За прекаленото окосмяване при някои жени!

• 410 680
  • 1 578
  •   1
Отговори
# 960
momi4eta nqkoi kazvat 4e ot protivoza4ata4nite spirat okosmqvaneto

# 961
След раждането( преди 5 год) полека лека започнах бавно и славно да се окосмявам Tired по принцип космите се увеличиха навсякъде,като естествено най-притеснителни станаха по лицето, и  по-скоро по брадичката.Praynig

Ей това трябва да го прочетат всички гинеколози и ендокринолози а пък и потребители, които прочели тук там нещо и са си въобразили че едно раждане решава проблема с окосмяването и променя тотално в положителна посока  хормоналната картина.

# 962
След раждането( преди 5 год) полека лека започнах бавно и славно да се окосмявам Tired по принцип космите се увеличиха навсякъде,като естествено най-притеснителни станаха по лицето, и  по-скоро по брадичката.Praynig

Ей това трябва да го прочетат всички гинеколози и ендокринолози а пък и потребители, които прочели тук там нещо и са си въобразили че едно раждане решава проблема с окосмяването и променя тотално в положителна посока  хормоналната картина.

Ами доколкото разбирам промяната не е в положителна посока. newsm78

# 963
momi4eta sega piq yasmin izpisaha mi go za okosmqvaneto po liceto ve4e 3 mesec go vzema nqkoi ot vas da go e pil i dali vi pomaga

# 964
След раждането( преди 5 год) полека лека започнах бавно и славно да се окосмявам Tired по принцип космите се увеличиха навсякъде,като естествено най-притеснителни станаха по лицето, и  по-скоро по брадичката.Това лято не издържах и отидох при ендокринолог,пусна ми всички възможни хормони,които причиняват окосмяване,заедно с ехограф на вътр.органи.След като всикчо беше в норма,отидох на фото - епилация.Засега съм направила само веднъж преди 40 дни и оттогава космите,които бяха черни и твърди сега са като лек мъх!Направо немога да повярвам,сега чакам да пораснат малко,за да направя 2-ра процедура.Много ми е странно как така от 1-вия път се получи,но не смея да се радвам все още на резултати  Praynig

А на колко години беше? (вече не знам какво има значение и дали има ...  ooooh!)

На мен преди около една година окосмяването ми по тялото се засили доста ... не знам годините имат ли значение

# 965

Ами доколкото разбирам промяната не е в положителна посока. newsm78

Аз пък не разбирам какво общо има твоя коментар с моя пост. Няма значение който трябва е разбрал какво искам да кажа.

# 966
Ами защото никой гинеколог не препоръчва бременност, за да се нормализират хормоните. Ако не можеш да забременееш, няма и как да си оправиш хормоналните нарушения. По-скоро първо лекуваш и после забременяваш.
Vanina 75, прощавай за любопитството, но имам чувството, че си мед. лице?

# 967
Засега съм направила само веднъж преди 40 дни и оттогава космите,които бяха черни и твърди сега са като лек мъх!Направо немога да повярвам,сега чакам да пораснат малко,за да направя 2-ра процедура.Много ми е странно как така от 1-вия път се получи,но не смея да се радвам все още на резултати  Praynig

Това къде е?
В смисъл в кое студио, клиника или център и в кой град?

Определено е голям успех от една процедура да се получи подобен резултат. Нали вече колко ще се задържи времето ще покаже.
Но при всички случаи е успех.

# 968
Пила съм Диане заради нередовен цикъл,със сигурност окосмяването ми се засили след приема му,нищо че лекарите го изписват именно при засилено окосмяване.Когато забременях бях на 20.Не съм имала хормонални нарушения и никога не съм била "богато" окосмена.Всичко си беше в рамките на нормалното.Просто от 3-4 год насам започнаха да растат навсякъде,пъп,дупе,интимните части,лицето,абе  ooooh! щом на брадата ми започнаха да боцкат и да излизат черни и твърди...
А иначе процедурата я правих в Бургас,при д-р Джорова.Не й правя реклама,просто защото и аз не съм сигурна какъв и колко траен ще е ефекта и ще има ли такъв изобщо,но  от 20 август досега наситина не са ми пораснали космите.Само 2,които са като мъхчета,тънки.лекарката ми каза да изчакам,за да се покажат и другите,за да правим 2-рата процедура.Аз по принцип исках лазерна епилация,понеже била по-успешна,но в Бс няма.

# 969
 А какво имаш предвид под "процедура" , че нещо не разбрах ??

# 970
А какво имаш предвид под "процедура" , че нещо не разбрах ??
имах предвид процедурата на обезкосмяване,т.е фотоепилацията.

# 971
momi4eta sega piq yasmin izpisaha mi go za okosmqvaneto po liceto ve4e 3 mesec go vzema nqkoi ot vas da go e pil i dali vi pomaga

Според мен е много нередно да се пият хормонални препарати ей така..без мисъл.
Противозачатъчните са ПРОТИВОЗАЧАТЪЧНИ, а не ОБЕЗКОСМИТЕЛНИ.
Спрете да се връзвате на реклами, четете, мислете и тогава пийте хапчета .  Whistling

# 972
Противозачатъчните са хормонални препарати и естествено могат да повлияят на космената ни покривка - да я засилят или намалят. Ако приемаш хормони заради здравословни проблеми, може и да се подобриш, но може и да се влошиш след като престанеш. Общо взето лекарите, които изписват хормони, се водят от статистика, а не от всеки отделен случай. Освен това на всеки индивидуално му повлияват дадени препарати. Универсално лекарство няма. Така че, без си го изпробвал върху себе си няма как да знаеш резултата. Само с мислене не става.

# 973
И все пак окосмяване и до намалее ,то ще е съвсем слабо и то докато се пирема препарата, след това...
Няма да спора , но много често не се обръща внимание на противопосазанията пир изписването на хормонални препарати.
И аз съм космата- пила съм много и резлични видове противозачатъчни заради др. проблеми, които повече са ми новредили, отколкото помогнали.
Успех в борбата на всички.

# 974
Да права си!
Но за себе си гарантирам, че за всяко предписано лекарство, много старателно изчитам листовката. И аз се тъпках с хормони, но от здравословен проблем, а не заради окосмяването. Хич, ама съвсем не ми понасяше приема на таблетките, но си го изтърпях, защото искам да съм здрава и защото искам още едно детенце. А космите третирам с фотоепилация. Но не тази IPL система на д-р Джорова от Бургас. И все пак блазе на didolinkata, дето се повлиява само от една процедура. Или   няма сериозен проблем, а възприема мъха си като окосмяване. И второ- интересно само лицето си ли третира или и други части.

Общи условия

Активация на акаунт