Мъжете ''лепки'' по улицата

• 12 683
  • 115
  •   1
Отговори
# 90
Да не би да няма хубави строители и тираджии, или на всички мъжете ви са от професор на горе?

# 91
Симпатяги има сред всички професии , въпросът е
не само те да ти свиркат , а да си дама , която кара
мъжете да и отварят вратата , да и дръпват стола ,
да ги кара , да се държат като джентълмени .

# 92
Има огромна разлика от тираджия,до тираджия и от строител,до строител.Няма нищо лошо и в двете професии.
Аз,лично приех казаното от Василена,образно(т.е. Не конкретно за професията,а за масово прилагания модел на поведение от голяма част от тях.)

# 93
Симпатяги има сред всички професии , въпросът е
не само те да ти свиркат , а да си дама , която кара
мъжете да и отварят вратата , да и дръпват стола ,
да ги кара , да се държат като джентълмени .

Ааа...не. Да ме прощаваш, ама такова мъжко поведение вече е подсъдно. Това си е чист сексизъм. Кой им дава това право на мъжете, да отварят вратата, да носят куфари и въобще да бъдат джентълмени?

# 94
     Има ги всякакви. Случвало ми се е да подвикват, да нареждат разни закани, да вървят дълго след мен мърморейки тихичко. Най-гадни са пипащите. Две случки имам с подобни екземпляри и в двата случая се чу "пук" от пръстчетата.
     За протокола- не нося поли, любимите ми блузи са с поло, заради увредения ми нерв височината на токчетата ми е най-много 4 см.  Единственото във външния ми вид, което би могло да предизвика такова фриволно поведение е може би факта, че съм дребничка и приличам на хлапе с дамска чанта.
     Минала съм през повечето емоции- срам, унижение, гняв. Сега вече са ми безразлични разни коментари. Имам си и спрей за по-нахалните.  Twisted Evil

# 95
Момичета, нали знаете приказката за хубавите ябълки  Flutter..

Неприятно ми е подмятане и дюдюкане, ако човекът е неприятен.
 Ако е комплимент пътьом, от непознат, добре изглеждащ мъж-не възразявам,а се съгласявам  Blush Whistling
Аз също заглеждам/ се обръщам след хубава жена/мъж, без да коментирам, разбира се.
На мъжете,всеизвестно,им е по-слаб ангелът, възпитанието и задръжките  Thinking

На тормоз не съм била подлагана от такива "фенове". Насмитам ги одма, ако ми се случи  Crossing Arms

Това е точно в десятката. "Хубавите ябълки, свинете ги изяждат"  А, сега де? За кого ли се отнася? Кои са свинете, и кои ябълките?

# 96
  • София
Доста ще го е закъсала тая , ако барометъра и е да е мечта
на тираджията и строителния работник.

Всеки изразява адмирациите си по различен начин, в зависимост от умствения багаж. НО, адмирациите са си адмирации. Wink

# 97
Доста ще го е закъсала тая , ако барометъра и е да е мечта
на тираджията и строителния работник.

Всеки изразява адмирациите си по различен начин, в зависимост от умствения багаж. НО, адмирациите са си адмирации. Wink

Вярно е, но умсвеният багаж винаги може да бъде увеличен, стига в багажното помещение да има място.

# 98
     Имам си и спрей за по-нахалните.  Twisted Evil

Би ли споделила какъв и дали си го пробвала?

# 99
Лютив спрей. Мъничко флаконче, за около 10 лева беше.
Историята с пробването е комична, но наистина люти и пощипва. 

# 100
Значи и такъв за кучета става, мерси.

# 101
Чак пък да пръскам с лютив спрей, за това че ми подсвиркват...

# 102
Чак пък да пръскам с лютив спрей, за това че ми подсвиркват...

Може, само внимавай ти да не се напръскаш, а едва ли ще ти подсвиркват от половин метър разстояние.

# 103
Да не би да няма хубави строители и тираджии, или на всички мъжете ви са от професор на горе?

Може и да има хубави, но определено с такъв едва ли бих намерила нещо общо...
Така че не ме грее, че можело да съм обект на сексуалните желания на точно такъв.  Mr. Green

# 104

Може и да има хубави, но определено с такъв едва ли бих намерила нещо общо...
Така че не ме грее, че можело да съм обект на сексуалните желания на точно такъв.  Mr. Green
Генерализираш.  Peace Има хора и хора! Това, че някой работи като строител, не го прави автоматично глупав, или грозен.

Общи условия

Активация на акаунт