Мъжете ''лепки'' по улицата

• 12 670
  • 115
  •   1
Отговори
# 105
  • в дяволитите очички на моето тормозче
Симпатяги има сред всички професии , въпросът е
не само те да ти свиркат , а да си дама , която кара
мъжете да и отварят вратата , да и дръпват стола ,
да ги кара , да се държат като джентълмени .

Ааа...не. Да ме прощаваш, ама такова мъжко поведение вече е подсъдно. Това си е чист сексизъм. Кой им дава това право на мъжете, да отварят вратата, да носят куфари и въобще да бъдат джентълмени?

Значи, права съм била, когато  за пръв път от  20  години  се  напих в един ресторант, да скръцна свирепо  на  ММ със зъби  за това, че  ми държа  стола, докато  се олюлявах да седна Mr. Green
Вдигнах му и  публичен скандал, че ми се подиграва Embarassed Човекът  плати  скоропостижно сметката и  уж, внимателно ме изведе от ресторанта...но  всички забелязаха пияната   гарга, която  докато  вървеше, гордо вдигнала глава и се препъваше  на 12-сантиметровите  токове, съскаше люти закани  по  негов адрес Embarassed

# 106
Честно, не знам как може да има жени на които да им харесва, подсвирквания,подвиквания, подмятания и т.н. За мен е супер селско и просташко, един интелигентен мъж никога не би направил подобно нещо..
На мене често ми се случва и ми е супер неприятно, даже в повечето случаи ме е страх, защото се лепват да вървят след мен и продължават да говорят... Пък не дай се боже да се намирам на безлюдна улица...много си е страшно...

# 107
Чак пък да вървят след мен и да ме преследват, не ми се е случвало и защо си мислиш, че образованите мъже са по-малко мераклии:-). Работя с много мъже, като смея да твърдя че по- образованите и интелгентни, са по големи лепки! Wink

# 108
kikamora
С такива впечатления съм останала..,защото на един образован мъж като не му обърнеш внимание,не те преследва.. ,е винаги има изключения де, но повечето по улиците си личат какви са... /тип селски мачовци ,които се мислят за супермен и са крайно обидени като не им обърнеш внимание, че и на агресия ги избива...., другите са дърти и загорели перверзници,трети тип - простаци, които си пробват късмета, има и много психично болни.... а бе ужас, също и цигани има ....и т.н./ Едно е да ти се лепне някои от офиса и да знаеш, че няма да ти навреди физически, друго е непознат на улицата... Аз от доста години съм спряла да ходя на висок ток точно поради тази причина, ако ми се наложи да бягам поне да е с равни обувки...,много неприятни случки съм имала и то посред бял ден..., а и спрей си нося винаги с мен..

# 109
  • София
kikamora
С такива впечатления съм останала..,защото на един образован мъж като не му обърнеш внимание,не те преследва.. ,е винаги има изключения де, но повечето по улиците си личат какви са... /тип селски мачовци ,които се мислят за супермен и са крайно обидени като не им обърнеш внимание, че и на агресия ги избива...., другите са дърти и загорели перверзници,трети тип - простаци, които си пробват късмета, има и много психично болни.... а бе ужас, също и цигани има ....и т.н./ Едно е да ти се лепне някои от офиса и да знаеш, че няма да ти навреди физически, друго е непознат на улицата... Аз от доста години съм спряла да ходя на висок ток точно поради тази причина, ако ми се наложи да бягам поне да е с равни обувки...,много неприятни случки съм имала и то посред бял ден..., а и спрей си нося винаги с мен..

Единственият начин да озаптиш някой много нахален мъж, който те преследва по улицата, е да се качиш в скъпата си кола. При това положение, всичките му мераци изфирясфат яко дим - проверено, прошнуровано и пронумеровано е.  Grinning Лошото на този вариант е, че те свалят по светофарите от други скъпи коли. И това го има....
Абе, няма отърване. Laughing

# 110
Аз лично забелязвам, че мъжкото поведение става доста по-нормално, рядко ми се случва да чуя подсвиркване или неприлични покани напоследък, даже изобщо. Преди години сякаш по-често се случваше. Сега всичко се свежда до оглеждане, придружено от благоприлична усмивка, а по-смелите ми казват "Добър ден, прекрасна", "Уау, каква красива дама" и т.н.  Единствено миналата година се сблъсках с нещо, което доста ме смути - минавах покрай един парк и група момченца на видима възраст 8- 10 години играеше футбол. Е, там каквито думи, коментари и реплики чух по мой адрес честно казано не съм чувала и от ромските общаци по строежите - просто бях шокирана. Ядосах се, но по-скоро ми стана мъчно, що за държание е това..разбирам, деца са, но това е наистина смущаващо поведение. В момента, в който се обърнах, готова за забележки към тях, те взеха да се крият зад разни дървета..Детска работа. Но остава някакъв неприятен и горчив вкус.
Иначе ухажването  Crazy на мъжете наистина придобива по-нормални граници. Дори по разни барове и дискотеки отдавна не съм била жертва на някой пиян досадник - всички пристъпят доста галантно и разбират от дума, щом намекнеш, че са нежелана компания.

# 111
Аз лично забелязвам, че мъжкото поведение става доста по-нормално, рядко ми се случва да чуя подсвиркване или неприлични покани напоследък, даже изобщо. Преди години сякаш по-често се случваше. Сега всичко се свежда до оглеждане, придружено от благоприлична усмивка, а по-смелите ми казват "Добър ден, прекрасна", "Уау, каква красива дама" и т.н. 
Това са и моите наблюдения, за това ми стана интересно какви са тия ''навлеци'', които преследват жените? Обикновено, ако някой ме '' задява'' на улицата, най много да си позволят подобни коментари, но никога просташки подмятания. Последно ми се случи мъж да ме догони, за да ми каже че косата ми изглежда страхотно, а аз тъкмо бях ходила на фризьор, така че по скоро беше комплимент за фризьора ми. Laughing

# 112
  • Sofia
Заключението какво е?

Че, жените обличащи се по-поп-фолкски и имащи излъчване на кренвирши "Леки" привличат погледите и свирките на съответния контингент мъже, които се чувстват длъжни и биват провокирани да се "пробват"?

Също така е интересно защо към едни жени се насочват по-интелигентни и възпитани мъже, а към други само "селтаци"?

Последен въпрос: Какво е географското влияние на града/селото/квартала/мястото в който се развиват тези случки? Може би дамите посещаващи библиотеки и театри не им се случват подобни "селски" събития, докато фолк-дивите кълчещи трътки в Син Сити биват задявани всяка вечер!

Дали пък проблема не е някъде другаде...

# 113
Аз лично забелязвам, че мъжкото поведение става доста по-нормално, рядко ми се случва да чуя подсвиркване или неприлични покани напоследък, даже изобщо. Преди години сякаш по-често се случваше. Сега всичко се свежда до оглеждане, придружено от благоприлична усмивка, а по-смелите ми казват "Добър ден, прекрасна", "Уау, каква красива дама" и т.н. 
Това са и моите наблюдения, за това ми стана интересно какви са тия ''навлеци'', които преследват жените? Обикновено, ако някой ме '' задява'' на улицата, най много да си позволят подобни коментари, но никога просташки подмятания. Последно ми се случи мъж да ме догони, за да ми каже че косата ми изглежда страхотно, а аз тъкмо бях ходила на фризьор, така че по скоро беше комплимент за фризьора ми. Laughing
Защото се размениха ролите и жените почнаха да досаждат на мъжете. За какво да се зорят, като просто им се предлага плът, парчета месо на тепсия.
Особено неприятни и отблъскващи са натрапчиво досаждащите жени, неосъзнаващи колко брутално им падат акциите с държанието си на загорели чичковци.

# 114
  • Tам през Атлантическия океан
 Mr. Green Не ми се е случвало от има нема 3-4 години  Laughing ама луди нЕкви  се лепкат  Joy
Тамън се зарадвам то нЕкво кукО се окаже  Crossing Arms

# 115
Заключението какво е?

Че, жените обличащи се по-поп-фолкски и имащи излъчване на кренвирши "Леки" привличат погледите и свирките на съответния контингент мъже, които се чувстват длъжни и биват провокирани да се "пробват"?

Абсолютно грешно заключение!!!!
Нито се обличам фолкаджийски, нито изглеждам така, нося се спортно-елегантно...и пак се лепят гадовете... Просто, селяните и простаците ги има навсякъде и няма отърване..Е определено ,ако се обличах фолкаджийски,нещата щяха да бъдат доста по зле..

Общи условия

Активация на акаунт