Лакове за нокти- 95

• 59 154
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
  • Germany
Black Cat 13,  iv4enceto_91, nadia23, AraBesqUe,  прекрасни маникюри, момичета! Heart Eyes  bouquet

Shokoladche , чудесен избор! И аз го имам и е един от най- най- любимите ми! Heart Eyes Прилича ми на лачена крокодилска чанта....  Laughing Като консистенция лакът не е като типичните "напукващи" - доста по-рядък от очакваното е, но е лесен за нанасяне. Слагам един средно дебел пласт и няма нужда от бързане, защото му отнема около 5-7 минутки, за да се получи ефекта. Ето го при мен (с p2 995 well dressed за основа):
Скрит текст:

# 646
  • гр. София
А основата - другият лак, трябва ли да е напълно сух преди да се нанесе кроки, че на едни места чета, че трябва да е сух, на други ведната да се почне с нанасянето на кроки след като е нанесена цветната основа и на 2-те ръце?  newsm78

# 647
Леле каква красота е крокодилския лак. Heart Eyes

# 648
  • гр. София
Да, от много време го исках ама доставката в Ибея до България е повече от цената на лака и все се въздържах, че ми се струваше ненормално. Ама сега го поръчах до брат ми да ми го носи.

# 649
# 650
Aз също много го искaм крокито, но черното!
Днес видях в елитис, че имa новa серия нa пърфект. Също тaкa имa и чaст от нея в aптеки ремедиум.

# 651
  • Стара Загора
Aз също много го искaм крокито, но черното!
Днес видях в елитис, че имa новa серия нa пърфект. Също тaкa имa и чaст от нея в aптеки ремедиум.

Каква? Laughing

# 652
Каква, каква? Да отивам ли утре?  Laughing

# 653
  • Пловдив
змейковица колко е доставката от този сайт ?

Чак сега влизам в темата.
Аз пускам до английски адрес  Peace и повечето пъти е безплатна доставката.

Страхотни маникюри  Heart Eyes Особено това кроки, което Криси е показала е страхотно  Hug
Досега все съм ги пренебрегвала напуквщите, но следващия път може да взема и аз  Mr. Green

# 654
  • На остров
Наде имам същия Сали, много хубаво ти седи  bouquet

Аз днес си взех две Опита I dont give a Rotherdam, Diva of Geneva и един топ на Еси  Good to go  Simple Smile .

Коте тази марка ще си я запиша, като много хубава   bouquet

# 655
Не ги зaгледaх особенно, но не бяхa лоши. Имaше блестящи и едни с черни, финни точки в тях. Все още трябвa дa имa в елитис, зaщото зaреждaхa достa лaкове

# 656
  • Germany
Shokoladche, аз го нанасям на суха основа. Не я чакам да е напълно суха, че чак ако я натисна силно с нещо остро да не се развали  Laughing, но като я бутам, да си е изсъхнала. Чакам може би около 5 до 10 минутки някъде.

# 657
  • София, Лагера
Девойки, къде мога да намеря тези (или такива) лакчета? (видях ги в съседната тема и много ме грабнаха  Heart Eyes)

# 658
Девойки, къде мога да намеря тези (или такива) лакчета? (видях ги в съседната тема и много ме грабнаха  Heart Eyes)

Тези на Мис Спорти не съм ги виждала в БГ.Иначе открих това http://uk.miss-sporty.com/products/nails/metal-flip-nail-polish

# 659
Някой да има информация кога най-после ще я има и тази серия в България?

Общи условия

Активация на акаунт