Представяте ли си посяга един мъж да целува такава жена и се окаже че има доста добро зрение и забележи че съществува окосмяване което явно се маха............. защото корените си личат от близо................ако съм на негово място ще се отвратя......................а явно този мъж и семейство би искал да създава...........................нада ли ще му се хареса идеята да има дъщеря с такъв проблем(няма начин да го няма)..........................
Тъй че проблема е не ...........сериозен ами много сериозен...................
ВанинаЙ хайде сега си представи, че нещата в живота не са толкова козметично прости

аз имам по- силно окосмяване на лицето - по брадичката, бакембарди.
щастливо омъжена съм и пожелавам на всички жени да са целувани колкото мен. омъжена съм за нормален мъж. повярвай ми, намирането на гадже/съпруг НЕ зависи от това с какво окосмяване си!!! Има пинсцети, епилатори ( има на Браун един модел, който има специална приставка точно за тези косми), и поне 10 вида епилации от професионална техника.
Тоест, престани да създаваш комплекси на хората , защото това, което казваш е отвратително и изобщо не е вярно

мога да ти кажа и как реагира съпругът ми на частта за детето ни, което няма как да няма такъв проблем