Ето есента дойде, а Февруарчето расте, расте!!!

• 42 849
  • 733
  •   1
Отговори
# 555
  • Варна
Съболезнования и от мен, но и аз съм на същото мнение - нямаш работа там, колкото и да ти е близък. Моя дядо повичина когато бях Б с дъщеря ми, майка доста дълго се беше чудила дали да ми казват, но прецени че е по-добре да знам отколкото да видя някъде некролог, на погребение обаче не отидох...това дали си там или не по никакъв начин неозначава че не не го обичаш или не тъжиш за него.

# 556
Съболезнования мила за дядо ти. Решението си е твое както го чустваш, никой няма да те съди дали си отишла, дали си имала работа там. С предната Б и двете ми баби починаха, за първото погребение стоях настрани, за второто (понеже беше бабата която ме е гледала) не издържах имах нужда да я изпратя. Та така де загуба е на близък човек и да си там и да не си трудно е, сега преди месец почина и дядо ми пак отидох и не съжелявам.

# 557
На мен не са ми изписали витамини за бременни. Пия си само магнерич и фолиева киселина.
Мила, съболезнования за дедо ти.  Sad

# 558
Premier_Jour: Съболезнования и от мен, мила!

# 559
Благодаря ви за милите думи Hug

# 560
Дойде и моят ред, макар и виртуално да Ви почерпя за рождения си ден  newsm38

Последна редакция: пн, 24 ное 2014, 08:10 от vivi_88

# 561
  • София
Premier_Jour, моите съболезнования!  Flowers Rose За съжаление няма подходящ момент да загубим близък човек, остава само да пазим топли спомени в сърцата си!  Hug За погребението аз няма да изказвам мнение дали да присъстваш или не, важното е никой да не те притиска да ходиш ако вътрешното ти усещане сочи друго.   bouquet

vivi_88, честит рожден ден! Бъди здрава и спокойна!   bouquet

alina_si, стискам палци всичко да е наред, след като следиш нещата!  Peace

Аз пия Огестан по препоръка на АГто ми. Пиех и Биозин мама за малко, но след прегледа в четвъртък ми предписаха Магнерот, та спрях Биозина. Всичко ми е предписано, аз лекарства избягвам до последно.  Mr. Green

# 562
Здравейте, момичета!
Нямах възможност досега да чета и пиша, но сега съм в болничен, та стигнах и до форума Simple Smile
Много умора ми се натрупва и вечер не ставам за нищо, затова малко да намаля оборотите.
Това, което най-много ме притеснява са разширените вени, които се появиха. Доста са болезнени на единия крак, а сутрин и изпъкнали. Да не говорим колко грозно изглежда. Според джипито е нормално, но единствената й препоръка са еластичните чорапи - освен вдигнати крака и повече почивка. Притеснявам се, защото направо си куцам на моменти, а съм намалила доста ходенето и стоенето права. Разбира се, доколкото е възможно - не мога да лежа по цял ден.
Ако някой се е сблъсквал с такъв проблем, може ли да сподели мнение, съвет.
Благодаря!
Хубав и спокоен ден от мен!

# 563
момичета... колко от вас се разхождат всекидневно по 30-60 мин? ...
е не може да ме накарат да излезна ,самичка да меря улиците ,в тоя студ.... а все ми се повтаря,че трябва да се разхождам...

# 564
е не може да ме накарат да излезна ,самичка да меря улиците ,в тоя студ.... а все ми се повтаря,че трябва да се разхождам...

Какви ти 30 - 60 минути, аз не се спирам по цял ден. Сутрин излизам в 8.00, вечер се прибирам най-рано в 19.00. Да на бюро работя, но не съм постоянно седнала, все някъде ходя. Нямам търпение да си остана вкъщи и да си почина.

alina_si, стискам палци всичко да е наред, след като следиш нещата!  Peace

Благодаря ти!

Последна редакция: пн, 24 ное 2014, 14:21 от alina_si

# 565
за работещите е ясно...
въпроса е към тези,който са в болничен и са си вкъщи

# 566

Аз го правя всеки ден. Малко се насилвам понякога, но после винаги се чувствам по-добре. Намирам си някаква цел, напр да отида до магазин Х, дори без нищо да трябва да купувам Simple Smile Издивявам ако не изляза от вкъщи цял ден  Tired

# 567
за работещите е ясно...
въпроса е към тези,който са в болничен и са си вкъщи

И аз съм болничен от 2 седмици, но определено ми се събира повече движение, отколкото като бях на работа Simple Smile Сутрин като стана правя леки йога упражнения по 20 мин. Следобед излизам и си обикалям поне по 30 мин (разхождам се в парка или понякога разнообразявам със шматкане по магазините). Като отида и до супер да напазарувам ми се събира и час. На мен ми действа много добре, точно защото съм сама и поне за половин час съм оставена на собствените си мисли Simple Smile

Не спирам да се движа, ям сравнително леки храни като наблягам на плодовете и зеленчуците... Е, и идея си нямам как успявам да кача по около 600-700 грама на седмица  Laughing

# 568
Не спирам да се движа, ям сравнително леки храни като наблягам на плодовете и зеленчуците... Е, и идея си нямам как успявам да кача по около 600-700 грама на седмица  Laughing

И аз това се питам за себе си  Laughing Може би е...задържане на течности  Whistling

# 569
  • Варна
За качването - и аз съм така, макар че не ям повече от преди. Grinning Надявам се да се трупат на бебчето. За разходките - всеки ден излизам. И аз откачам, ако не изляза. Болничен съм от началото на Б и не съм спряла да излизам. Сега вече е студено, а и понатежах Embarassed, и не се разхождам особено дълго. Сядам по кафета с приятелки. Mr. Green.
Аз исках да ви попитам какво мислите за пътуването с кола из града? Аз всеки ден се возя  и хич да не е има си дупки и ме друса. Rolling Eyes Та дали това е проблем?

Общи условия

Активация на акаунт