Професионални серии за коса - тема 70

• 77 740
  • 737
  •   1
Отговори
# 420
Здравейте отново, момичета. Сега навлизам в употребата на професионални продукти. Сдобих се с това: http://www.enzo.bg/schwarzkopf-professional/bc-bonacure-repair-r … tichen-paket-iii/ Още не съм го ползвала. Вчера си направих  Еластисайзър екстрийм, но не знам , някак си не ми стана кой знае колко хубава косата. Една такава "изпръхнала" ми е Grinning Grinning . Имам и мостра на маската на макадамия, взех си и олиото на макадамия, имам и това :  http://www.isobeauty.com/products/black-diamond-serum-set-argan-oil
Не знам как да ги ползвам продуктите явно. Моля, за помощ отново Sad
А четох много по форумите, особено чужди за тази Алтерна, дали да вложа пари в нея, пише много хубави неща за някакъв СС крем и нощна грижа. Как мислите? А някъде няма ли тестери да пробвам.

# 421
Здравейте, купих си последно тези продукти за коса:
Шампоан за изтощена коса ApHogee Damaged Hair 473 мл.
Кератинов 2-минутен реконструктор ApHogee Keratin 2 Minute 473 мл.
Балсам без изплакване Lakme Curl Up 300 мл. .
Косата ми е чуплива към къдрава, бихте ли ми предложили някакъв продукт за хидратация, който да не е с отмиване след измиване на косата ( и ако може да е в ценови диапазон до 30 лв.  Simple Smile)

# 422
  • София
За заплетени сухи краища, от сърце препоръчвам Л2 на Лакме!!!
Прилагам го и на дъщеря ми, откакто го ползваме няма сутрешен рев и вой при ресането. Просто моментално разплита, не утежнява и не се усеща въобще че го има по-друг начин освен, че косата не се оплита.

# 423
Здравейте, бих искала да си взема термозащита със средна фиксация, може и силна да е за моята тънка косица. Приемам всякакви предложения

# 424
Л2 има и много добър ефект в дългосрочен план, макар действието му да е леко и при някои незабележимо непосредствено след употребата му. Поради ниското пх-а спомага затваряне люспиците на косъма и косата става по-гладка, по-подредена и значително се намалява порьозността и.

За сухи и заплетени краища съм много доволна от Митик Ойл класическото олио, както и  Лукс Ойл олиото на Велла СП, като второто ми е по-любимо  Heart Eyes

# 425
Мацата, Freya благодаря!  bouquet
Не съм ги ползвала, за следващата покупка ще ги имам впредвид  Hug

# 426
______Freya_______,
може ли да ми напишеш състава на Лукс Ойл олиото на Велла СП  Praynig Имам спомени, че е балансиран към кератинов  Thinking

Някой може ли да съпостави маска Орофлуидо и маска Митик ойл? Хванали са ме лудите пак да си купя Митик ойл маската, но вече имам Орофлуидо и ми се струват сходни  Thinking

korizal75,
аз също имам Л2, в началото уж не е нищо особено, но  с времето ако пропуснеш едно ползване ще забележиш плюсовете му  Peace

Няма как да не предложа и моя любимец - http://www.enzo.bg/tigi/s-factor-styling-sprej-za-kosa-izlozhena … soki-temperaturi/

# 427
  • София
korizal75, двуфазният серум Lipidium на L'Oreal Professionel е отличен продукт за краища.

# 428
Руса-мама, заповядай - cyclopentasiloxane, dimeticonol, alcohol denat, parfum, tocopheryl acetate, linalool, argania spinosa kernel oil, geranol, aqua, simmondsia chinensis seed oil, prunus amygdalus dulcus oil, camellia oleifera seed oil, limonene.

Маските Орофлуидо < Митик Ойл при мен доста се различават като усещане, макар по описание да са идентични, като първата ми е значително по-слаба. Консистенциите и на двете са гъсти, мазни, супер ароматни, Орофлуидо-то има и блестящи частички, Митик-а е по-тежък, по-сгъстен, по-икономичен.
Когато косата ми беше нетретирана и идеално здрава:
Орофлуидо-то не ми беше достатъчно, краищата оставаха груби,а косата като цяло не достатъчно гладка и подредена.
Митик-а в началото правеше косата ми страхотна - гладка, блестяща, леко отнемаше от обема, омекотяваше осезаемо, краищата добре подхранени.

В последствие, когато се боядисах и изсветлих кичури започна да идва слаба и също недостатъчна като хидратация.
В заключение: Като цяло и двете са по-подходящи за поддържаща хидратация, когато косата няма нужда от по-тежка грижа.

# 429
Руса-мама, заповядай - cyclopentasiloxane, dimeticonol, alcohol denat, parfum, tocopheryl acetate, linalool, argania spinosa kernel oil, geranol, aqua, simmondsia chinensis seed oil, prunus amygdalus dulcus oil, camellia oleifera seed oil, limonene.

Маските Орофлуидо < Митик Ойл при мен доста се различават като усещане, макар по описание да са идентични, като първата ми е значително по-слаба. Консистенциите и на двете са гъсти, мазни, супер ароматни, Орофлуидо-то има и блестящи частички, Митик-а е по-тежък, по-сгъстен, по-икономичен.
Когато косата ми беше нетретирана и идеално здрава:
Орофлуидо-то не ми беше достатъчно, краищата оставаха груби,а косата като цяло не достатъчно гладка и подредена.
Митик-а в началото правеше косата ми страхотна - гладка, блестяща, леко отнемаше от обема, омекотяваше осезаемо, краищата добре подхранени.

В последствие, когато се боядисах и изсветлих кичури започна да идва слаба и също недостатъчна като хидратация.
В заключение: Като цяло и двете са по-подходящи за поддържаща хидратация, когато косата няма нужда от по-тежка грижа.

БЛАГОДАРЯ за състава!Не виждам никакъв протеин. Ти как го усещаш- силно хидратиращо ли?
 Благодаря за описанието на маските. Имам Орофлуидо,не съм натрупала още впечатления, но като цяло нещо не ме кефи  Laughing

# 430
Усещам го като перфектното олио!  Grinning Нито тежко, нито леко, а идеално балансирано, определено обаче хидратиращо и изглаждащо. Косата става като гланцирана, лесно се разресва, има блясък и мекота. И ухае супер сладко и силно на ванилия, в началото много ме дразнеше,но нанесено в косата е добре.

# 431
Усещам го като перфектното олио!  Grinning Нито тежко, нито леко, а идеално балансирано, определено обаче хидратиращо и изглаждащо. Косата става като гланцирана, лесно се разресва, има блясък и мекота. И ухае супер сладко и силно на ванилия, в началото много ме дразнеше,но нанесено в косата е добре.

http://www.enzo.bg/wella-professionals/sp-luxeoil-olio-za-ukrepvane-na-kosata/ това ли е?

# 432

http://www.enzo.bg/wella-professionals/sp-luxeoil-olio-za-ukrepvane-na-kosata/ това ли е?
Да. Peace

# 433
Фрея, точно ти ми препоръча преди време класическото олио Митик ойл и останах очарована от него. Тъкмо ми свърши онзи ден и определено ще се поръча пак. Но първо мисля да пробвам перфектното олио на Вела. Обаче ако може линк за него, че нещо не го намирам в нета. Embarassed
Не помня каква точно ти беше косата, но съм забелязала, че харесвам много неща, които и ти харесваш, та те следя. Laughing Така си го описала това олио, че го искам веднагааа.

Л2, това е второто нещо, което пробвах днес. И точно си мислех, че не е кой знае какво и не забелязах кой знае каква промяна в косата ми. Начупи се повече, струва ми се, че е от него.
Ама щом казвате, че има ефект в дългосрочен план ще си го ползвам. На малката косата се оплита и ще е и за нея.

Редактирам се, Фрея е дала линк в предния пост, но сме писали заедно.

Маската митик ойл я имам и нея, но още не съм я отворила. Тъкмо сега като ми живне още повече косата заради грижите, които полагам ще ѝ дойде реда и на нея. Нямам си шампоан за нея. Мисля да си поръчам Витамино Колор. Пробвах го от една мостра и ми хареса.

# 434
А маската от серията някой ползвал ли я е?
Четох състава и на маската- не е протеинова. Много кондиционери, в дъното масла. Може би се заблуждавам от името на продукта- кератин ристор, вероятно просто възстановяване на кератина, не че е с кератин  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт