За прекаленото окосмяване при някои жени!

• 410 565
  • 1 578
  •   1
Отговори
# 75
Здавейте момичета,
да ви попитам някой от вас има ли косми около ареола /петното/ на гърдата, май така се казваше....... и как ги махате ???

# 76
Това да ти е проблема...е ,ми ,щом са само там -пинсетка,кола,лазерче...

# 77
  • Русе
А пък аз тези дни прочетох една статия, в която се казваше, че редовното пиене на ментов чай в овулаторната фаза намалявал окосмяването. Изброяваха се няколко научни довода в това отношение, но не се постарах да ги запомня. newsm78

# 78
5ia,и аз я прочетох...Даже взех да се замисля да минаот кафе на ментов чай...Представяш ли си това да е решението на проблема прекомерно окосмяване.Ще умра от смях,то решнието било пред очите ми,а  аз съм го пропуснала... Joy hahaha hahaha
Ами може и да има някаква връзка според мен,все пак ментата успокоява,може би цикълът ти да стане по редовен от успокоените ти нерви и от там да се повлияят хормоните..е,как хубаво го написах:) Thinking
Все пак звучи прекалено хубаво ,за да е истина,или...??

# 79
  • Русе
Във всеки случай си мисля, че няма да навреди... Аз обичам ментовия чай - действа ми много добре на стомаха - така, че глупаво или не - бих пила по два-три чая от мента дневно в дните на овулация. Даже след малко отивам да си купя една опаковка. Чудя се само дали да не взема пакетче от билката, да не е пакетиран чай и сама да си приготвям отварата...

# 80
5ia,,в дните на овулация ли трябваше да се пие??Ами аз май нямам овулация??оооо
Ако искаш да пробваме Laughing Joy
След   известно време ще пиша за резултата от опита,но не съм много обнадеждена!

# 81
Здравейте момичета. От пубертета имам силно окосмяване на лицето. Най-вече големи бакембареди. Ходих на хиляди изследвания и лекари - гинеколози, ендокринолози и т.н. Изчетох най-различни книги.
Всъщност проблема е другаде. След настоятелно търсене в западната и източната медицина се установи, че едно от най-важните неща за нормалното функциониране на женското тяло е всяка жена да има постоянен партньор, койте се грижи и за нейното удоволствие, а не само за своето. Проблема е и при тинейджърите. Те не умеявт да комуникират и това се отразява след това на интимните им контакти и все повече деца на тази възраст са със засилено окосмяване. Всъщност това ми каза и единият от лекарите. Първоначално ми се стори странно, но след като направих точно това и сега се чувствам много добре. Нормализираха ми се хормоните, кистозните яйчници се редуцираха и вече се наблюдава нормална овулация. Просто мъжете могат да се просветят малко повече за доставянето на удоволствията. Така ите ще се почувстват много по приятно. А и вече излязоха доста книги на пазара.
Опитвала съм някои неща от тях и работят. Резултатът е за завиждане. А също така прочетох, че медицината в тази област не е достатъчно развита и не може да повлияе съвсем трайно на окосмяването. Те също атакуват резултата, а не причината.

# 82
  • Countryside
лелееее проблема бил толкова лесно решим Joy
Пък ние се скубем като за световно Crazy
Може и да има нещо вярно в това обаче редовната епилация си казва думата - на мен на определни места по краката вече не ми растат косми. Да живее епилатора hahaha

# 83

Всъщност проблема е другаде. След настоятелно търсене в западната и източната медицина се установи, че едно от най-важните неща за нормалното функциониране на женското тяло е всяка жена да има постоянен партньор, койте се грижи и за нейното удоволствие, а не само за своето. Проблема е и при тинейджърите. Те не умеявт да комуникират и това се отразява след това на интимните им контакти и все повече деца на тази възраст са със засилено окосмяване.

Искаш да кажеш ,че с редовен полов живот окосмяването ще изчезне??
Извинявай,но това звучи по-надлудничево и от лечението с ментов чай!

# 84

Всъщност проблема е другаде. След настоятелно търсене в западната и източната медицина се установи, че едно от най-важните неща за нормалното функциониране на женското тяло е всяка жена да има постоянен партньор, койте се грижи и за нейното удоволствие, а не само за своето. Проблема е и при тинейджърите. Те не умеявт да комуникират и това се отразява след това на интимните им контакти и все повече деца на тази възраст са със засилено окосмяване.

Искаш да кажеш ,че с редовен полов живот окосмяването ще изчезне??
Извинявай,но това звучи по-надлудничево и от лечението с ментов чай!

Хи хи хи маци, ние сме големи хора с постоянни партньори, които наричаме за по-кратко "съпрузи" и сме минали през редовния и нередовния секс. Да не говорим, че като сме бебеправили секса е бил повече от редовен. А относно удоволствието, аз мисля че след навършване на 20 години всяка съвремена жена знае как да си го поиска  Wink Та с две думи - това за мен са щуротии дето ги пишеш, но пък като те кефи и ти помага що не?   bouquet

# 85
Здавейте момичета,
да ви попитам някой от вас има ли косми около ареола /петното/ на гърдата, май така се казваше....... и как ги махате ???

Намират се, но пинсетата върши работа. Само дето са много различни от всички други косми - като метални нишки са.... newsm78

# 86
ае начи и аз нещо да се включа в оплакванията...
сега съм на 18 (мястото ми не е тука, но се рових из нета по въпроса за окосмяването и ето ме).
окосмяване родителите ми са забелязали, като съм била на една годика. водили ме на лекар и нищо ми нямало. майка ми с това се измъква, когато повдигна въпроса. косми - навсякъде. естествено синдромът "много светла кожа, много тъмни, дълги и дебели косми". за епилация на ръцете ми отива поне половин час, да не говорим, че с каквото и да ги мажа след тези процедури, кожата се зачервява на петна и особено от лакътя до рамото ми излизат пъпки, които се застояват за месец-два (принципно не е чак такъв проблем, но я си пледставете: обаждат ми се приятели да излизем след час-два. дори да имам времето да се ипилирам, кожата ми ще е толкова зачервена, че пак няма да мога да я излагам на показ). краката - поне час с епилатора, адска болка. просто не издържам. забраняват ми с бръснач. космите по лицето изрусявам, но пак си личи, че са много повече от нормалното. гръб, корем, гърди... всичко. от време на време ползвам кремове за дапилация (за кръста и корема), но това отбива номера само за някой купон. цял живот съм така, излишно е да казвам колко подгравки съм търпяла и кой знае как ми се е отразило всичко това на психиката. лято, зима - все с дълъг ръкав. свикнах със себе си, но това не значи, че не се отвращавам все още от това, което с нищо не съм заслужила. имам чувството, че гадже никога няма да си хвана, да не говорим за сериозен партньор. като ги гледам момчетата - че те някои почти нямат косми! а аз съм по-обрасла от баща ми... срам ме е дори да отида при личния лекар да му искам съвет и направление за специалист, но явно ще се наложи, защото идва абитуриенски бал...
та просто исках да си кажа всичко това на хора, дето разбират какво им говоря. това дори да го споделя с приятелка, следват неразбиращо-съчувствени погледи и коментари като "дай да видя!". женска солидарност...

# 87
До "Някоя си там".Разбирам те напълно,и аз съм така.Но само едно не мога-искаш да кажеш .че и лятото  ходиш с дълъг ръкав???Ами дано съм сбъркала,но просто така прозвуча..

# 88
правилно си разбрала - допреди няколко години ходех и през лятото с дълъг ръкав. после започнах да се епилирам, но пак предпочитам да облека риза и да навия ръкавите. просто кожата към лактите и нагоре и твърде чувствителна и понякога не издържам до там..

# 89
Eх че ти е тежко  Rolling Eyes Защо не пробваш фотоепилация? Знам, че сигурно не разполагаш с много парички, но да речем почваш малко по малко. Примерно тоя месец за 20 лв., следващия пак и така докато поне чуствителните зони овладееш, а после и останалата час. Идеална си за фото и лазерна епилация - светла кожа, тъмен косъм. Сигурно за 2-3 процедури ще имаш ефект и ще си с ново самочуствие  Hug

Общи условия

Активация на акаунт