Златна есен чука на вратата, за две чертички тръпне ни душата (мами над 35)

• 23 921
  • 780
  •   1
Отговори
# 45
Уанче, ти нали щеше да си идваш за малко до България, може бързо да си направиш всички изследвания  newsm78

# 46
 Унче , пожелавам ти , докато чакаш тези седмици за изследвания и процедури , да отидеш за едни хубави сърдечни тонове !!   bouquet  Hug

Кали ,  когато се събрахме с моя мъж , двадесет процента от приятелите ми е блокираха -виртуално и реално ....да не кажа колко вулгарни изказвания имаше, защо съм го взела ...и за съжаление моя много добра приятелка /поне аз я мислех за такава / се оттегли с възмущение....живи и здрави   Peace

Шери , ти къде се разбърза с бебе? Аз мисля поне и другата седмица да изкараме ...вечер имам много начесто контракции с болка , но се моля поне до края на другата седмица да стои мирна , че последно беше 2.500..поне три килца да стане .  Praynig

# 47
Хана, няма да се притесняваш отгледани бебета са 2500  Naughty
но ви пожелавам с Шери да устискате до края разбира се  Praynig

# 48
  • Troyan
Здравейте момичета,
отдавна ви чета темата от "балкона", но реших и аз да се включа, понеже видях, че обсъждате добавките.
На 35 години съм правим опити за бебе от година и половина с леко прекъсване (причината беше нова работа). В началото на месеца направих изследвания на полови хормони, има 3 които са с високи стойности:
ТSH - 3.95/възрастни 21г.до 54г.- 0.4-4.2/;
FSН - 15.7 /жени фол.ф. 3,0-12.0/;    
Естрадиол    - 218.2 / ж.фол.ф 9,00 - 175,0/
Предписано ми беше от АГ  -  ДХЕА 3х2 и М2 ТОН 2х1, но не беше излязъл резултатът на TSH. Мислите ли , че трябва да направя консултация и с ендокринолог?
Честит Петкоден, и ако именници честито, живи и здрави да сте.
Темата изглежда страхотно. Пожелавам успех на всички

# 49
Е 2500 си е едно голямо и отгледано бебе.

# 50
  • Варна
Кали ,  когато се събрахме с моя мъж , двадесет процента от приятелите ми е блокираха -виртуално и реално ....да не кажа колко вулгарни изказвания имаше, защо съм го взела ...и за съжаление моя много добра приятелка /поне аз я мислех за такава / се оттегли с възмущение....живи и здрави   Peace

Това е ужасно.
Разбирам, че имам късмет, че не съм заобиколена с такива хора...  ooooh!

# 51
  • На остров
Хана съжалявам за реакциите на твоите приятели, това само показва, че не са ти истински приятели.

Сигме сигурно си права.
Ани добре дошла   bouquet !

Току що ми се обадиха от клиниката  Simple Smile, жената много спокойно за 20 мин ми обясни всичко и отговори на всички въпроси за момента, на 13 ноември имаме час  Simple Smile. Ще ми изпрати направление по пощата за ТСХ и АМХ плюс в деня на визитата ще дадем сперма проба, тя ще ни изпрати по пощата контейнер и сутринта ще свършим тази работа у дома после ще я държим на топло каза докато стигнем при тях.

# 52
  • София
Гол запис

# 53
  • Инсбрук
Брей докато омеся една пита и сте се активизирали. Не че аз съм от най-бързите де  Mr. Green

Хана ще си имаш една много екзотична госпожица още по-вече, че дъщерите взимат по-вече от гена на бащите. Аз не мисля да издавам бг ЕГН на детето поне за сега.

# 54
  • В сърцето на любимите мъже!
Цоп и аз в новата тема и да се изкажа по някои въпроси...

За добавките, макар че като цяло избягвам всичко в неестествен вид, си позволявам спирулина и крилово олио, както и мака като се сетя. Спирулината - за хемоглобина, криловото за мастните киселини и маката за хормоните. Като че ли съм доволна...

За побоя на бременната жена и мароканския й съпруг - ами ужасно е гадно и грозно. Все пак не бих го нарекла истерия и не бих казала, че София или България като цяло е опасна в този смисъл. Мисля, че като цяло сме по-толерантни и приемащи, отколкото се твърди.

Понякога и аз се чудя дали е безопасно да си ходим по центъра и да си говорим на турски с мъжа ми (той също е доста мургав), но по улиците има вече толкова много турски студенти, че не прави впечатление като че ли.

# 55
  • На остров
Магнет по добре ли сте вие?

Амини ми отказах се мислих мислих и реших, да не си идвам.

Тарторина тм местен ли е? Детето ще получи ли директно гражданство?

За Белгия доколкото знам детето, при двама бг граждани получава бг гражданство, но Хана си знае най добре как е  Simple Smile

# 56
Хана съжалявам за реакциите на твоите приятели, това само показва, че не са ти истински приятели.

Сигме сигурно си права.
Ани добре дошла   bouquet !

Току що ми се обадиха от клиниката  Simple Smile, жената много спокойно за 20 мин ми обясни всичко и отговори на всички въпроси за момента, на 13 ноември имаме час  Simple Smile. Ще ми изпрати направление по пощата за ТСХ и АМХ плюс в деня на визитата ще дадем сперма проба, тя ще ни изпрати по пощата контейнер и сутринта ще свършим тази работа у дома после ще я държим на топло каза докато стигнем при тях.

newsm10  Браво !

Добре дошла на Ани  ...не разбирам нищо от тези изследвания , но тук има доаста компетентни момичета и със сигурност ще дадат добър съвет  Peace

Магнет , много съжалявам , че малкият е пак болен   Hug ..да се оправяте бързо и дълготрайно !!   bouquet

Брей докато омеся една пита и сте се активизирали. Не че аз съм от най-бързите де  Mr. Green

Хана ще си имаш една много екзотична госпожица още по-вече, че дъщерите взимат по-вече от гена на бащите. Аз не мисля да издавам бг ЕГН на детето поне за сега.
Много се надявам да попаднем на свестен чиновник , че да го запишат белгийче. Млко вероятно , но има и такива чудеса. Иначе , да, може и да отлагам във времето, но ще трябва да се вади БГ ЕГН

# 57
  • Инсбрук
Уан не е местен, българин си е, но в Австрия имам право да му извадя документи ако е родено тук. Общо взето от този закон се възползват масово емигрантите тук и ползват много привилегии покрай детето.

# 58
Честит Петков  Ден и от мен!
Даре, много хубава тема, браво!
Аз не съм чела какво се е случило в Бг с тази бременна жена. Търсих, но не успях да намеря и може би по-добре.
Хана, уверила съм се, че понякога е добре да имаме и такива моменти, в които разбираме кои хора са ни приятели и кои не. За съжаление  -  винаги отписваш някой от списъка....с приятели.
Уанче, дано бързо се задвижат изследванията и се разбере причината, ако има такава.
Ани, добре дошла!  bouquet
Шери и Хана, аз мисля, че имате още доста време до появата на бебетата. Нали бяхте за ноември, към 10 ли беше?
При нас бебе, родено в Канада  директно си получава канадско гражданство. Така че ние си имаме канадче вече, а ние  останалите си чакаме още да станем канадски граждани Малката ни изпревари.

# 59
Хана,аз не бързам,но май моя юнак се разбърза.От няколко вечери съм с доста силни болки и контракции,но за сега удържам фронта.А иначе миналата седмица беше около 2700.
Това с цвета на кожата и кой какъв бил е отвратително.Всички от страна на баща ми са мнооого мургави,с изключение на моя баща.ММ бая се беше опулил когато ги видя всички на едно място.Не беше очаквал явно.
Уанче пожелавам ти резултата от твоите отрицателни тестове,да е като моя.Както вече съм писала имах 3 отрицателни теста ,а бях бременна с Мими.
Магнет,дано се оправи бързо баткото.
Ани,добре дошла  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт