За прекаленото окосмяване при някои жени!

• 410 672
  • 1 578
  •   1
Отговори
# 165
А това за забременяването според мен е пълна глупост аз си имам едно прекрасно беб4е ни6то,4е съм косматка. Simple Smile

Това за забременяването е от кортизола, а не винаги космите са придружени от висок кортизол newsm78

# 166
Таня41,я сподели по-подробно,какво тука само ни драниш #2gunfire newsm12
Какви бяха космите,КЪДЕ,и какъв точно беше ефекта??
Абе,хора,айде стига с тия недомлъвки,...
(Zaiko нали се нерви и от най-малкото,но космите са виновни).

# 167
Здравейте намесвам се и аз, с молба за съвет.Проблема с окосмяването (при мен не е свързано със заболяване,а просто пове4е от нормалното) съм го решила както пове4ето от вас-кола маска,епилатор,по лицето-пинсета и т.н.При мен по-големият проблем идва след епилацията-предимно около триъгълника и горната 4аст от бедрата,Появяват се едни огромни гнойни пъпки-дали е косъм с обърнат разтеж или просто пъпки не знам,но картинката е траги4на.Не само 4е болят,но и като преминат остава един тъмен белег,който не избледнява.Опитвала съм какви ли не средства за след епилация- лосиони за след епилация,обикновени тоалетни млека,детски кремове със смрадлика и други противовъзпалителни средства,но ефектът е никакъв.За това място използвам студена кола маска-лепенки или от те4ната.С бръснене не мога,защото космите са много и стигат 4ак до средата на бедрата.какво да използвам за да предотвратя тези пъпки,които по-скоро прили4ат на циреи? Praynig Praynig Praynig Praynig

и аз имам същия проблем.Сега съм на 21 години, но на 18 една козметичка ми препоръча kerapil(крем с който се маже проблемната зона в случея бикини линия и бедрата), който донякъде оправя нещата с врастналите се косъмчета и станаха по-малко.после спрях да се мажа и се примирих с положението.Но преди 3 месеца на едното ми бедро почти в ингвиналната гънка се появи нещо подобно на цирей.личната ми лекарка ми каза да го мажа с ихтиол за да се спука както всеки цирей,но то не стана така.оказа се че трябва оперативно да се изреже и уж щеше да се оправи.но вече 3 пъти го рязаха и то пак се възпалява и подува.вече съм отчаяна не знам към кой да се обърна.Ходих при 3ма различни хирурзи,които го рязаха,а резултат никакъв.Най-лошото е че панталон не съм обувала от месеци защото мястото е такова 4е ми пречи,а когато се подуе не мога и да вървя защото ме боли.Ходих и в спешното на военна болница и там го рязаха и после през ден правиха превръзки и то пак се възпали.
Извинявам се ако съм се отклонила от темата, но всичко това е резултат от прекаленото окосмяване.Ако някой може да помогне ще съм ви мн благодарна.
Иначе за лицето си съм ходила на лазерна епилация(за брадичка,скули и около зърната на гърдите 80лв процедурата).направих 3 и се отказах,просто не видях резултат,а парите са много.сега използвам изрусител на lycia и това което остава с пинцет.
триъгъник и бикини линията само с пинцет ги почиствам откакто започнаха да ми се появяват такива пъпки.наистина изисква време, но от кола маска мн се дразни кожата.И в крайна сметка пак имам проблеми.

# 168

Иначе за лицето си съм ходила на лазерна епилация(за брадичка,скули и около зърната на гърдите 80лв процедурата).направих 3 и се отказах,просто не видях резултат,а парите са много.сега използвам изрусител на lycia и това което остава с пинцет.
триъгъник и бикини линията само с пинцет ги почиствам откакто започнаха да ми се появяват такива пъпки.наистина изисква време, но от кола маска мн се дразни кожата.И в крайна сметка пак имам проблеми.

Къде е това място където си правила лазерна епилация и не си видяла резултат?

# 169
гънка се появи нещо подобно на цирей.личната ми лекарка ми каза да го мажа с ихтиол за да се спука както всеки цирей,но то не стана така.оказа се че трябва оперативно да се изреже и уж щеше да се оправи.но вече 3 пъти го рязаха и то пак се възпалява и подува.вече съм отчаяна не .................Ако някой може да помогне ще съм ви мн благодарна.

Вземаш едно прясно яйце и му отделяш жълтъка, вземаш толкова мед /колкото по-озахарен, толкова по-качетсвен Wink/ и добавяш брашно колкото поеме да се получи малка питка с твърдоста на пластелин /направи я по-твърда/. Вземаш малко, колкото като го разстелиш да покрива участъка с врасналия косъм, смачкваш го и налагаш, аз отгоре лепих анкерпласт, но ти каквото измислиш да го задържиш на мястото стабилно. Остатъка от питката увиваш в опаковачно фолио и прибираш в хладилника. Сутринта питката се е разкашкавила, отмиваш я и изплакваш мястото със разтвор от смрадлика вряла 5 мин. /пак сварена и прибрана в хладилника да не вариш цял всеки ден/. Мажиш се с каквото са ти казали лекарите денем, но преди всяко мязане пак слагаш памук със смрадлика за 4-5 мин. Нощем питката. До 4-я ден трябва да имаш видимо подобрение.
За повече отзиви пусни търсачка тук на "питка изсмуква гнойта". Аз така си оправих враснъл косъм докато бях бремена, казах си "Е пък няма да им се дам да ме цепят!".  Peace
Пиши как са се развили при теб нещата  Hug

# 170
"питка изсмуква гнойта"-ебаси майката.
А как да ми зараснат раните на краката за 12 часа от врастнали косми?Пак със питката ли? Joy

# 171
"питка изсмуква гнойта"-ебаси майката.
А как да ми зараснат раните на краката за 12 часа от врастнали косми?Пак със питката ли? Joy

Ако беше ползвала питката външно, нямаше да има рани. Ама сега освен да я пробваш вътрешно, може и да помогне  Joy

# 172

Къде е това място където си правила лазерна епилация и не си видяла резултат?
[/quote]

V Picasso v Sf.Uj nai-dobrata lazerna epilaciq e tam,no osven 4e sled 3 proceduri nqma6e nikakuv rezultat i otno6enieto na personala be6e pod vsqkakva kritika.Purviq put samo be6e edna jena s prestilka i "dr." pred imeto si.Sled tova be6e nqkakvo momi4e koeto dosta pretupa ne6tata, a 3q put be6e muj i estestveno e da se 4uvstvam neudobno da si pokazvam gurdite pred nego i toi da puska neumestni 6egi4ki po toq povod.Daje nz kakuv be6e toq i dali vuob6te mu e rabota da raboti s takuv aparat.A ina4e pari se davat Simple Smile Zatova se otkazah

# 173
6te probvam s pitkata dano ne6to stane.A ina4e v vtornik pak iskat da go rejat...ma to hirurzi...tova si znaqt i tova si pravqt...rejat! Simple Smile

# 174
Swetkinka ,има една доста обширна темичка"Ходих на лазерна епилация - да споделя",дай един сърч ,от там стана ясно ,че май в Борекс е най -добрата лазерна епилация.

# 175
... Когато навлезе лазерната епилация,реших да отделям от заплатата и да се отърва веднъж завинаги (нали така казваха специалистите) Да,ама не-освен че оставих маса пари-ефект никакъв-оказа се,че моите косми бяха прекалено светли и не се повлияваха особено.Даже забелязах обратен ефект-станаха по-дълги,отколкото преди да ги третирам.Това си го обяснявам,защото от лазера космите не окапваха,а само се пърлеха.Един вид,изгарят до основата.Обаче не окапваха,както ме уверяваше козметичката ми.После тя мина на друг уред-фотоепилация.Че как няма да пробвам  Mr. Green айде и там една торба с пари.И резултат- newsm50 Никакво подобрение.След толкова процедури...и една камара с пари.Не знам,уредите лли не биват...По-скоро ме съмнява нещо друго.Мисля си (без да искам да обезсърчавам някой),че такова нещо като окончателно обезкосмяване няма (а как ми се иска и на мен да греша)
Това е един линк,където можете да прочетете малко по темата http://www.krasotata.net/index.php?m=ex&tit=picaso01

...

Cry Sad Sad
Излиза, че най-доброто е да не се третират по никакъв начин космите. Sad(((((( Зашото иначе ще стане по-зле.

Аз живеех с надеждата, че с лазерна епилация проблемът се остранява.... Sad((((((((((
 Cry
Но все повече мнения на хора, които са правили много процедури и реултат - временен ефект или без ефект или дори влошаване. малко са тези, които са доволни май... Cry

# 176
А някой случайно да е ползвал този уред?

Дали е ефективен?

http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09007229

"УРЕД ЗА ОБЕЗКОСМЯВАНЕ ЧРЕЗ ЕЛЕКТРОЛИЗА"

# 177
ЕЕ,,но защо няма картинка,по дяволите....
Някъде бях чела,че подобни уреди не били много ефективни,защото токът не е достатъчно силен,за да унищожи корена..

# 178
  • под шипковия храст
 Thinking

# 179

Общи условия

Активация на акаунт