Златна есен чука на вратата, за две чертички тръпне ни душата (мами над 35)

• 23 928
  • 780
  •   1
Отговори
# 60
  • София
А той болен, но сме навън, кара тука едно колело, основно е пресипнал не друго.

# 61
Момичета, от време на време минавам и ви наглеждам. Гледам, че още съм в списъка на чакащите, ако може да ме махнете, бременна съм и ще бъда МАЙска мама  Heart Eyes и по този повод да ви ръсна малко с прашец..
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

Желая ви късмет в най-скоро време да видите  EFP!!

# 62
Хана, не съм чела тази новина. Хората са различни. Лично на мен не ми допада, когато не са толерантни към другите. Било то заради цвета на кожата, заради сексуална ориентация ли просто заради различно мнение. За мен хората са човеци и нечовеци. Пък ако щат и зелени да са. Ако искат са намерят общ език с теб - ще намерят, ако не щат - от 9 кладенеца вода ще докарат .....

Говорили сме и преди - имам много добри познати гейове (и мъже и жени), фризьорката ми е циганка .... изобщо свят шарен.

Бе и една племенница е заживяла с едно църно момче в Канада, да видим дали няма и от там да се появи някое мляко с кафе Simple Smile Чичо й е много възмутен, но аз не мога да го разбера. Щом де обичат и се разбират - тяхна си работа.

Sweety ஜ, ще опитам да те преместя в другия списък.

# 63
  • На остров
Тита да ви е жива и здрава канадката  Hug !

Магнетче явно се чувства добре детето щом кара колело  Simple Smile

Шери на колко дена закъснение имаше ти отрицателни тестове? Моя термин с синквеца ми беше на 4.11. но се роди на 11.11 рано сутринта, оправни са момчетата скорпион Simple Smile.

Взимам си прашец от Суити  Simple Smile

# 64
Уанче, бързо действаш  newsm10 браво
Добре дошла на Ана!
Хана, това което споделяш е ужасно, но да ти кажа, хората са странно нещо. Едно време ми праснаха 4 по биология, щото бях написала в едно контролно, че най-висшето животно е човека. Тогава се ядосвах, че имам 4 само заради едно изречение. Сега се чудя, дали е най-висшето животно  newsm78
Бях се ужасила от себе си, когато гледах въпросника, който се попълва при кандидатстване за осиновяване. Като стигнах до възраст и етническа принадлежност на детето, и като започна едно чесане по главата Sick и не защото аз имам предразсъдъци, и не мога да приема и да обичам едно циганче или ромче, както е модерно сега да ги наричаме. А защото ме хвърли в див ужас мисълта, как ще бъде прието от хората, с които ще се налага да контактуваме, и през какъв ад ще преминаваме сигурно ежедневно. То не стига, че осиновено, ми и ромче ...
Затова и се стига според мен до тези ужаси с "купуването" на деца. Не мога да си представя, че една жена, която с години се надява и чака детенце да се появи, ще тръгне да го "избира" по критериите "българче" - "бяло". Но много от жените се притесняват, че ако осиновят циганче, ще изживяват друга трагедия, тази на отхвърлянето, неприемането, осъждането, тормоза - чисто вербален, пък понякога и физически ... абе ужас
Така или иначе не подадохме документите, щото аз реших, че никога не е късно да го направим, и първо ще се опитаме да разберем къде е проблема при нас, и дали изобщо имаме шансове за свое детенце. Но сме си определили срок, в който ако не се получат нещата при нас, ще ги подадем. А иначе, в неформален разговор с позната от местната дирекция социално подпомагане, дамата каза: при вас проблем няма – ще ви одобрят, проблема е с "материала". Бях потресена. Това беше другата причина да не подадем документите. Засега …

# 65
Е то не е чак такава тайна, че бели и здрави деца за осиновяване стават само с пари. И то много пари. Малко ме потресе сумата от 10 бона. Чак хлъцнах.

# 66
  • Инсбрук
Е то не е чак такава тайна, че бели и здрави деца за осиновяване стават само с пари. И то много пари. Малко ме потресе сумата от 10 бона. Чак хлъцнах.

И с връзки.....много връзки.

# 67
# 68
Минавам на бързо да си присвоя повечко прашец и се изнасям Embarassed

Шери, колко време ти остава до термина?
Лоши новини не ми се четат......няма и да в търся новините

Хубава вечер  Hug

# 69
Като чета за осиновяването каква мъка е, по-лесно е с донорско ин витро...

# 70
  • Истински се вижда само със сърцето.
От както казах, че нямам време и взеха да ме викат по малко часове на работа - извода е че някоя англичанка чете бг мама  Mr. Green

Хана от мен  Hug и да ти кажа,че и според мен това не е нормалното отношение на хората в БГ,а единични случаи. Ние имаме съседче в Свиленград, осиновено е и е мулатче. Взеха го бебенце, сега е на 20 - 22 години (някъде там) - много добро дете. Спомням си само една съседка, която се опита да злослови, но като видя че за всички останали това си е дете като всяко друго престана.

Шерифче, пожелавам ти леко раждане, когато и да е  Hug

Heart Eyes на мамите и бебетата.

Ако някой съм пропуснала да мА Звини  Mr. Green

# 71
Англичанка, която знае български Joy Бързо да си признава коя е!

# 72
Пате ми те тия са дЗверове, знам ли ги  Naughty  Joy или някой ме е издааал аааа  hahaha

# 73
Сетих се. Искаме да имаш повече време за нас и затова hahaha

# 74
Сладурки  Hug ми става  Joy

Пате това като в оня виц - Сега тати ш'ти обръща внимание  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт