За прекаленото окосмяване при някои жени!

• 410 589
  • 1 578
  •   1
Отговори
# 90
Някоя си:направо ме разби!!Ами разбирам как се чустваш,но fuck на кожата,моята също е така,но ръцете ги минавам с епилатора,няма да се пусна по  дълъг ръкав.Обикновенно ги махам вечерта,така че сутринта положението е ок.А като бях по-малка ги изрусявах,просто това с дълъг ръкав е,,даже нямам думи да го опиша.И аз съм много депресирана,сега като се сетя ,че пак идва лято,но какво да се прави..Трябва да се намери някакво решение,не ми стиска да се самоубия,за съжаление.

# 91
....Обикновенно ги махам вечерта,така че сутринта положението е ок...
и много добре ми се отразява като след това се намажа с едно българско билково кремче. Кожата не се възпалява, не приличам на ощавено пиле и е по-мека.
А  ако
... с редовен полов живот окосмяването ще изчезне??
Извинявай,но това звучи по-надлудничево и от лечението с ментов чай!
Ама че кьосе щях да съм ако беше верно това!

# 92
Иска ми се и аз да попитам.. понеже от известно време забелязвам, че се окосмявам повече.. а преди дори и не се бях замисляла за това. Мисля, че това си го докарах заради постинор, наложи ми се веднъж да го изпия.. После се започнаха едни кръвоизливи, дори се случи цял месец да съм с кървене. Естествено гинеколога... тя ми изписа някакви хормонални хапчета не помня вече какви.. пих ги, но кървенето не спираше, после други...пак не помогнаха, докато накрая ги зарязах, започнах с някакви билкови ей така.. последна надежда, кървенето спря, както и цикъла ми се оправи, сега е редовен, въпреки че ми закъснява повечето пъти. Та искам да попитам дали е възможно от всичко, което разказах до сега да ми се е получило това засилено окосмяване? И отделно ако скубя с пинсета над горната устна, дали космите няма да станат повече? Може би дори и по-гъсти и по-дълги.. не мога да се реша на това  Sad

# 93
Наскоро четох,че ако  момичето е по-чуствително към естрогените е възможна такава реакция към хормоналните таблетки/статията беше писана от лекар/.а ,че Постинора разстройва цикъла е вярно,отново лекар ми го е казвал.
Моят мустак не е станал по-голям от скубането с пинсета.
А какви билкови хапчета пиеш?

# 94
Цоклонорм на Тошков са билковите и си мисля че наистина от тях се оправих, пих ги доста време, респективно и витамин Ц, дори на една приятелка ги казах, която пък си беше докарала проблеми от противозачатъчни и каза че и на нея са помогнали за цикъла. Но това с окосмяването ..  Sad Сума неща изчетох за всякаквите там видове обезкосмяване, страх ме е да ги пипам мустачките че да не стане по-зле. Все пак май че ще опитам с пинсетата..

# 95
Не се притеснявай, както вече казах  моите не са се увеличили.А по мои наблюдения космите се увеличават не от епилациите,а от вътрешни/хормонални/причини.

# 96
Здравейте.И аз имам такъв проблем,но не е чак много зле положението.Например на ръцете въобще не си ги махам хич не ме е дразнят.Обаче имам 3-4 косъма на брадичката и повечко над устната.На моята възраст(15г) мисля че е прекалено рано да ги махна тези над устата и съм решила да ги изруся.Аз съм сравнително светла. Може ли да ме посъветвате с какво да ги изруся?

# 97
Пробвай изрусяващия крем на LYCIA.Но мисля ,че ще изглежда смешно-изрусени мустаци....Ако е само мъх ,6те стане,ти си прецени.

# 98
Аха мерси.Ами да то не са мустаци точно щото въобще не са пипани еи е просто по тъмно мъхче ама вече ме дразни.Пък и разни други приятелки съща са си ги изрусявали и седи все едно въобще нямат.

# 99
....Обикновенно ги махам вечерта,така че сутринта положението е ок...
и много добре ми се отразява като след това се намажа с едно българско билково кремче. Кожата не се възпалява, не приличам на ощавено пиле и е по-мека.
А  ако
... с редовен полов живот окосмяването ще изчезне??
Извинявай,но това звучи по-надлудничево и от лечението с ментов чай!
Ама че кьосе щях да съм ако беше верно това!
Кое е кремчето?

# 100
витасин,
но е мазничък..не го отмивам до заранта.

# 101
# 102
хора,и аз съм в същото положение.Откакто се помня имам засилено окосмяване,преди 4 години отидох на лекар и се оказа,че ми е понижен хормона на щитовидната жлеза,оттогава пия лекарства,но не само че няма подобрение,но става и по-зле.Освен това са ми завишени нивата на прогестерон и трябваше да ми изпишат противозачатъчни,но лекарката прецени,че съм малка да ги пия и ми изписа едно друго,от което също нямаше ефект.За толкова време донякъде успях да свикна със себе си,епилирам си ръцете и краката,но коремът и гърбът си остават проблем.А сега наближава бал и роклята ми най-вероятно ще е с гол гръб...Та исках да попитам тези,които си изрусяват корема,с какво го правят и не се ли възпалява кожата?Защото това е единственото решение малко да прикрия досадните косми,но ме е страх да не си изгоря кожата,защото е много чувствителна.За епилация там не мога да си представя какви нечовешки болки ще е...

# 103
Мога да ти кажа как аз се справих на бала-махнах космите на гърба с епилатор,както и тези по деколтето,ръцете---ей каква мацка бях само!Без косми... Heart Eyes
Но на мен  космите в тази област растат  супер бързо и след 2 дни бах цялата в пъпки от набождащите косми.
А и на бала не бях щастлива,просто си знаех ,че си имам косми и това.Въпреки ,че ги бях махнала се чуствах все едно те са там и ,че всички ги виждат .
Иначе от там не ги махам,няма смисъл,няма как да ходя на козметик през 5дни.
Моят съвет е да не се притесняваш поне за бала,ще ги махнеш и така.Вземи всичко от тази вечер,въобще и да не ти пука.
Знам ,че това не е решение,но предполагам ,че много ти се иска да отидеш и да изглеждаш добре.

# 104
А ако пробваш с депилатоар точно преди бала пак ли ще се изринеш? И ако ще е за една вечер можеш и да ги обръснеш. Лично аз съм най-доволна от гореща кола маска /от ония старите дето ври в една бака и вземат и мажат/.почиства идеално, космите се разреждат, и растат все по-тънки и слаби, а като избиват става без пъпки и зачерваване.

Общи условия

Активация на акаунт