СЕДМИ КЛАС - тема 57

• 61 232
  • 752
  •   1
Отговори
# 315
  • No Line On The Horizon
Добре, че лятото научи повечето стихотворения. Госпожата беше пропуснала да им каже за На прощаване, а Неразделни отказа да го учи, защото й писна.

# 316
Да ви кажа, спомена ми нещо за родителска, ма дали тая събота беше, дали другата  newsm78

# 317
  • София
Според дъщеря ми, Славомир Томов им е казал, че всички стихотворения трябва да се учат наизуст. Т.е. не е за домашно само Опълченците на Шипка,  а всички стихотворения.

# 318
Успех утре на всички явяващи се на Черноризеца храбър! Дъщеря ми ще се яви за пръв път на него, тъй като на 1-ви има и личен празник -дано й е на късмет.

# 319
  • София
Бяхме на "Хъшове" в Народния театър. Пуберът е възхитен от постановката.

# 320
Успех на децата! Моята също ще се яви, макар че е болна и на антибиотици, каквото стане, поне да се пробва.

# 321
  • ГОре на черешата...
Лелеее, изпуснала съм ви...

Честит празник  bouquet!

# 322
  • София
mari_eta bouquet

Честит празник на всички   bouquet
змия, и ние се гласихме за вчера,ама май много се гласихме,че като отидох за билети бяха останали места,които продавачката меко казано не ни препоръча,та взех директно за 28.11  Rolling Eyes

# 323
Честит празник и от мен!
https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png

(това е проект на дъщеря ми за Деня на народите будители, който прави в 6 клас)

Дъщеря ми днес се яви на ЧХ, но е с ангина и не й беше добре, не знам какво е направила.
Днес в Сиела има 50% намаление на книги на издателството, поръчах няколко за нея.

# 324
  • Пловдив
Честит празник на всички, които носят българщината в душата си.
Девойката е във Враца. Голямо вълнение, защото пеят в момента със симфоничния оркестър на Враца. От целия хор само две от големите момичета са с подобен опит.
Иначе на въпроса ми днес по обяд в кой хотел са настанени, отговорът е - ами хотелът се казва Хотел и се намира до цирка  ooooh! . Най-вероятно на входа е пишело хотел, кой да се сети да му види името.  Wink
Утре е ден за разходка. Най-вероятно ще отидат до пещерата Леденика. Не е ходила там, ще им бъде интересно. Важното е, че сутринта тръгнаха с много настроение, а и времето е прекрасно.

# 325
  • София
Здравeйте, имам първия пробен по БЕЛ на Междучасие, но с оградени отговори. Представлява ли интерес за вас и може ли някой да го зачисти преди да се качи в пощата?

"Хъшове" гледахме миналата година, много му хареса, но определено тази година ще го заведа отново.
Добре, че понаучи някои от стихотворенията наизуст през лятото, сега му е от голяма полза.
Продължава тренировките, сега привършва Кръвта на Олимп, новата книга от поредицата "Героите на Олимп", по собствена инициатива в началото на уч. година спря игрите в нета и сега има достатъчно време.

# 326
  • Пловдив
London, загради всички отговори и няма да личи какво е отбелязало детето ти.
или го качи така, ако не те притеснява, и после всеки сам ще заличава отбелязаните отговори.  Peace

# 327
Здравeйте, имам първия пробен по БЕЛ на Междучасие, но с оградени отговори. Представлява ли интерес за вас и може ли някой да го зачисти преди да се качи в пощата?

И аз моля да го качиш!   Praynig

# 328
  • София
Междучасие дали дават различи варианти за различните групи?

# 329
  • София

И аз моля да го качиш!   Praynig

Пратих го на dundi73 да го качи, защото аз имам някакви проблеми при изпращането на 7-класната  поща.
Ако искаш, мога да ти го пратя на твой имейл.

Междучасие дали дават различи варианти за различните групи?

Доколкото знам, еднакви са. Така че, ако някой ще се явява при тях, да не го прави предварително. Те имат още една дата за ПИ, повечето минаха вече.

dundi73 ги е качила вече в пощата, но някои са неясни. Утре на дневна светлина ще направя отново снимки и ще ги кача, дано да са по-четливи.

Последна редакция: нд, 02 ное 2014, 19:49 от London

Общи условия

Активация на акаунт