Понеже намерих теми от преди 2-3 години,реших да споделя малко Simple Smile.Уча в 35-то СОУ Добри Войников,в София.Тази година съм 8 клас.В паралелката с немски и български език.Ние сме паралелката с най-висок бал от цялото училище,но това не е толкова важно. Wink Сега нека споделя за базата...Между другото,сигурно ще си помислите:"Нова е,тепърва има да се разочарова" ,но повярвайте-на мен си ми харесва и всяко училище си има някакви качества Peace Peace . Базата не е особено прекрасна...Наистина,един ремонт на външната част няма да се отрази зле. Laughing Но не всички училища могат да имат невероятна сграда Peace Simple Smile Тоалетните не миришат,поне на нашия етаж hahaha . Но,все пак,не бива да се плашим от сградата Wink . Нашата преподавателка по немски език е страхотна! Heart Eyes Heart Eyes . Не отричам,че и другите преподаватели по немски са добри,просто не са ни преподавали Simple Smile Simple Smile . Компютрите в кабинетите са нови. Sunglasses По физическо разделят момичетата от момчетата..Но това изобщо не е важно. Wink Извинете ме,че пиша много разхвърляно. Peace Има немски,френски и руски обмен.Френският,до колкото знам,също се учи на ниво.За руския ще знам другата година Blush . Относно униформите-понякога има дежурни учители,които проверяват дали си с униформа,ако не си те пишат в един дневник.Така,ако си 5 пъти записан,получаваш забележка,мисля Laughing . Общо взето,хората и учителите са готини Sunglasses Mr. Green . Големите не ни тормозят Mr. Green. Така че,ако държите на немския,но балът не ви достига за 91НЕГ или 73СОУ,няма да сгрешите при избора на 35 СОУ Hug Peace Същото се отнася и за френския.  Wink И,да,малко е кофти,че няма втори език английски,но какво да се прави..Такъв е животът Laughing Joy Написах темата просто информативно..Ако някой не смята така,добре,просто ако може да не правите от мухата слон Peace Praynig.Благодаря за вниманието Heart Eyes Peace