана. Вече да съм облякла банския и ще спя с него  Mr. Green

# 96
  • В градината...
Даре, как ще изтървеш плаж, умирам си за плаж и море  Blush Blush Преди 2 години бяхме на Журналист на 20 октомври на плаж, беше към 30 градуса.

Ами преместила си ме, преместила, те и в темата за абортите ме преместиха в другия списък. То притеснения все ще има.

# 97
Леле, Перу, верно ли това? И две години си чака търпеливо? А не направи ли опит ти да ги търсиш и подбутваш? На мен пък ми каза разговорливата позната, че практиката им е друга - да ти предлагат куп дечица, които са сигурни на 100%, че ще отхвърлиш, и които изцяло не отговарят на това, което си попълнил в документите си. Целта била да получат 3 отказа от български кандидати, за да ги предложат за осиновяване от чужденци.

# 98
  • Troyan
Благодаря на всички за топлото посрещане.  Hug
Утре ще записвам час, благодаря Перу   bouquet

# 99
Сигме, некакси ме нави душа .....

Перу, айде стига .... там пък ще си стоиш ... до май догодина! Както е казал поетът - септември, пак ще бъде май. То сме октомври, ама ти не дръж много на тия неща.

# 100
  • В градината...
Танзу, аз също знам, че ти предлагат деца без връзка с изискванията, затова и бях безкрайно учудена, че никой не ме потърси.
Даре, ще го калявам още от малко  Mr. Green

# 101
  • На остров
Даре 20 градуса вода си е супер жега, тук рядко става над 21/22 та на 20 съм доволна.

Танзу ми няма лошо да е такава практиката, защото тези деца очевидно никой не ги иска и си растат по домовете. Аз съм писала и преди като се кандидаства от чужбина също се чака 2/4 години и нямаш право да избираш Peace .

Перу, Дарето правилно ти е казала стоиш и мируваш  Hug !

Сигме готви си като порасне девойката, какво те чака на тема разходи  Money  Money .

# 102
тоя Звездния много коса има, много нещо ......

ТурнАх и аз малко фотоси. Другите като се прибера и ще показвам. Тоя път мъжо много щрака.

# 103
Мерсаж за новата темичка, Даре, да донесе на теб и всички останали много късмет Hug
Пате, стискам ти палци леко да се разминеш  Praynig
Ани, добре дошла при нас Hug
Даре, топни се, утре го дават дори по-хубаво и от днес времето, пък и да не се топнеш, ще се напечеш.
Хана и Шери, какво сте се разбързали, я си чакайте скорпиончетата Heart Eyes  

# 104
Ох, благодаря много за палците Hug
Даре, това ли са новите маратонки? Първата снимка много ми хареса. Много си готина Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт