Ето есента дойде, а Февруарчето расте, расте!!!

• 42 853
  • 733
  •   1
Отговори
# 75
  • София
На мен са ми изписани феро... нещо си, гледах, че освен желязо има малко фолиева киселина и още един вит. от В групата.

# 76
Момичета на някоя от вас появи ли й се коластра. Аз съм в 21 г.с. и от няколко дни забелязах малки петънца на сутиена. 😳

# 77
Аз не съм забелязвала, въпреки, че бюстът ми адски много се увеличи и дори " нацепи".

# 78
Не пипай зърната не стискай отиди на лекар сигурно е хормонално
Коластра и кърма след раждането  newsm78

# 79
Напълно нормално е да имаш коластра. Има момичета, които имат коластра в четвъртия месец още. Не се тревожи, слагай си подплънки за кърмене.

# 80
 #Crazy  ей то било нормално  newsm78 хах извинявай за преднияпост тогава  Hug

# 81
Здравейте! От много време ви чета, но чак сега се наканих да се включа. Аз съм от София, на 28 години, първа бременност, чакам момче с термин 01 Февруари 2015 г. 

# 82
  • София
Добре дошла, oriya! Simple Smile

# 83
  • София
И моят бюст наедря доста, мажете ли се с нещо за кожата там?

# 84
  • София
boby_, там не е хубаво да се мажеш с каквото и да е, защото може да предизвикаш контракции.

# 85
Добре дошли на новите мамчета  Hug
Аз все още нямам коластра, но както казва alina това е нормално Simple Smile

# 86
  • София
Аз си мажа и бюста с това, с което мажа и корема. Редувам бадемово и ший масло, крема на Babylove за бъдещи мами и малка опаковка крем на Palmers. Имам стари стрии от предните две бременности на бюста, корема, ханша, та сега поне нови да не избиват.

# 87
  • София
 Чак пък да  не с мажем с нищо там  .... просто по внимателно . Аз се мажа доста по гърдите и даже си ги масажирам доста  добре , не съм имала контракции.

# 88
Мажа усърдно - приключвам едно олио на Мустела (само за гърди и корем го ползвам), понякога редувам с чисто арганово масло. Засега удържаме положението, ще видим нататък.

# 89
И аз мажа и гърдите и корема с едно и също мазило за сега съм доволна  Peace

Общи условия

Активация на акаунт