Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да кандидатствам за облекчен режим в университета?
Какви са изискванията за облекчен режим на посещаемостта на занятията във ВУАРР?
Какви са датите за изпити и формати на изпитите във ВУАРР?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да кандидатствам за облекчен режим в университета?
За да подадете молба за облекчен режим в университета, трябва да закупите заявление от книжарницата и да го попълните. Като основание за облекчения режим можете да посочите бременност, което е валидно както за бременни жени, така и за майки с деца до 2-годишна възраст. За бременни се изисква медицинско свидетелство, потвърждаващо бременността, докато за майки с деца до 2 години се изисква акт за раждане на детето.
-
Какви са изискванията за облекчен режим на посещаемостта на занятията във ВУАРР?
-
Какви са датите за изпити и формати на изпитите във ВУАРР?
Датите за изпити и формати на изпити във ВУАРР варират в зависимост от предметите. Например, за банков анализ има три предвидени дати: предварителна, редовна и поправителна. За предмета по фондови борси изпитът ще бъде тест, като има примерна версия в края на учебника. За изпитите по банков маркетинг може да се проведе в деня на изпита по банков анализ, тъй като преподавателят е един и същ.
-
Как мога да получа учебник за изпит във ВУАРР?
-
Как мога да получа заверен лист за посещаемост във ВУАРР?
здравейте и от мен, аз като цяло смятам да ходя когато мога, ама с дете в яслата и голям корем не знам как ще да са нещата
И аз няма как да ходя на всичко,имайки предвид термина ми,който е другата седмица и аз ще съм с пеленаче с често хранене
Утре ще ходя да подам за облекчен режим,защото сега ми казаха,че може и с лист от преглед,като се записвах жената каза само с акт за раждане на детето