Ето есента дойде, а Февруарчето расте, расте!!!

• 42 849
  • 733
  •   1
Отговори
# 585
Моят бебок пък е доста буен,шава и рита по цял ден,а като легна,корема ми е като центрофуга  Laughing
Но кротне ли се за повече от 20 минути и ме хваща параноята дали всичко е наред,само се филмирам,ама май всички сме така.

# 586
Двете ми Б са еднакви, бебчетата са различни и като пол и като състояние. Г-цата ми беше мн кротка почти не я усещах, после се оказа че явно си е почивала в тумбака и е събирала сили за на вън, мн е дива и не спира изобщо, проходи на 9месеца и от тогава си боядисвам косата  Joy , сега г-на не спира и за миг ако спре да се боксира и да рита, то ще започне да хълца тумбака ми е нон стоп в движение Simple Smile и се надявам, че ще е изморен когато се роди и ще е кротичък (мечти, мечти hahaha )

# 587
  • София
Моят дребчо също не бушува много в корема ми. Даже вече си има нещо като режим на бодърстване и почивка. Любопитно ми е дали и след раждането ще запази точно тази часове на активност. Simple Smile
За неделя не съм сигурна, че ще успея да се включа в срещата. Мъча се и да се сетя къде да ви предложа да отидете - не си е работа на този студ. Да беше по-топло, да се разходите, ама то... В МОЛ-овете уикендите е тъпканица, още повече сега преди празниците. Вярвам и, че в ХЕПИ е задух... Ако се сетя да ви предложа някое заведение, ще ви пиша.

Интересно ми е вие боядисвате ли се и подстригвате ли се? Моята коса не е виждала никога боя, нито пък кичури, напълно естествена е. Но вече е станала толкова дълга, че цъфти, тежи и по-бързо се омазнява. Много искам да се подстрижа. Но майка ми ме спира, защото има такова вярване, че ако се подстрижеш (особено, ако носиш момче), му "подстригваш" късмета по този начин. А не ми се мисли как след като родя, ще си оставя детето, за да ходя на фризьор!  Shocked Абсурд!!! Вие какво мислите?

# 588
  • София
И се подстригвам, и се боядисвам (изрусявам се). Само до 12-та седмица не се боядисвах (така си бях решила, нали се оформят органите тогава, пък и ми беше толкова лошо, едва събирах сили да си измия косата).

# 589
  • София
Ако не трябва да слушам никой, ще отида още в събота да се острижа. Grinning Там, където ходя, първо ми мият косата, после я сушат, след това изправят - моята дълга гъста коса се изправя бавнооооо и накрая ме подстригват и оформят. Последния път стоях два часа и ме хванаха лудите. Сега не ми се мисли колко... Simple Smile

# 590
И аз си се боядисвам и подстригвам (с момче съм бременна).Ако трябва да слушам бабешки глупости,трябва да ям като свиня,да се тъпча,когато не съм гладна,да съм с поне +40 кила и да ходя рошава и с израстнали корени като Йети хаххахахаха.

# 591
И аз се боядисвам и подстригвам. Макар че не съм се подстригвала от много отдавна, от мързел, не от суеверия. Не се бях и боядисвала последните 2-3 месеца, пак от занемаряване и липса на време. В училището на сина ми обаче са плъзнали въшки и като разбрах, много бързо се боядисах Simple Smile

Аз също не мога да се сетя за място в центъра, което да е подходящо за срещи в това студено време.

# 592
Точно към фризьора съм тръгнала  Grinning Подстригвам си се и се боядисвам (с безамонячна, но не заради бременността), няма шанс да си изоставя косата заради някакви безумни поверия. хайде, че закъснях  Laughing, хубав ден на всички!

# 593
  • София
Благодаря ви много за отговорите. Ясно ми е, че това са суеверия и т.н. И смятам в най-скоро време да отида и да свърша тази работа! Simple Smile

# 594
Камик, аз се подстригах миналата седмица. Измиха ми я, подстригаха ме, изсушиха ме, супер се чувствам. Фризьорът дори ми се изкефи на косата. Аз хич не вярвам на суеверия, всичко е в главата.

Мацки,

В Неделя между 11-11,30 в Центъра. И аз мисля, че Икеа и Хепи трябва да отпаднат като варианти. Обаче аз не съм много наясно със заведенията и възможностите, които предлагат в центъра. За това може да обсъдим няколко предложения и да решим за мястото.

Аз съм за.
Аз предложих пицария Класик, зад ЦУМ, или ако искате някоя сладкарница, примерно Неделя, не знам..

# 595
Хора нещо не ме отразихте бях питала има ли някой със леко скъсена шийка, че нещо се шашнах макар, че с малкия всичко е наред и нямам болки или дискомфорт ?

А за подстригването от самото начало си се подстригвам бременна съм с момче попринцип съм суеверна, но не мога да ходя цъфнала и дебела  Joy спрях обаче да се боядисвам и съм мн щастлива отдавна исках  Party а и гледа да паника химията като цяло, но ако имах сериозна нужда от боядисване щях да си го продължа и бременна

# 596
  • София
Kraskas, аз нямам този проблем с шийката. Затова съм те подминала - нямам какво да споделя.
Нямам търпение и аз да усетя косата си по-лекичка!

# 597
Краскас, аз съм обратен на твоя случай - имам болки и контракции, но нямам скъсяване (за щастие). Не мога да бъда полезна. Хубаво е, че лекарят ти е обърнал внимание и съм сигурна, че с взетите мерки, всичко ще бъде наред.

По повод на суеверията, майка ми е започнала да страда от такива, а преди не й влияеха. С предишните ми бременности тя самата ходеше и пазаруваше доста преди раждането. Сега ми се кара на мен като взема нещо, че било много рано и съм си предизвиквала съдбата по този начин Tired. А аз едва от седмица започнах с пазара и то съвсем скромно. Реално от 8.01 съм в 9-ти месец и мога да родя във всеки един момент. На мен лично вече не ми се струва толкова рано, дори малко се притеснявам, че няма да ми стигне времето. Колкото и да съм далече от такива суеверия обаче, думите й ми влияят и почвам да параноясвам Rolling Eyes

# 598
Боядисвам се с безамонячна боя и се подстригвам. Не вярвам в суеверия и се карам редовно на тази тема с майка ми. Затова и крия от нея като направя нещо, което не би одобрила. Което ми напомня, че май е време да си запиша час, че ми се искаше преди раждането да я скъся доста, за да се обнови. С мъжът ми ще отглеждаме малката съвсем сами без помощ и изобщо не ми стига акъла как ще ходя на фризьор началните месеци  newsm78

За срещата и аз предлагам някоя сладкарница. Едва ли ще има много хора и ще похапнем сладичко Simple Smile

# 599
  • София
И аз няма да кажа на майка ми. Ще я поставя пред свършен факт. Simple Smile

За по-голяма сладкарница се сещам за Лагуна на Христо Белчев 13. Но там пак сигурно би ви било задушно и не зная дали ще има опция за събиране на маси за повече хора.

http://sofia.zavedenia.com/51/%D0%9B%D0%B0%D0%B3%D1%83%D0%BD%D0%B0/

За съжаление никак не обикалям заведения и не зная как са като пространство. Видях, че има реклама на сладкарница Неделя, че е отворила в София Ринг. Но МОЛ-а е до ИКЕА.

Общи условия

Активация на акаунт