Златна есен чука на вратата, за две чертички тръпне ни душата (мами над 35)

• 23 907
  • 780
  •   1
Отговори
# 765
  • На остров
Хайде чакаме нова тема  Party Party

# 766

Цвети, не си трий поста.414085724]

newsm78 не разбрах?

# 767
  • В градината...
откога чакам новата тема

# 768
Чакаш, но не се знае днес може вместо в 23 в 21 да е кекса Mr. Green

# 769
Много ви благодаря  Hug Hug
Пате, детето ти е талантливо и разумно, нормално е от време на време да има повечко и различни от твоите мисли в главата си Hug
Мамче, посмях се с вица ти Laughing
Хей, Кей, ти си шампионка Simple Smile Пожелавам ти близначета от този опит, и да замразиш за поне още едно, като решиш, че ти липсва миризмата на бебе у дома Heart Eyes
Шерифче, много ми е мъчно като чета за отношенията в семейството ви Sad За съжаление човек не си избира роднините. Важното е, че с ТМ се обичате, да сте здрави и щастливи и да се радвате на децата си Peace Другото Господ да отсъжда...
Даре, честити хубави новини за сестричката ти Hug
П.с.Перу, hahaha

# 770
 Звезвдичка , ще ми е приятно и полезно да обменим опит и методи за децата !

Шери , ти си голямо сърце и любов ...за това , вярвам , че си благословена ...защото само сиен човек може да обич , без да държи сметка за злините ..харесаха ли хладилника ?
Амини ,  Praynig  Praynig

# 771
# 772
Поне се вясна,може и по терлици да е.

Хана,еми няма как да не го хареса,нали е без пари за нея.

# 773
О, Рансън Sunglasses
Забравих да кажа, че докато разчиствах днес, намерих 16 тестове за овулация, от ибейските, за жалост са били с годност до 3/2014. Не мисля, че им има нещо  newsm78 Та...подарявам ги, ако някой ги иска. Пращам по куриер. А да, забравих, на мен ми ги подариха и са много кадемлийски, с тяхна помощ има 1 момиченце и 1 момченце  Laughing  По случайност се отзовах първа на желанието на едно момиче да ги подари, бях точно след кюртажа, и много й благодаря. Много мило ми стана, че е проследила публикациите ми, и ми честити като родих.

# 774
  • На остров
Аз искам поне един щом са късметлийски  Embarassed Praynig Може по писмо с марка

# 775
Е сега като каза, че са късметлииски и всички ще се наредим  Laughing Предлагам да ги играем на търг  Laughing

# 776
  • На остров
Да добро предложение  Sunglasses Всички ще искат така е  Simple Smile

# 777
Аз нямам нищо против и да ги разделя, стига да свършат работа. Айде ще видим утре дали има други мераклии и ще ми пуснете на лични адресите. Уанче, лошото е, че трудно стигам до поща, но щом е за идеята ММ ще свърши работата... Laughing

# 778
  • На остров
Звездичке защото каза, че са късметлийски  Hug аз ще ти пратя парички за пощенските разходи, но понеже са тънички мисля 1 тестче в едно писмо ще влезне лесно.

# 779
На прегледи в грипаво време се ходи с маска. Peace
Която предпазва само, ако болният си я е сложил. Макар, че в Надежда като бях, по време на стимулацията обявиха грипната епидемия и здрави, болни, всички бяхме с маски като ходехме на прегледи. Танзу, на всички опити съм правила добро количество, надявам се и на добро качество при този.
Просто няма начин да нямам бебе от този доктор. Той ми е голямата гинекологична любов  Joy

Общи условия

Активация на акаунт