Професионални серии за коса - тема 70

• 77 838
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
Благодаря   bouquet DELI 22 а ти с къдрава коса ли си ?

С къдрава коса съм Peace
Днес да споделя втори ден от крема за къдрпици както сложих на НАПУРА, косата стии много добре,само с вода намачках за да оформя,много съм дволна, къдриците са ситни, а не отпуснати Laughing Laughing Grinning
ф

Благодаря ще го пробвам Simple Smile

Здравей, а дали този крем може да се използва за начупена коса. Моята не права а с чупки дали ще се стане по добре с този крем .Simple Smile
Определено ще стане,моята също  е чуплива, а не чак толкова къдрава на масури, а с този крем точно така ставам- къдрава  и на масури,засилва чупливостта и оформя къдрици Peace

# 511
Аз да споделя, че преди седмица си взех на label.m дълбокопочистващия шампоан - вчера го пробвах, определено си изчисти косата до скърцане. Ще го видим по-нататък как ще се държи!

Сега се чудя дали да взема тониращия шампоан на ШП или на Лореал Проф. ? Някоя да има наблюдение?

П.с. - бях обещала да споделя мнение за Кюн. Повече от месец ползвам леката версия на аргановото им масло от серията So Pure- идеално защитно и стилизиращо средство. Суша косата си за тройно по-малко време и нямам нацъфтели краища. Чудесно е! Ако ви се чете, тук съм писала подробно за него и всички начини на приложение!   bouquet

# 512
  • София
Аз да споделя, че преди седмица си взех на label.m дълбокопочистващия шампоан - вчера го пробвах, определено си изчисти косата до скърцане. Ще го видим по-нататък как ще се държи!

Сега се чудя дали да взема тониращия шампоан на ШП или на Лореал Проф. ? Някоя да има наблюдение?

П.с. - бях обещала да споделя мнение за Кюн. Повече от месец ползвам леката версия на аргановото им масло от серията So Pure- идеално защитно и стилизиращо средство. Суша косата си за тройно по-малко време и нямам нацъфтели краища. Чудесно е! Ако ви се чете, тук съм писала подробно за него и всички начини на приложение!   bouquet

Радвам се, че ти харесва ДПШ на label m! И аз съм му голяма фенка Hug Чета редовно ревютата ти за продуктите на Keune и съм доста впечатлена. Поради тази причина реших да ги пробвам и въпросът ми към теб е от къде да ги поръчам?

# 513

Радвам се, че ти харесва ДПШ на label m! И аз съм му голяма фенка Hug Чета редовно ревютата ти за продуктите на Keune и съм доста впечатлена. Поради тази причина реших да ги пробвам и въпросът ми към теб е от къде да ги поръчам?
купуват се от салоните, които работят с марката. Пиши им във ФБ и ще ти кажат най-близкият салон до теб.
Определено ДПШ ми хареса, но ще го видим и по-нататък Simple Smile

# 514
  • София
Благодаря за бързия отговор!  bouquet

# 515
  • София
Момичета, някоя от вас пробвала ли е маските на TIGI? Често се коментира за червения и зеления балсам, но ми е любопитно маските как са?

http://i40.twenga.com/beauty-gesundheit/haarkur/tigi-bed-head-re … 79116920941vb.jpg

# 516
  • Варна
някой ползвал ли е това:

http://www.zlatnaribka.com/sprey-za-obem-biosilk-volumizing-ther … -root-lift-207-ml

моля ви за отзиви?

# 517
Здравейте момичета , бях чела в темата за loreal Botox ampules вчера си сложиш една и запечатах с маската лореал про кератин и съм изключително деволна. Лескава , мека но не с отнет обем и без фризита. Много съм доволна благодаря ви за съветите и помища .Simple Smile

# 518
  • София
Здравейте момичета , бях чела в темата за loreal Botox ampules вчера си сложиш една и запечатах с маската лореал про кератин и съм изключително деволна. Лескава , мека но не с отнет обем и без фризита. Много съм доволна благодаря ви за съветите и помища .Simple Smile

Аз не видях ефект от нея, а запечатах с маската към нея... сложих половин ампула, защото косата се напои много. Да взема да сложа цяла, другия път  newsm78

# 519
  • София
Привет, момичета!

Вчера имах нужда да измия добре косата си, тъй като имах доста стилизиращи продукти по нея. Та реших на първо миене да сложа ДПШ на Лакме, обаче ме теглеше и към Редкен Екстрийм и реших второто шампониране да бъде с него.
Реално за втори път го ползвам Редкен-а, но и първият път и сега се изненадвам. Надявах се да усетя това усещане за протеинов продукт, за който само съм чела. Но не, косата ми става мека, чувствам я обгрижена, в никакъв случай втвърдена.

Да припомня, че и 2-минутния реконструктор чувствам така, както и Цимент термик-а на Керастаз. Това са ми общо взето протеиновите продукти.

Да разбирам, че имам нужда от протеин и затова косата ми ги приема така или че не ми действат втвърдяващо по принцип.

И още нещо се сетих тези дни. До преди тази пролет /когато започнах да ползвам проф.продукти/ често се случваше да ми падне, или да немаря из косата си по-дебел косъм с неравномерна дебелина по цялата дължина. И тези дни се сетих, че отдавна не съм виждала такова нещо. Имала е нужда от протеини тогава? Или може би още има, щом не ме втвърдяват протеиновите продукти? Или може би трябва да си взема маската или балсама на Редкен Екстрийм, за да се постигне "протеиновия ефект".  newsm78

# 520
Мацата, моята коса е имала такава хужда от протеин, че и трябваше година и половина, за да му се насити.Косата ми беше буквално 2 косъма, силно изтънели, късащи се, третирана със  силно изсветляващи бои, маши, преси, сешоари. Косата ми никога не беше усетила втвърдяване от протеина, а напротив- колкото по-силен е бил, толкова по-хубава ми ставаше косата. Та си мисля, че и твоята има голяма нужда от протеин, затова не усещаш втвърдяване  Peace

# 521
  • София
Добре, по принцип не я определям като толкова пък изтощена. Вярно много ползвам сешоар, но не се боядисвам.  newsm78 Ще ползвам наличностите, пък като усетя момента на втърдяване ще се похваля.

А и от зелената ампула концентрат на Керастаз нищо не разбрах, вярно че беше с оранжев бустер, но по-скоро хидратиращо и подхранващо ми подейства.

РуСа-Мамма, крепи ме мисълта, че някои момичета определиха 2-минутния реконструктор на Афоджи като по-балансиран, а на теб ти втвърдява косата.

# 522
Добре, по принцип не я определям като толкова пък изтощена. Вярно много ползвам сешоар, но не се боядисвам.  newsm78 Ще ползвам наличностите, пък като усетя момента на втърдяване ще се похваля.

А и от зелената ампула концентрат на Керастаз нищо не разбрах, вярно че беше с оранжев бустер, но по-скоро хидратиращо и подхранващо ми подейства.

РуСа-Мамма, крепи ме мисълта, че някои момичета определиха 2-минутния реконструктор на Афоджи като по-балансиран, а на теб ти втвърдява косата.
Когато косата ми имаше нужда от протеин, го усещах много хидратиращ- правеше косата мека и витална. Като ср понасити с протеин, косата ми беше "в преход" така да се каже и го усещах балансиран- не ми правеше косата така прекрасна, малко по-твърда от обикновеното. Сега косата ми НЕ обича нищо, съдържащо протеин и в момента 2 мин. р-р я прави метла- груба, суха, твърда, заплетена.

# 523
Споделям вчера какво направих и колко много съм доволна  Laughing
Комбинирах червения шампоан на Тиги с маската Лукс Ойл на Велла СП (благодаря на Руса-мама,че ме подсети да го направя). Косата ми стана уникална, много съм доволна от резултата! ♥♥♥
Бях си приготвила хидратиращия шампоан на Пол Мичъл, но в банята спонтанно грабнах Тиги-то. При мен ш-нът действа различно от типичните хиратиращи шампоани. Косата става умерено хидратирана и едновременно с това плътна, тежка. Косъмът става като гумиран, не знам как да го обясня по-точно. Прави гъста, отново като гумена пяна и мирише адски много на дъвка, на бонбони някакви  Grinning Подсуших с кърпа и нанесох маската, която пък мирише супер силно и сладко на ванилия. Подържах около 5-7мин., след което измих с хладка вода. Косата бе хидратирана, супер гъвкава и невероятно гладка, разкошен водопад от коса  Crazy Heart Eyes Heart Eyes

Един трик, който прилагам от години и смятам, че действа е измиването на шампоана от косата с топла вода преди нанасянето на маската/балсама. По този начин маската прониква по-добре. Крайното измиване е с хладка вода.

# 524
Здравейте, изчетох доста, но сега съм доста объркана какъв точно продукт да взема.
Моята коса не е гъста, суха в крайщата, мазна в корените, капе и е тънка. Препоръчаха ми - Керастас, Алтерна или Милк Шейк. Моля ви помогнете ми за избора. Искам косата си по-жизнена и да спре косопада ми. Имам чувството, че ще остана без коса..  Sad

Общи условия

Активация на акаунт