Мами-магистри "Финанси и банково дело" ВУАРР 2014/2015

• 44 133
  • 168
  •   1
Отговори
# 75
Страшна мафия с тези учебници хахаха Simple Smile)
В петък ще дойда сутринта за заверка и ще помоля някоя от вас, ако има възможност да ми разнася книжката, защото ми е много тегаво с бебо през 3 дни от София да идвам Sad

Ти ще ходиш така ли?Може ли да вземеш и моята книжка и ако успееш някой подпис да вземеш?Или да дадеш и моята книжка на някой....

# 76
Aз имам изпити по:Планиране и прогнозиране,Основи на правото,Финанси на фирмата,Обща икономическа теория,Основи на финансите,Теория на счетоводството.Не виждам тези,които вие сте казали:(
обърках се....вечееее

# 77
Различни са ни предметите.. Confused

# 78
Еее прецаках се днес било сутринта пък аз мислех да идвам следобеда че мъжа ми работи. пффффф
Вярно ли е че нямаме право на 50% заверките служебно. Аз така бях разбрала

# 79
  • Пловдив
Жената от книжарницата ми каза,че на майките студентки се полагат 3 служебни заверки,другите три трябва да си ги вземеш. Ако пък не можеш да вземеш нито една трябва да платиш по 20 лв на заверка, за да ти заверят семестъра. Демек 60 лв  Simple Smile

# 80
В моята програма пише,че събота,неделя и понеделник имаме банков маркетинг,но понедилник е написан друг преподавател,не Кръстев. Някой знае ли печатна грешка ли е или ще имаме двама преподаватели Hug

# 81
Здравейте, мамита!!! Аз съм за 1 година в Русе. Искам да попитам учебниците от къде си ги купувате и книжките от канцеларията ли ще се получават??? Мерси предварително Simple Smile

# 82
Здравейте, мамита!!! Аз съм за 1 година в Русе. Искам да попитам учебниците от къде си ги купувате и книжките от канцеларията ли ще се получават??? Мерси предварително Simple Smile

Здрасти! Учебниците в Пловдив ги купуваме от книжарницата на университета,а книжката си я взех от учебен отдел,там където се и записах.  Peace

# 83
И как се получват тези служебни заверки?? Аз имам 3 взети, т.е. другите 3 как да стане? Вчера като ходих нямаше май никакви бъдещи или настоящи мами Sad
Преподавателката много ми хареса - много добре обясняваше (нищо, че бях там 1 час).

# 84
На братовчедка ми която също е майка са и казали че не можело да вземе служебни заверки. Иначе и аз знам че може ама пак ще видим, по принцип в учебен отдел трябва да стане тая работа

# 85
Много ме е яд, че не са всички преподаватели там на куп и за един ден да си вземеш тъпите заверки и да да учиш на спокойствие..Сега мъча малкия през 3 дни да бие по 300км и за какво - за да си купя тъпия учебник...Еми направо да ги купя наведнъж да им ги покажа и толкова  Twisted Evil

# 86
Изпитът по фондови борси е на 21.02.2015 от 13 ч.

# 87
Bubamara9 благодаря ти за информацията, която соделяш!  Hug Явно ти си най-редовната Laughing

Я кажете днес как мина? при двама преподаватели ли ще сме?

# 88
Някой има ли като моите предмети?

# 89
https://www.dropbox.com/s/w0ylfblwfc7e49g/IMG-1415800903653-V.jpg?dl=0

Това е нашата програма. Вашата същата ли е?

Общи условия

Активация на акаунт