За прекаленото окосмяване при някои жени!

• 410 599
  • 1 578
  •   1
Отговори
# 105
Мен пък на гърба не ме боля.Само ,че след процедурата се намажи със някакъв спирт,да не ти излезнат пъпки.
да не ти пука за болката.Аз също съм много чуствителна,но щом издържам на кола на триъгълника...

# 106
Момичета,току що намерих този линк.Звучи някакси ..прекалено хубаво ,за да е истина.
Какво мислите по въпроса?(на английски е):

http://www.ovarian-cysts-pcos.com/saw-palmetto.html

# 107
Мацки не мислите ли,че е скучно всеки 2ри да се оплаква от това колко косми имал Rolling Eyes Thinking...мисля че от форума ще има много по голяма полза ако се обсъждат различни начини за обезкосмяване.Аз също имам такав проблем Embarassed,изчела съм цели нет Simple Smile но резултат никакав специално от форумите защото навсякаде чета едно и също"ох колко косми имам " ,кофти е наистина но като се оплакваме само няма да си помогнем.Бях чела за обезкосмяване с хвощ,някои да го е пробвал ?! newsm78 newsm78 Rolling Eyes

# 108
Ee, аз нали за това дадох  горният линк.
А това за хвоща-и аз го четох някъде,но май не вършело никаква работа.

# 109
Махнах си космите на ръцете с епилатор,но не съм казала на нашите.Повече не искам да си ги махам.Как да ми пораснат по-бързо и какво да правя,за да не забележи някой?Моля ви,помогнете ми!  Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry

# 110
pomo6t -ке, не запретвай ръкави пред вашите известно време, а като израснат няма да личи. Само не повтаряй процедурата пак и пак успокоявайки се, че ще са си все същите невинни косъмчета.

sad_but_true ,не можах да схвана - защо се налага балната рокля да е с гол гръб  newsm78

# 111
Всички рокли са с гол гръб.Какъв ад изживях и аз по бала newsm45

# 112
Аз също имам доста окусмени части по тялото по целите крака(като мъжки са), по корема, между гърдите и около зърната, също така имам доста по брадичката. А бе грозна гледка, но абсолютно всичко епилирам. Естествено цялото това окосмение си има причина и тя е РАЗБИТИ ХОРМОНИ И ПОЛИКИСТОЗНИ ЯЙЧНИЦИ. Само едно мога да кажа , че какжито и хапчета да пиеш космите немогат да изчезнат. След години ходене по всякви лекари се примирих, че ще си ги нося цял живот. Много лекари са ми казвали, че с тези пробл;еми немога да имам никога деца, но.................попаднах на свестен човек и сега си гледкам една малка принцеса, жива и здрава.
Така че епилираи по всякакв начин и да не ти пука. Peace

# 113
Ако космите са само по корема все някакси човек може да се справи.При мен са и по гърба,е как да се справям сама там?Затова и нищо не махам,само по лицето ,ръцете.За краката е ясно.

# 114
Ако космите са само по корема все някакси човек може да се справи.При мен са и по гърба,е как да се справям сама там?Затова и нищо не махам,само по лицето ,ръцете.За краката е ясно.
Здравей!
Ние с теб веднъж си бяхме говорили в някакъв форум на списание РОЗАЛИ..................
До колкото се сещам ти си под 25 години.........................
Ако яйчниците ти имат поликистозна структура и си под 25 има голяма вероятност операция или лапароскопия да ти помогне за по дългосрочен период......................след 25 вече е трудно.....................
Еееее операцията няма да махне космите, но ще нормализира цикъла и хормоните и ще забави растежа на космите и примерно процедура лазер би била много по дълготрайна..........

# 115
Здравейте! И аз имам същия проблем,но не това ме тревожи. Дъщеря ми която е на 1г. има мъх над горната устна,които не се забелязва много,но аз много се притеснявам да не се засили окосмяването.Водих я на детски ендокринолог,и той каза че просто е наследствено.Споделете някоя от вас има ли подобен проблем?

# 116
Здравейте и от мен,
Особено впечатление ми направиха постингите на Зайко и затова сте ви разкажа и моята история с космите и поликистозните яйчници. Да, имам повече косми отколкото трябва, махам ги когато и както мога, не се вманиачавам... внимавам какво обличам...Имах по-високи нива на тестостерона, поликистозни яйчници,възпаления, цикъл през месеци и т.н. Тези неща ги знам от преди 7-10 години, когато полагах усилия "да се излекувам" . От лекар на лекар аз бях подготвена и че може би няма да мога да забременея. (Не знам дали и малките ми гърди са резултат от объркани хормони, пих като тийнейджър някакви хормони ). След това се запознах с мъжа ми, когото също подготвих за възможността да нямаме деца. И съвсем случайно забременях с първото си дете. Цикъла се нормализира след раждането. Сега имам още едно дете и изобщо не ме интересува имам ли поликистозни яйчници и колко ми е тестостерона , докато не ми се наложи нещо, например да се чувствам зле или не знам какво друго. Сега иамам повече самочуствие, въпреки че почти нямам гърди (след кърменето), таза ми е още по-широк, космите си растат, а след епилатора растат подкожно...
 Мисля, че ако имате приятелки с по- малко косми те може би не се чувстват по-добре от вас заради някой свой проблем, а човека, който е за вас , ще ви хареса въпреки всичките ви козметични дефекти Hug

# 117
Здравейте и от мен,
Особено впечатление ми направиха постингите на Зайко и затова сте ви разкажа и моята история с космите и поликистозните яйчници. Да, имам повече косми отколкото трябва, махам ги когато и както мога, не се вманиачавам... внимавам какво обличам...Имах по-високи нива на тестостерона, поликистозни яйчници,възпаления, цикъл през месеци и т.н. Тези неща ги знам от преди 7-10 години, когато полагах усилия "да се излекувам" . От лекар на лекар аз бях подготвена и че може би няма да мога да забременея. (Не знам дали и малките ми гърди са резултат от объркани хормони, пих като тийнейджър някакви хормони ). След това се запознах с мъжа ми, когото също подготвих за възможността да нямаме деца. И съвсем случайно забременях с първото си дете. Цикъла се нормализира след раждането. Сега имам още едно дете и изобщо не ме интересува имам ли поликистозни яйчници и колко ми е тестостерона , докато не ми се наложи нещо, например да се чувствам зле или не знам какво друго. Сега иамам повече самочуствие, въпреки че почти нямам гърди (след кърменето), таза ми е още по-широк, космите си растат, а след епилатора растат подкожно...
 Мисля, че ако имате приятелки с по- малко косми те може би не се чувстват по-добре от вас заради някой свой проблем, а човека, който е за вас , ще ви хареса въпреки всичките ви козметични дефекти Hug

Пълен абсурд. Един уважаващ себе си мъж няма да си позволи да  тръгне с жена с лицев хирзутизъм, ако ще и като черти на лицето тя да е най голямата красавица.   Нееееее не говоря за окосмяване над горната устна, това го имат много жени и не е чак толкова сериозен проблем. Не говоря и за крака например, даже и да е много засилено там - и без това се махат.
Говоря за брада, бакембард, бузи - като борбата с окосмяването там е ежедневна..............
Представяте ли си посяга един мъж да целува такава жена   и се окаже че има доста добро зрение и забележи че съществува окосмяване което явно се маха............. защото корените си личат от близо................ако съм на негово място ще се отвратя......................а явно този мъж и семейство би искал да създава...........................нада ли ще му се хареса идеята да има дъщеря с такъв проблем(няма начин да го няма)..........................
Тъй че проблема е не ...........сериозен ами много сериозен...................     

# 118
ВанинаЙ напълно съм съгласна с теб. Момичета просто не се отчайвате,пробвайте с различни технихи и мамка му все нещо ще измислят

# 119
ВанинаЙ напълно съм съгласна с теб. Момичета просто не се отчайвате,пробвайте с различни технихи и мамка му все нещо ще измислят

Те са измислили, но България е малко далеч от това което е по света..........
В Израел с една две процедури лазер и фото ефекта е 80-90 %
До като тук в България няма качествени апарати..........и може да си ходиш и десетина и повече пъти и пак да няма значителен ефект..................
Убедена съм че има и други новости до които България не е ясно кога ше стигне...........и ще внедри...............
Тъй че който има възможност да потърси решение на проблема си извън страната.........................

Общи условия

Активация на акаунт