Златна есен чука на вратата, за две чертички тръпне ни душата (мами над 35)

• 23 928
  • 780
  •   1
Отговори
# 75
 Пате , ти как си ? Боли ли те много или ? Hug

# 76
След обед почти не ме е болял корема, но се чувствам много зле. Кръвното ми беше 90/70. Уж го регулирах, а не съм на себе си. Много ми е замаено, сякаш горя. Нямам и зацапване. Дано не съм се натровила ooooh! Утре сутрин отивам да ме гледат и евентуално ще правя кюртаж.

# 77
  • На остров
Пате  Hug лежи си до утре и дано всичко мине бързо.

# 78
мммм така изчистих една кофа орехи .... това да си на село ич не е почивка .....
Във физически аспект Simple Smile Но пък се чувствам удоволетворена като съм свършила някоя и друга работа. Бе изобщо сигурно съм дефектна, щото не мога много, много да стоя без да правя нищо.  newsm78

Пате  Hug може би така е по-добре. Обади се утре по някое време да кажеш как си. Пък живот и здраве - другия път ще се видим.

# 79
 Не се притеснвай за натравяне. Ако не е имало сърдечна дейност , то е като калцирано ...на мен ми го оставиха една седмица вътре за да видим все пак дали не е забавено развитие , но то не мръдна ...фактически около три седмици си го носих в мене ...през това време имах главоболие ниско в тила и се подух с около 3 килограма от задържане на вода ...но после това се махна почти веднага с кървенето .....когато всичко мине ще получиш облекчение  Peace  Hug

# 80
white duck,ако няма температура не е опасно,относно натравянето.Възмутена съм как само срещу солидна сума можеш да осиновиш бебе ,защото сме го обмисляли като вариант ,а аз искам бебе,тъй като при последния ми аборт в края на 5мес. усещах момченцето ми и искам да се докосна и усетя мириса на бебешка кожа. Praynig

# 81
Даре, ще ти звънна Hug Мнооого ми се излизаше Crossing Arms Сега се рових назад и гледам, че по ирония на гадната съдба преди предната среща Рансън беше изживяла същото. Ох дано вече само хубаво ни предстои Praynig Нали сме все хубави хора в нашата тема Mr. Green
И аз имам подозрения, че отдавна е заминало миличкото ми. Ще ме помислите за смахната, но някъде преди две седмици както си седях ей така от нищото ме връхлетяха едни мисли, че не ми се живее. Не разбирах какво става. Взех да разсъждавам колко години се молех на Господ да забременея, а когато трябва да съм най-щастлива, аз изпадам в дупка. Имам чувството, че съм усетила как моето детенце умира. За ден два излязох от това състояние, но бременните ми симптоми бяха изчезнали и повече не се появиха. Може и от хормоните да е било, знам ли newsm78
Много ви благодаря, че ме подкрепяте Hug

# 82
  • На остров
Даре браво на теб   bouquet

Мен пък много ме бива в нищоправенето  Simple Smile, като днес, цял ден ми е супер сдухано и буквално нищо не ми се прави.

Тъжно е това с сумите за осиновяване Sad .

# 83
  • Варна
Момичета, качвам ви един линк към статия... Жалко, че във Варна няма представление...
http://www.standartnews.com/kultura-standart/blagotvoritelni_pre … blemi-257764.html

# 84
  • София
Притесних се колко малко сте писали,то имало нова тема,успявам само бегло да ви прочета вечер,че пак съм на черешата от работа.

# 85
Е то не е чак такава тайна, че бели и здрави деца за осиновяване стават само с пари. И то много пари. Малко ме потресе сумата от 10 бона. Чак хлъцнах.

А чакай да ти цитирам нещо

"15 000 си е направо евтино. Цените са паднали. Когато аз живеех в Бг, преди да променят системата едно дете струваше между 24 000 и 30 000 евро. Парите се деляха между директорката на дома и адвокатката. Отделно директора на дома искаше дарение за самия дом. Един си поиска басейн за дома."

Имаме дефлация. Mr. Green
Стискам си палци да успеем, че вървим към осиновяване при неуспех.

# 86
  • В полите на Пирин планина
  bouquet

# 87
Уанче,последния отрицателен беше на 14 ден закъснение.На 17 ден вече ми даде +.
Имам по принцип около 3 сед. още,но както казах болките вечер стават доста силни и на по-къси интервали.
Пате,не се притеснявай,ако нямаш температура или ако не са се подули лимфните възли.Мен след 2 медисед се опитаха да ме оставят да се справя сама,но на 10 ден видяха,че има задържан съсирек и се налижи да се намесят лекарите.
Момичета утре да си изкарате добре и да пиете по едно и заради нас.

# 88
  • В градината...
Ама що не казвате, че имало нова тема, като съм с ниско кръвно, не съм за отписване  ooooh!

Айде сега да си взема от сутрешната закуска на Тарторина - който е пропуснал, за вечеря  Blush

Ани, добре дошла и си за ендокринолог  Naughty и добре дошла в групата на високото ФСХ  Peace

Суити, че и аз, дай Боже, съм майска мама.

# 89
  • На остров
Шерифче благодаря за информацията  Hug

Перу вече мислих да те издирвам  Hug, радвам се, че се обади.

Общи условия

Активация на акаунт