Лакове за нокти- 95

• 59 150
  • 736
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Всичко нося, но мен и в жегата ме тегли към тъмните.

# 16
  • Germany
Благодаря за новата тема!  bouquet
Нося основно тъмни цветове, като май най-често преобладава бордо. Heart Eyes

# 17
  Хи-хи, как ги изреди само. Joy Всички мои любимци пра́ти по дяволите. Twisted Evil Laughing
Мда, ние си знаем че ако нещо хареса на теб, то на мен никога и обратното сигурна съм. Това е хубаво, защото сме различни, а и няма да се сбием за последна бройка никога! Laughing Hug

# 18
  • София
Благодаря за новата тема!     bouquet
На студено време най-много нося черно, тъмно синьо и червено, но нося и други цветове. Simple Smile

# 19
Голямо мерси за новата тема

Не харесвам още така есенни, топли цветове, като горчица, паднали листа, тиквено оранжево, топло червено, керемидено, камел, амбър, канела, куркума и т.н.

Хи-хи, как ги изреди само. Joy Всички мои любимци пра́ти по дяволите. Twisted Evil Laughing

Точно тези топли цветове, както и всички варианти на бордо, малиново, сливово, шоколадово са ми любими за октовмри-ноември
Като тази година включвам и розови варианти заради октомврийската кампания, но няма да купувам нищо от кампанията, зашото се оказа, че дават съвсем малка част от тези пари за каузата, така че ще преведа директно, скромно и от сърце

Декември почвам  с коледната вълна и всичко с червено, зелено, златно, глитер (днес поръчах и Chinna Glaze Ruby Pumps - отдавна му се каних и намерих и изгоден сайт)
Януари - снежни цветове, супер съм хепи напр днес, че намерих откъде да си поръчам снежната Чайна

Какака, голямо благодаря за комплимента
Да направиш впечатление на такъв професионалист като теб си е направо голямо признание
 Hug
Тиквения акцент на ивчето и аз много го харесах и тези дни ще се опитам да направя нещо подобно

# 20
  • София, Лагера
Сърдечно благодаря за помощта, момичета!  Hug Ще поогледам за споменатия от Чери на Флормар  Peace Ивче, мисля, че ми идва твърде сивичко това лакче на Зоя. Този на Мойра, който предложи Ради е готин, но чак толкова зор за едно лакче няма да си дам. Благодаря ти все пак, Ради  Peace

По темата - нося всякакви лакове всякога, независимо от сезон и температури. Цветът на ноктите ми зависи от настроението, дрехите и... дължината на ноктите  Confused Като се изпочупят (както сега Confused), търся бледи цветове (както сега)  Confused Crossing Arms

# 21
  • Пловдив
На моя маникюр метеорологичните състояния не му влияят  Laughing всичко е до вътрешното ми усещане..., а то обикновено е луд на шарено се радва  Joy

Паяче   bouquet за темата.

# 22
  • Sofia

Мда, ние си знаем че ако нещо хареса на теб, то на мен никога и обратното сигурна съм. Това е хубаво, защото сме различни, а и няма да се сбием за последна бройка никога! Laughing Hug

Да. Hug А и тъкмо обогатяваме цветово темичката!  bouquet

# 23
  • Стара Загора
Много харесвам червено и тъмнолилаво през зимата. А понеже съм фен на синята гама, петроленото и горското зелено, също често нося. Глитърите ги спуквам покрай Коледа. Crazy Затова отсега полека лека ги вкарвам като акцент на някой друг нокът. hahaha

За да не е съвсем спам, 2 нелоши Perfect-a. Laughing

Маленения - S30, а синия - S29

Скрит текст:

# 24
  • Манчестър
Като отворя кутията с лакове решавам на момента,кой ще ползвам. Фаворити са ми Перфект Гел лаковете...

# 25
  • София
Мерси за темата, Вдович!   bouquet
Напоследък съм все в червено, без оглед на времето.

Момичета измислете двойник на OPI The spy who loved me. Като China Glaze Ahoy, но в червено, и да не е Ruby pumps.

# 26
  • Стара Загора
Мерси за темата, Вдович!   bouquet
Напоследък съм все в червено, без оглед на времето.

Момичета измислете двойник на OPI The spy who loved me. Като China Glaze Ahoy, но в червено, и да не е Ruby pumps.

Zoya Reva или Kimmy. Първата е по-тъмна, но пак много хубава или ти търсиш точно като The Spy who loved me?

# 27
Имам чувството, че и мен ме влекат по-тъмните сега... Но нюдовете са ми целогодишен фаворит.

# 28
  • София
Аз целогодишно си нося каквото ми се носи. По принцип не съм фен на много тъмните цветове, но е факт че те преообладават през зимата. В последно време съм в розово-червената гама, но мисля следващия ми маникюр да е с нещо оражнево или някое мътно сиво Thinking
В общи линии зимата и есента нося по-мътни и убити цветове, червено и глитъри, а лятото по-ярки и неони.
Сега съм така:
Скрит текст:

Мода 234 + златен ефект на Flormar Miracle

# 29
Моля, дайте идеи за хладно розово, неярко  и не неоново, без залитане към лилаво. Като пример мога да дам донякъде Pink raindrops на Illamasqua, но търся нещо все пак една идея по-малко убито. Друг пример: Chanel May, но без лекото лилавеене. (Всъщност аз го нямам и не знам далинаистина лилавее толкова, колкото на суочовете). Не знам дали обясних добре  Simple Smile, но разчитам на компетентни препоръки!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт