За прекаленото окосмяване при някои жени!

• 410 545
  • 1 578
  •   1
Отговори
# 60
  • София - Варна - Бургас
hrisi_hrisi
Цитат
Бих се радвала,ако можете да ми помогнете.

- sensa parole...

# 61
  • Plovdiv->Toronto
Голяма си направи!!!!Спиране на процеса..То така каза и гинекологът ми като ме натъпка с Андрокур...Щото ,ако кажеш истината,кой ще доиде при теб??Никой ,нали?Просто това е истината.Sad ,but true.
- Зайко, това че ме "Клъвваш" само доуточнява Картината на хомеопатичното лекарство, съжалявам ако си очаквала големи обещания - е, аз не съм този.
 - сбогом.  Peace
Oх  Joy, ти му говориш, той ти крои лечение  Joy ...
Александър, изкрено ме развесели  bouquet, явно много обичаш професията си, орисия ти е, така да се каже ...
Иначе по темата, не че имах много Simple Smile, но махнах всичко по краката с лазер, на три пъти през 2 месеца, голямо улеснение, стига скубане и клепане ...

# 62
Точно.

# 63
Високо прехвалена професорка във Варна ми лепна диагнозата "ПОЛИКИСТОЗНИ яйчници",когато бях младо момиче.Имах и сега имам нередовна менструация-на 35,на 40 дни интервал,понякога прескача цял един месец и идва след60 дни,но не винаги,веднъж в годината.Казваха ми,че нямало да забременея,защото съм нямала овулация и други глупости на 3 степен.Забременявах си от първия път и то неведнъж,непланирано и неочаквано,при положение,че съм внимавала да НЕ забременея!Така че ,мили млади момичета,не вярвайте сляпо на диагноза поликист.яйчници и че няма да забременейте.Аз уж имах такава диагноза,пък...имам дете.

# 64
  • София - Варна - Бургас
eli_c
Цитат
Oх  35, ти му говориш, той ти крои лечение  35 ...
Александър, изкрено ме развесели bouquet, явно много обичаш професията си, орисия ти е, така да се каже ...
Иначе по темата, не че имах много Smile, но махнах всичко по краката с лазер, на три пъти през 2 месеца, голямо улеснение, стига скубане и клепане ...

- Така е Ели, професионално изкривяване... Peace

- И все пак знайте, че за всичко е виновен Тестостерона, утешението е че с покачването му, се покачва и интелекта. Laughing

Последна редакция: нд, 11 фев 2007, 12:21 от Aleksander

# 65
  • Plovdiv->Toronto
Ей тва беше тлъста лъжа вече #Crazy Simple Smile,  ...

# 66
  • София - Варна - Бургас
Ей тва беше тлъста лъжа вече #Crazy Simple Smile,  ...

Ееее, Ели, все пак имаш момче - бъдещ Умен и Интелигентен МъжHug

# 67
eli_c
Цитат
Oх  35, ти му говориш, той ти крои лечение  35 ...
Александър, изкрено ме развесели bouquet, явно много обичаш професията си, орисия ти е, така да се каже ...
Иначе по темата, не че имах много Smile, но махнах всичко по краката с лазер, на три пъти през 2 месеца, голямо улеснение, стига скубане и клепане ...

- Така е Ели, професионално изкривяване... Peace

- И все пак знайте, че за всичко е виновен Тестостерона, утешението е че с покачването му, се покачва и интелекта. Laughing
Чудех се аз защо съм такава умница... Wink

# 68
  • Plovdiv->Toronto
Я ела по-насам към Канада, ще ти взема лицензчето за такъв сексизъм  Twisted Evil Laughing ...
Защо ли си мислех досега че от тестостерона само нагона се покачва, а разума излита през ушите при вида на развети коси и поли и аромат на парфюм  Wink Twisted Evil ...

# 69
  • София - Варна - Бургас
Я ела по-насам към Канада, ще ти взема лицензчето за такъв сексизъм  Twisted Evil Laughing ...
Защо ли си мислех досега че от тестостерона само нагона се покачва, а разума излита през ушите при вида на развети коси и поли и аромат на парфюм  Wink Twisted Evil ...

- В твоята горска държава, що не съдят Бетовен, Моцарт, Вагнер, Шопен, Вивалди, Верди,  и стотици други, затова че..... Няма нито едно върхово постижение от нежния пол?

# 70
И аз съм от този отбор.Имам си мустачки, брадичка, имам по гърдите, по корема а триъгълника да не говорим то си е цяла брада ама огромна.Имах много комплекси като малка в пубертета, но мисля, че почти съм се справила.В последно време почти нямам време да се почиствам, но справям се някак.

# 71
  • Plovdiv->Toronto

- В твоята горска държава, що не съдят Бетовен, Моцарт, Вагнер, Шопен, Вивалди, Верди,  и стотици други, затова че..... Няма нито едно върхово постижение от нежния пол?
Tи пък се изказа Simple Smile, ами че жените тогава само са готвели и раждали деца, ако са късметлийки като млади са ходели натруфенки по балове и после - пак единаесе деца. На кой му е до музика при това положение  Rolling Eyes. Но хайде стига, темата е за косми а не за постижения.
(Ти знаеш ли обаче, че скулптурите на Роден всъщност ги е правела любовницата му - Мари  Twisted Evil Laughing ...)

# 72
Причината най-вероятно е поликистоза , която трудно се лекува въпреки твърденията на лекари ,че проблема се отстранява чрез хормонално-заместителна терапия .
И аз имам същия проблем , решен е с епилации и кола маска навсякъде .
При някои растежа е по -интензивен , зависи от поликистозата -аз съм само с половин яйчник .
Незнам как влияят хормоните на щитовидната и надбъбречната жлеза .

# 73
Малиии какъв тестостеронен спор се е развихрил тук  Laughing Що не съм го видяла по-рано /че както съм с повече тестостерон, толкова ми е много че излиза като окосмение дето свари  Mr. Green, което означавало че съм поумняла/ да се включа, ама хубаво са му го казали на Александер я им дай на Бетовен, Моцарт, Вагнер, Шопен, Вивалди, Верди да отгледат 11 деца, да шетат и готвят да ги видим тогава  Laughing Не биха имали муза различна манджа за всеки ден да измислят, камо ли нещо друго.   chef

# 74
  • София - Варна - Бургас
Sillveto
Цитат
ама хубаво са му го казали на Александер я им дай на Бетовен, Моцарт, Вагнер, Шопен, Вивалди, Верди да отгледат 11 деца, да шетат и готвят да ги видим тогава  Laughing Не биха имали муза различна манджа за всеки ден да измислят, камо ли нещо друго.

- Силве, сега е момента "да си посипя малко главата с пепел..." в интерес на истината, средното ниво при жените е по-високо от средното мъжко.
 - Средностатистическия мъж мисли за - лимузини, кинти и за всичко това стимула му са: "готините мацки".
 - Добре че жените наблягате повече на - Дом, семейство, деца...  Hug

Общи условия

Активация на акаунт